Dodaj do ulubionych

Polska Paris Hilton...

31.01.07, 12:06
www.egoisci.pl/707/polska_paris_hilton/
Obserwuj wątek
    • purecharm Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:17
      Nie wiem co ma wspolnego Piotrowska z Paris Hilton. Jest sliczna dziewczyna i chyba swietna tancerka, skoro bedzie tanczyc w amerykanskim tancu z gwiazdami.
      • spragnienie Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:25
        Dla mnie Paris Hilton jest plastikowym odpadkiem sztuki konsumcyjnej. Nie
        wyglada dobrze, nie ubiera sie dobrze, nie umie spiewac a spiewa, podobnie z
        gra aktorska. To oczywiscie moje skromne zdanie.
        Anetka zrobila z siebie kretynke, odpowiedzi jej sa zenujace, ale... Kazdy z
        nas czasem plecie po trzy, wielu stara sie wybic pomimo wszystko = kasa,
        rozglos=kasa, niewazne czy bedzie to oznbaczalo udzielanie dennych wywiadow....
        Tyle.
    • izabellaz1 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:26
      Porównanie trochę nie trtafione. Myślałam, że to będzie o Frytce bo to
      zdecydowanie Ona się lansuje ostatnimi czasy na Hiltonównę:)
      Ale w sumie uśmiałam się z tego tekstu, że "od wielu lat poszukuje takiego
      mężczyzny"...zważywszy, że dziewczyna ma 21 lat;)

Ps. I zdecydowanie za dużo solarium. Niedługo będzie sucha i pomarszczona jak
      rodzynka:)
      • his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:36
        Nie przepadam za Paris Hilton, ale porównanie jest dla mnie co najmniej dziwne.
        Anetka to gwiazdka jednego programu telewizyjnego. Ładne dziewczątko, ale
        głupiutkie. Świetnie tańczy, ale głos niestety tragiczny.
        • xtrin Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:25
          > Anetka to gwiazdka jednego programu telewizyjnego. Ładne dziewczątko, ale
          > głupiutkie. Świetnie tańczy, ale głos niestety tragiczny.

Paris też głupiutka i głos ma tragiczny, ale ciężko o niej powiedzieć "ładne
          dziewczątko" :).
    • robert.carlos79 Paris z Pępowa? n/t 31.01.07, 12:52
      • mahadeva Re: Paris z Pępowa? n/t 31.01.07, 13:29
        dzieki za watek :)
        cale szczescie w realu sa osoby, ktore mnie cenia :)
    • mahadeva Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 13:26
      Paris chyba bardziej bystro z twarzy patrzy :)
    • avital84 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:00
      Czepiacie się dziewczyny. Ona jest po prostu młodziutka i naiwna. A ten cały
      komentarz w linku też żenujący.
      Co kogo tak naprawdę to obchodzi. Lepiej zająć się swoimi problemami niż
      wytykać komuś cudze.
      • his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:01
        Przecież na forum się nieustannie zajmujemy cudzymi problemami :)
        • mahadeva Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:28
          raczej wmawianiem innym ze sa glupi :)
          • his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:31
            Jeżeli faktycznie są, to jest to "uświadamianie", a nie "wmawianie". :)
    • m.a.l.a.m.i Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:35
      Głupie porównanie:/
      • izulax Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 17:53
        mówicie że Aneta głupiutka a Paris to co może mądra? inteligentna? nie
        powiedziałabym tak o osobie ktora paraduje z gołą ci*ką. Jedyne co w niej
        wartościowego to chyba ta fortuna po dziadku. Czym ona sie może wybić?
        A na Anete możecie sobie najeżdżać :)ale chyba tylko zakompleksione forumki tak
        piszą, bo nie potrafią się wziąć za siebie zeby zejsc z fotela i ruszyć dupe
        gdzies na jakieś balety. Możecie sobie pisać o niej co chcecie ale nikt nie
        może jej zarzucić że jest głupia bo nie można tak napisać o osobie która w tak
        młodym wieku nabyła takich umiejetnosci tanecznych, zdobyła już tyle miszczostw
        nie wspominając o kasie jaką zarobiła. I wiecie co jeszcze? Ona realizuje swoje
        marzenia i to jest piękne że potrafi chociaz w swoim życiu zrobić coś dobrego
        zamiast jak Wy obrabiać jej dupe z nudów.
        • his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:02
          Umiejętności taneczne nie świadczą o inteligencji.

Co to są "miszczostwa"?
        • mujer123 Zgadzam sie:) 31.01.07, 18:06
          Realizuje swoje marzenia, osiagnela bardzo duzo w tak mlodym wieku, jest bardzo ladna, takze najezdzaja na nia chyba tylko zakompleksione sfrustrowane zyciem osoby.
          • lumpeksiara81 Re: Zgadzam sie:) 31.01.07, 18:12
            Ja nie jestem ani zakompleksiona ani sfrustrowana. Po prostu uważam, że
            porównanie Anety Piotrowskiej do Paris Hilton jest bardzo NIETRAFIONE. Nie
            zgadzasz się z tym?
            • mujer123 Re: Zgadzam sie:) 31.01.07, 20:44
              Z tym akurat sie zgadzam:)
        • lumpeksiara81 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:11
          W wątku nie chodzi o krytykowanie Anetki tylko o to jak bardzo nietrafione jest
          porównanie jej do Paris Hilton. Właśnie ze względu na majątek dziadka. Anetka
          owszem dużo osiągnęła ale jest to dziewczątko z PĘPOWA, a nie dziedziczka
          wielkiej fortuny.
    • xtrin Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:31
      No bez przesady... Aneta jest zdecydowanie od Paris ładniejsza, niewątpliwie nie
      jest głupsza (to po prostu niemożliwe), a przede wszystkim coś potrafi poza
      robieniem zakupów (choć oceniając po tym co nosi na sobie to Paris nawet w tym
      nie jest dobra).
    • xtrin Polska Paris Hilton to Frytka. 31.01.07, 18:35
      Jak wcześniej ktoś trafnie zauważył tytul "polskiej Paris" (czy raczej polskiej
      miniaturki Paris) należy się tzw. Frytce. Tak samo jak Paris znana z tego, że
      jest znana i z erotycznych występów przed kamerą, tak samo brzydka, głupia i bez
      gustu. Nawet jakieś ponoć spadek dziedziczy :).
      • sabriel Re: Polska Paris Hilton to Frytka. 31.01.07, 19:52
        Porównanie nietrafione.Prędzej do Paris porównałabym Frytkę.
        Piotrowska ładna dziewucha,ale nic poza tym.W tym wywiadzie to już w ogóle dała
        niezły popis.
    • niedowiarek1987 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 23:02
      Mieszkam 2 km od niej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka