Gość: anka IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:23 Może troche głupie ale.... Co można kupic facetowi na pierwszą rocznicę ślubu? Napiszcie co wy kupiłyście, moze pozyczę pomysł dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: pierwsz rocznica ślubu IP: *.chello.pl 15.04.03, 14:27 ja jeszcze nie mialam.. moze butelke dobrego wina, moze kolacja we dwoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:28 kolacja we dwoje to oczywiste ale mam problem z prezentem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 157.25.119.* 15.04.03, 14:35 wszystko zalerzy od tego jaka kwota dysponujesz? ja nie bardzo pamietam co kupilam na pierwszą, ania na druga, ale za miesiac bedzie trzecia i kupilam kamere cyfrowa. wczesniej to byly drobiazgi, ale prosto z serca. pamietaj, ze liczy sie pomysl. mozesz np zawinac sie w kokarde i ubrac w ladna bielizne z pewnoscia bedzie to prezent ktorwy zapadnie mu na dlugo w pamieci udanej rocznicy i wspolnego pozycia do zlotych godow pozdr,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:39 w kokardke :) też o tym myslałam, ale chcialam kupić coś bardzo trwałego, tak żeby mial to na lata :), a zamierzam na to wydać tak do 600 PLN, więc kamera chyba odpada. Dzięki za życzenia i nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: pierwsz rocznica ślubu IP: *.chello.pl 15.04.03, 14:41 ja mysle, ze za taka kwote mozna cos wymyslec porządnego, a jak sama wpadniesz na pomysl, co to bedzie, pewnie bedziesz wowczas miala wieksza satysfakcje, pls, napisz, co w koncu zdecydowalas i jak bylo!!!! :-) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 213.146.57.* 15.04.03, 14:43 mam nadzieję ze w koncu przyjdzie mi coś do głowy, na razie myślę i marne tego rezultaty :) muszę się bardziej postarac. Rocznica dopiero na początku czerwca więc mam jeszcze troche czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: pierwsz rocznica ślubu IP: 157.25.119.* 15.04.03, 14:41 moj maz bardzo lubi zloto, wiec na jakas tam okazje juz sama nie pamietam kupilam mu lancuszek w kantorze z uzywanym zlotem, zaplacilam ok 700 zł za lancuszek ktory wazyl ok 30 gram, ale to bylo ok 4 lat temu, oddalam go do wyczyszczenia i wygladal jak nowy. moze prezent w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: pierwsz rocznica ślubu 15.04.03, 18:57 Kupiłabym... np. album niespodziankę, wspólne zdjęcia. stronakobiet.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś