helenka80 18.01.07, 22:56 Jakie włosy sa teraz modne ? Kręcone czy proste ? Jakie fryzurki wola faceci, mało widzi się teraz osób z kręconymi włosami... Pozdrawiam i proszę o podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeszny-aniol Re: Kręcone czy Proste? 18.01.07, 22:58 Ladnie zakrecone loki sa fajne:) Ale ja jednak wole proste wloski... Odpowiedz Link Zgłoś
warsawvoice Re: Kręcone czy Proste? 18.01.07, 22:58 nie ma prostej odpowiedzi bo i do kazdej kobiety moze inna pasowac ... spytaj sie swojego faceta w czym sie najbardziej bedziesz mu podobala albo zaufanego fryzjera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_loczkow Re: Kręcone czy Proste? 18.01.07, 23:30 Ja mam swoją burzę naturalną i nie zamieniłabym jej, mimo że proste włosy sa ok to ja siebie w nich nie widze.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
lenka2001 Re: Kręcone czy Proste? 19.01.07, 00:25 Modne są proste i sama mam takie;) Ale zawsze chciałam mieć fale:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kręcone czy Proste? 19.01.07, 09:44 ech ja mam burzę loków na głowie, włosy mam długie i jest ok jednak bardzo często prostuję bo lubię poza tym nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba:D Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Kręcone czy Proste? 19.01.07, 21:02 natura obdarzyla mnie kręconymi, ale od lat je prostuje , bo taka siebie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Kręcone czy Proste? 20.01.07, 11:36 Odpowiedź jest łatwa: jak ktoś ma proste, to woli kręcone, a jak ktoś ma kręcone, to woli proste. Szczęście mają tacy jak ja, co całe życie mieli proste, chcieli mieć kręcone i nagle im się same z siebie pokręciły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
klawy_marian Re: Kręcone czy Proste? 20.01.07, 11:38 Facetom to wisi. Ważne, żeby cycki były fajne. helenka80 napisała: > Jakie włosy sa teraz modne ? Kręcone czy proste ? Jakie fryzurki wola faceci, Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: Kręcone czy Proste? 20.01.07, 14:51 Ja bym chciała mieć kręcone, takie małe loczki :) Ale mam niestety proste ;( Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Kręcone czy Proste? 20.01.07, 15:36 > Jakie włosy sa teraz modne? A jakie ma to znaczenie? > Jakie fryzurki wola faceci Dla faceta to chyba ważne, żeby włosy były i mniej więcej na tym kończą się ich wymagania ;). > Kręcone czy proste? A to pytanie stare jak świat i zawsze tylko jedna na nie odpowiedź: te co mają proste wolą kręcone i vice versa :). Naturalne to najlepsze chyba "układające się", bo z nimi najprościej wszystko zrobić. Osobiście uwielbiam długie, gęste loki, najlepiej w odcieniach rudości, ale tak samo podobają mi się włosy czarne i proste. A wszystko i tak zależy od urody danej osoby - jedne wyglądają świenie w lokach, innym to zupełnie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś