Dodaj do ulubionych

pierwsz rocznica ślubu

IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:23
Może troche głupie ale....
Co można kupic facetowi na pierwszą rocznicę ślubu? Napiszcie co wy
kupiłyście, moze pozyczę pomysł
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: anE Re: pierwsz rocznica ślubu IP: *.chello.pl 15.04.03, 14:27
      ja jeszcze nie mialam.. moze butelke dobrego wina, moze kolacja we dwoje...
      • Gość: anka Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:28
        kolacja we dwoje to oczywiste ale mam problem z prezentem :(
        • Gość: bas Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 157.25.119.* 15.04.03, 14:35
          wszystko zalerzy od tego jaka kwota dysponujesz? ja nie bardzo pamietam co
          kupilam na pierwszą, ania na druga, ale za miesiac bedzie trzecia i kupilam
          kamere cyfrowa. wczesniej to byly drobiazgi, ale prosto z serca.
          pamietaj, ze liczy sie pomysl. mozesz np zawinac sie w kokarde i ubrac w ladna
          bielizne z pewnoscia bedzie to prezent ktorwy zapadnie mu na dlugo w pamieci
          udanej rocznicy i wspolnego pozycia do zlotych godow
          pozdr,.
          • Gość: anka Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:39
            w kokardke :) też o tym myslałam, ale chcialam kupić coś bardzo trwałego, tak
            żeby mial to na lata :), a zamierzam na to wydać tak do 600 PLN, więc kamera
            chyba odpada. Dzięki za życzenia i nawzajem :)
            • Gość: anE Re: pierwsz rocznica ślubu IP: *.chello.pl 15.04.03, 14:41
              ja mysle, ze za taka kwote mozna cos wymyslec porządnego, a jak sama wpadniesz
              na pomysl, co to bedzie, pewnie bedziesz wowczas miala wieksza satysfakcje,
              pls, napisz, co w koncu zdecydowalas i jak bylo!!!! :-) powodzenia
              • Gość: anka Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:43
                mam nadzieję ze w koncu przyjdzie mi coś do głowy, na razie myślę i marne tego
                rezultaty :) muszę się bardziej postarac. Rocznica dopiero na początku czerwca
                więc mam jeszcze troche czasu....
            • Gość: bas Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 157.25.119.* 15.04.03, 14:41
              moj maz bardzo lubi zloto, wiec na jakas tam okazje juz sama nie pamietam
              kupilam mu lancuszek w kantorze z uzywanym zlotem, zaplacilam ok 700 zł za
              lancuszek ktory wazyl ok 30 gram, ale to bylo ok 4 lat temu, oddalam go do
              wyczyszczenia i wygladal jak nowy. moze prezent w tym stylu?
    • wojtow Re: pierwsz rocznica ślubu 15.04.03, 18:57
      Kupiłabym... np. album niespodziankę, wspólne zdjęcia.

stronakobiet.w.interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka