Gość: maja IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 15:53 Co Wy na to?Ja ostatnio borykam się z tym "problemem".Posłucham Waszych opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atlantis75 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 15:56 Ale na pewno wielki duchem i sercem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:03 Tak właściwie to obserwując pary na ulicy,stwierdzam,ze zawsze niemal facet jest choć ciutkę wyższy od swojej partnerki (nie mówiąc o tych dryblasach, którzy przewyższają kobietę o głowę i nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:04 Gość portalu: maja napisał(a): > Tak właściwie to obserwując pary na ulicy,stwierdzam,ze zawsze niemal facet > jest choć ciutkę wyższy od swojej partnerki (nie mówiąc o tych dryblasach, > którzy przewyższają kobietę o głowę i nie tylko) So what? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 15:57 A w czym wg.Ciebie tkwi problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:10 A Ty chciałbys mieć dziewczynę,powiedzmy o połowę głowy wyższą od Ciebie?Nie miałbys kompleksów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:18 Gość portalu: maja napisał(a): > A Ty chciałbys mieć dziewczynę,powiedzmy o połowę głowy wyższą od Ciebie?Nie > miałbys kompleksów? Nie, nie miałbym. Bo nadal nie widzę w czym problem. Spotykasz się z kimś, bo go kochasz, czy dlatego, żeby się "pokazać"? A co by było jakby był łysiejący? Albo miał złamany ząb? To już wogóle by chyba była tragedia życiowa, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:22 zasadniczo masz oczywiscie racje ale nie popadajmy w hipokryzje. partner musi byc DLA NAS atrakcyjny, co oznacza, ze jedna osoba zakocha sie w odstajacych uszach ale nie znioslaby braku przednich zebow i odwrotnie ;) czy jakos tak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:26 No ale koleżanka nie pisze, że jej to nie odpowiada, tylko co inni mówią na ulicy. Skoro wogóle jej to nie odpowiada, to tym bardziej nie widzę problemu- pożegnać się i tyle. Jeśli nie odpowiada jej to co mówią inni (a o to chyba tu chodzi), to chyba ma problem sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:27 No właśnie, tak jak myślałem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=5681182&a=5681641 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:28 calkiem sprawny wywod logiczny :) czasem rzeczy sa prostsze niz sie wydaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:12 (po wg nie stawia sie kropki :)) i zamieniam sie w sluch - "gdzie tkwi problem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:19 Wg mnie nigdzie, chyba jasno się wyraziłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:24 i dlatego to nie ty masz problem a na odpowiedz czekalam od autorki watku :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 15:57 Nie wiem z czym masz problem, no ale ... nie znam się. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 15:59 poszukaj wyzszego! To chujowo jak sie ktos z konusem pokazuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:14 tak jest mario! konkret to konkret :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario... 16.04.03, 16:36 nq poczatku bylo slowo a slowo bylo u boga i bogiem bylo slowo- mowi Ci to cos? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario... 16.04.03, 16:39 a czy ja wiem? Ja jestem tylko modelem na uwiezi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:06 Dzięki chłopaki za pocieszające słowa. Szczególne dzięki dla maria:) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:14 Eee, to problem z gatunku wydumanych. I co z tego, że niższy? Co z tego wynika? Oprócz tego, że ktoś tam przelotnie spojrzy na ulicy i pomyśli "o, niższy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:24 No tak,tylko,ze ja z każdej strony słyszę:"ale On jest przecież niższy od Ciebie.A jak założysz obcas, to już w ogóle odpadówa".Pewnie,że mogę to olać,ale gdzieś w podświadomości to tkwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:28 Gość portalu: maja napisał(a): > No tak,tylko,ze ja z każdej strony słyszę:"ale On jest przecież niższy od > Ciebie.A jak założysz obcas, to już w ogóle odpadówa".Pewnie,że mogę to > olać,ale gdzieś w podświadomości to tkwi Daj w takim razie chłopakowi spokój, może znajdzie sobie kogoś lepszego, biedaczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:31 no, no... bez przesady. nikogo nie mozna zmusic do uczucia i naprawde nie ma znaczenia czy to ze wzgledu na wzrost czy IQ wiec po co te oceny. To po prostu nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:34 Aż tak bardzo mnie to nie męczy(tak żebym spać nie mogła).Chciałam tylko wiedziec co sądzicie o tym. I nieswiadomie pomagacie mi zrozumieć pewną rzecz:nie jestem z kims tylko dlatego,że jest wysoki,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:35 Gość portalu: maja napisał(a): > I nieswiadomie pomagacie mi zrozumieć pewną rzecz:nie jestem z kims tylko > dlatego,że jest wysoki,prawda *** OCZYWIŚCIE, kochanie. Bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:39 hihi to już wiem wszystko aniołku... no cóż :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:43 bardzo smieszne... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:44 Gość portalu: suri napisał(a): > bardzo smieszne... :)) Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:49 tiaa.. generalnie bardziej niz wojna na swiecie boli wlasny palec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:51 Gość portalu: suri napisał(a): > tiaa.. > generalnie bardziej niz wojna na swiecie boli wlasny palec ;) To oczywiste. Boli własny palec... ale przeżyję. Choć wiesz, że ja to na zawsze... wiesz co :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:56 wiem. wiem i nie zapominam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:58 Gość portalu: suri napisał(a): > wiem. > wiem i nie zapominam o tym. Kul A... :)) Chociaż może lepiej żeby spadła na tę część ziemi proszek zapomnienia, ale nie... wcale tego nie chcę. Po co wracać tam gdzie był start. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 17:07 zwlaszcza, ze kazdy tam na koncu wroci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 17:10 Gość portalu: suri napisał(a): > zwlaszcza, ze kazdy tam na koncu wroci :) Myślę, że nie. Ja jestem połowę drogi stamtąd, albo mylę się jak cholera... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 17:17 Pa słońce moich oczu i czarna dziuro mojej duszy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 17:27 pa, wojowniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 17:26 mysle, ze mozesz miec racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:52 Kochani, muszę już uciekać .Godz.17,więc koniec pracy.Ale jutro z chęcią zobaczę jak rozwinęła się dyskusja. Dzięki i pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 17:00 Gość portalu: maja napisał(a): > Co Wy na to?Ja ostatnio borykam się z tym "problemem".Posłucham Waszych opinii Jeżeli jest Napoleonem, to nie ma sprawy. W przeciwnym przypadku, przemyśl sprawę raz jeszcze... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 11:51 ja jetem niziutki,malutki,drobniutki,ale co tam- mały,ale byk! Odpowiedz Link Zgłoś
confused4 podobna sytuacja 17.04.03, 16:49 dla mnie to zaden problem,bo facet mnie 'rozwala' i tak:-)charakterem i w ogole- cala swoja fizjonomia i zupelnie nie przeszkadza mi,ze jest dokladnie 10cm nizszy,tylko jedno ALE. nie jestesmy jeszcze bardzo blisko(spotykamy sie od jakeigos czasu ,jest miluchno,ale dopiero poczatki..) i wiem,ze jemu to bardzo przeszkadza.i widze,ze sie krepuje na ulicy .czasami nerwowo zazartuje ze swojego wzrostu..eeechh....a mi to TOTALNIE nie przeszkadza....i taka niezreczna sytuacja,bo przeciez nie bede mu tego wciskac-pomysli,ze sie lituje np. staram sie tylko delikatnie sugerowac. a opiniami innych sie nie przejmowac. jeno swoim serduszkiem:-).. Odpowiedz Link Zgłoś
asiax Re: a jak On jest niższy? 17.04.03, 23:35 Do autorki: bez zlosliwosci zycze Ci zebys jak najszybciej zrozumiala, ze takie rzeczy nie maja najmniejszego znaczenia. pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a jak On jest niższy? 17.04.03, 23:37 Znam pary: on jest duzo nizszy od niej. I kochaja sie i jest im dobrze ze soba. wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: a jak On jest niższy? 18.04.03, 14:25 anahella napisała: > Znam pary: on jest duzo nizszy od niej. I kochaja sie i jest im dobrze ze soba. > > wiec w czym problem? Problem jest w tym, że autorce wątku to przeszkadza. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka Re: a jak On jest niższy? 18.04.03, 10:06 Bylam bardzo zakochana w chlopaku nizszym ode mnie, ale niestety to juz przeszlosc... Jego wzrost nigdy nie byl problemem. Jemu takze to nie przeszkadzalo i w ogole nie zwracalismy na to uwagi. Jakos rowniez nie spotkalam sie z komantarzami otoczenia na ten temat, poza zartami znajomych;) Ale w zyciu bym sie tym nie przejmowala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 11:12 Mam znajome malzenstwo gdzie ona jest o glowe wyzsza. Hm...głupio to troche wyglada. Wprawdzie w poziomie wszystko sie wyrownuje, ale dziwnie jak spod koldry wystaja takie dlugie, wydepilowane nogi,a obok nich takie krotkie zarosniete.:)) Odpowiedz Link Zgłoś