lumpeksiara81 31.01.07, 12:06 www.egoisci.pl/707/polska_paris_hilton/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purecharm Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:17 Nie wiem co ma wspolnego Piotrowska z Paris Hilton. Jest sliczna dziewczyna i chyba swietna tancerka, skoro bedzie tanczyc w amerykanskim tancu z gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:25 Dla mnie Paris Hilton jest plastikowym odpadkiem sztuki konsumcyjnej. Nie wyglada dobrze, nie ubiera sie dobrze, nie umie spiewac a spiewa, podobnie z gra aktorska. To oczywiscie moje skromne zdanie. Anetka zrobila z siebie kretynke, odpowiedzi jej sa zenujace, ale... Kazdy z nas czasem plecie po trzy, wielu stara sie wybic pomimo wszystko = kasa, rozglos=kasa, niewazne czy bedzie to oznbaczalo udzielanie dennych wywiadow.... Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:26 Porównanie trochę nie trtafione. Myślałam, że to będzie o Frytce bo to zdecydowanie Ona się lansuje ostatnimi czasy na Hiltonównę:) Ale w sumie uśmiałam się z tego tekstu, że "od wielu lat poszukuje takiego mężczyzny"...zważywszy, że dziewczyna ma 21 lat;) Ps. I zdecydowanie za dużo solarium. Niedługo będzie sucha i pomarszczona jak rodzynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 12:36 Nie przepadam za Paris Hilton, ale porównanie jest dla mnie co najmniej dziwne. Anetka to gwiazdka jednego programu telewizyjnego. Ładne dziewczątko, ale głupiutkie. Świetnie tańczy, ale głos niestety tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:25 > Anetka to gwiazdka jednego programu telewizyjnego. Ładne dziewczątko, ale > głupiutkie. Świetnie tańczy, ale głos niestety tragiczny. Paris też głupiutka i głos ma tragiczny, ale ciężko o niej powiedzieć "ładne dziewczątko" :). Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Paris z Pępowa? n/t 31.01.07, 13:29 dzieki za watek :) cale szczescie w realu sa osoby, ktore mnie cenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 13:26 Paris chyba bardziej bystro z twarzy patrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:00 Czepiacie się dziewczyny. Ona jest po prostu młodziutka i naiwna. A ten cały komentarz w linku też żenujący. Co kogo tak naprawdę to obchodzi. Lepiej zająć się swoimi problemami niż wytykać komuś cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:01 Przecież na forum się nieustannie zajmujemy cudzymi problemami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:28 raczej wmawianiem innym ze sa glupi :) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 14:31 Jeżeli faktycznie są, to jest to "uświadamianie", a nie "wmawianie". :) Odpowiedz Link Zgłoś
izulax Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 17:53 mówicie że Aneta głupiutka a Paris to co może mądra? inteligentna? nie powiedziałabym tak o osobie ktora paraduje z gołą ci*ką. Jedyne co w niej wartościowego to chyba ta fortuna po dziadku. Czym ona sie może wybić? A na Anete możecie sobie najeżdżać :)ale chyba tylko zakompleksione forumki tak piszą, bo nie potrafią się wziąć za siebie zeby zejsc z fotela i ruszyć dupe gdzies na jakieś balety. Możecie sobie pisać o niej co chcecie ale nikt nie może jej zarzucić że jest głupia bo nie można tak napisać o osobie która w tak młodym wieku nabyła takich umiejetnosci tanecznych, zdobyła już tyle miszczostw nie wspominając o kasie jaką zarobiła. I wiecie co jeszcze? Ona realizuje swoje marzenia i to jest piękne że potrafi chociaz w swoim życiu zrobić coś dobrego zamiast jak Wy obrabiać jej dupe z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:02 Umiejętności taneczne nie świadczą o inteligencji. Co to są "miszczostwa"? Odpowiedz Link Zgłoś
mujer123 Zgadzam sie:) 31.01.07, 18:06 Realizuje swoje marzenia, osiagnela bardzo duzo w tak mlodym wieku, jest bardzo ladna, takze najezdzaja na nia chyba tylko zakompleksione sfrustrowane zyciem osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: Zgadzam sie:) 31.01.07, 18:12 Ja nie jestem ani zakompleksiona ani sfrustrowana. Po prostu uważam, że porównanie Anety Piotrowskiej do Paris Hilton jest bardzo NIETRAFIONE. Nie zgadzasz się z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:11 W wątku nie chodzi o krytykowanie Anetki tylko o to jak bardzo nietrafione jest porównanie jej do Paris Hilton. Właśnie ze względu na majątek dziadka. Anetka owszem dużo osiągnęła ale jest to dziewczątko z PĘPOWA, a nie dziedziczka wielkiej fortuny. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 18:31 No bez przesady... Aneta jest zdecydowanie od Paris ładniejsza, niewątpliwie nie jest głupsza (to po prostu niemożliwe), a przede wszystkim coś potrafi poza robieniem zakupów (choć oceniając po tym co nosi na sobie to Paris nawet w tym nie jest dobra). Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Polska Paris Hilton to Frytka. 31.01.07, 18:35 Jak wcześniej ktoś trafnie zauważył tytul "polskiej Paris" (czy raczej polskiej miniaturki Paris) należy się tzw. Frytce. Tak samo jak Paris znana z tego, że jest znana i z erotycznych występów przed kamerą, tak samo brzydka, głupia i bez gustu. Nawet jakieś ponoć spadek dziedziczy :). Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Polska Paris Hilton to Frytka. 31.01.07, 19:52 Porównanie nietrafione.Prędzej do Paris porównałabym Frytkę. Piotrowska ładna dziewucha,ale nic poza tym.W tym wywiadzie to już w ogóle dała niezły popis. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1987 Re: Polska Paris Hilton... 31.01.07, 23:02 Mieszkam 2 km od niej :) Odpowiedz Link Zgłoś