fjufju 14.04.03, 15:36 bratanicy w pamietniku? bo w sumie, to nie mam pojecia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: co napisac 6cioletniej 14.04.03, 15:42 fiku miku fiku miku, zjawiam sie w twoim pamietniku Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju widze siostro, ze na ciebie mozna zawsze 14.04.03, 15:47 liczyc;) ale to juz poszło...;) mam jeszcze ze siedziałem na rzeczka bawiłem si ebeczka... no i o tym ze na róze róze na dole fiołki... ale szuklam czegos specjalnego, bo nie dosc ze to jedyna moja bratanica, to sie jeszcze we mnie kocha (znaczy ostatnio wymieniła mnie na michała wisniewskiego, ale zwalam to na jej młody wiek...) w zwiazku z jej miłoscia do ich troje wymysliłem: jedna deska, dwie deski - niech ci sie przysni michał wisniewski! ale 1) nie złapałaby ironii zawartej, oraz 2) niechce pisac takich rzeczy dziecku! wiec co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik bracie 14.04.03, 15:53 jezeli sie w tobie kocha, to musisz postapic bardzo ostroznie. inaczej zafundujesz bratanicy traume i dopiero bedzie. :) to moze: na gorze roze na dole pieski niech ci sie przysni michal wisniewski chyba moze byc, bez podtekstow stolarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju kiedy tu kwiku, nie chodzi o stolarke 14.04.03, 16:11 tylko o tego wisniewskiego... stolarka, toby od biedy mogła byc... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aaaa, to trzeba bylo tak od razu 14.04.03, 16:16 na gorze roze na dole pieski po bokach stolarz i trzy deski oby ci sie nigdy nie przysnil pan wisniewski Odpowiedz Link Zgłoś
agick czarls.. 14.04.03, 16:16 malinowe Twe usteczka Słodki uśmiech Twój Cała jesteś z cukiereczka Kwiatuszeczku(lub imię bratanicy) mój..! nie straszcie dziecka michałem wiśniewskim bo się jeszcze zasugeruję i włosy na czerwono sobie zażyczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju no agick... to było niezłe... 14.04.03, 16:19 tylko nie wiem, czy po takim wpisie ni groziłby mi prokurator... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik przetrzymaj ten pamietnik do jutra 14.04.03, 16:21 mam w domu 4 pamietniki z przedszkola. cos sie wytnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju dobra kwik. do jutra dam rade.. 14.04.03, 16:23 ale dłuzej to juz nie... trzymam go od wtorku... jutro minie tydzien... a to juz grozi smiercia w meczarniach... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wspolczuje 14.04.03, 16:27 tzn. w ramach kary bedziesz musial bawic sie barbi i kenem? moze wybiore cos cenzuralnego i bez podtekstow gwiazdorsko-rzemieslniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
agick taaaa jest..! 14.04.03, 16:23 i tak się wybierałam....:) a z tym wierszem to wiesz, Mama mi się kiedyś tak mojego pamiętnika tak wpisała... Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju nie... no agick.. no dobra... 14.04.03, 16:25 mama jest mama.. u mnie sytuacja przedstawia sie troche inaczej.... ona nieletnia i zakochana we mnie (na zmaine z michalem) - ja przystojny... rozumiesz... tu trzeba wazyc kazde słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
agick a może .. 14.04.03, 16:29 z kamyczka na kamień przeskakuje sroczka powiadająinni, że masz łądne oczka... albo: ja Cię kocham ja Cię lubię ja za Tobą kapcie gubię albo: Moje serce do Ciebie pika jak stara klapa od śmietnika.. eeeee...tego no... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: co napisac 6cioletniej 14.04.03, 18:33 fjufju napisał: > bratanicy w pamietniku? bo w sumie, to nie mam pojecia! ja to bylam yntylektualistka i w podstawowce wpisywalam wiersze Tetmajera;) Moze cos z Galczynskiego? np. Wrobelek to mala ptaszyna Wrobelek istotka niewielka Ona brzydka dzdzownice pochlania Lecz nikt nie pochwala wrobelka Wiec pytam czyz nikt nie pamieta Ze wrobelek to druh nasz szczery? KOchajcie wrobelki dziewczeta Kochajcie do jasnej cholery Eeeeee chyba te cholere trzeba czyms zastapic!. Ale nie zapominaj o sekrecie. Zaginalo sie rozek, a w srodku pisalo: Kto jest ciekawy niech wlozy nos do goracej kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik bracie 15.04.03, 10:48 na ostatniej stronie wpisal sie maz zonie nic nie narysowal bo kluski gotowal. grafomania rulez! :P Odpowiedz Link Zgłoś
agick rodzino..! 15.04.03, 12:04 wszyscy jesteśmy zdeparwowani - i taka jest prawda... fjufju - Ty normalnie przesadzasz... takie piękne wiersze a Ty kręcisz nosem jak nie powiem, stara panna. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica a moze 15.04.03, 12:09 neutralny na gorze roze na dole bez niech twoje zycie plynie bez lez z podtekstem erotycznym na roze roze na dole fiolki kochajmy sie jak dwa aniolki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a moze 15.04.03, 12:20 lub kulinarnym na roze roze na dole schab kochamy sie razem jak flip i flap wujek moralizator - smiej sie przy ludziach lecz placz w ukryciu badz lekka w tancu lecz nigdy w zyciu - badz zawsze szczescia jasnym promieniem, dla tych co szczescia za malo maja zyj dobrym czynem, wszystkich marzeniem, niechaj cie serca innych kochaja - ucz sie pilnie jak mickiewicz w wilnie, bo nauka i praca człowieka wzbogaca - wpisalem tylko kilka slow lecz o nich pamietaj, madrym byc to wielka rzecz ale dobrym jeszcze wieksza wujek katastrofista - kiedy umre kiedy zgine, gdy juz nie bedzie mnie, to ta kartka ci przypomni ze ktos byl kto kocha(lubi w wersji soft) cie. wujek ulubieniec wpisac sie do pamietnika jest mi bardzo milo ale zostac w twej pamieci milej by mi bylo wujek niespelniony poeta jak strumien czystej wody plynie po zielonej niwie tak niech plynie wiek twoj mlody slodko, mile i szczesliwie choc moze to: na gorze roze na dole maki niech cie kochaja wszytkie chlopaki (wisniewski tez) a gdy bratanica podrosnie to masz gotowy wierszyk: coz wypelnia nasze dzionki jak nie erotyczne mrzonki, oprocz tego oraz kaca, jest codzienna ciezka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
agick siostro kwik.. 15.04.03, 12:24 pól nocy czytałaś pamiętniki czy przywlokłaś je do fabryki..? :)) tak czy siak - sehr guuut. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ano 15.04.03, 12:26 wzruszylam sie mocno :P najladniejsze byly rysunki, nijak je tu przedstawic :( a tak w ogole to moje pamietniki sa z podstawowki, mlodziez nam szybciej dojrzewa ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ano masz rację siostro.. 15.04.03, 12:29 jak patrzę na latorośle mojej prywatnej sister to mnie strach oblatuje....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: ano masz rację siostro.. IP: 157.25.119.* 15.04.03, 13:43 a moze tak? Niezapominajki są to kwiatki z bajki gdy płynąłem łódką śmialy się cichutko i szeptały skromnie nie zapomnij mnie. napisala mi to kiedys siostra, Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: a moze 15.04.03, 12:42 > wujek moralizator miej serce polki odwage greczynki pieknosc aniola i skromnosc dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
agick dla mnie git..:) n/txt 15.04.03, 13:04 diab.lica napisała: > > wujek moralizator > > miej serce polki > odwage greczynki > pieknosc aniola > i skromnosc dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 15:24 za jakze liczne wsparcie... wiersz został wybrany i za chwile zostanie wpisany obok misia,który juz został wklejony, ponadto domaluje kilka kwiatków (chociaz osobiscie uwazam ze to niemeskie!)... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 16:38 byle nie zolte roze!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 17:50 zdecydowanie nie żółte! pamiętaj! NIE ŻÓŁ-TE! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 18:04 czy zolty mis ma jakas tajna symbolike? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 18:09 mis zazdrosny o lalke barbie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 18:11 o cholera, zapomniałam o kenie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 18:20 mam wytlumaczenie - jestem chora, biore antybiotyki a a ntynbiotyki zle dzialaja na te... no... no to co sie ma w glowie... zapomnnialam jak sie to nazywa... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 18:22 aaaa...to chyba wiem.....chodzi o ...fiubzdziu czy kielbie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 18:47 lub ich zestaw (ja juz zamowilam :P Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: niniejszym, prawda... dziekuje 15.04.03, 19:08 chodzilo o kielbie w zestawie z frytkami i surowka z kapusty:-) jak siemasz kwiku poza tym? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: co napisac 6cioletniej 15.04.03, 19:01 Coś od serca :) stronakobiet.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś