Dodaj do ulubionych

a jak On jest niższy?

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 15:53
Co Wy na to?Ja ostatnio borykam się z tym "problemem".Posłucham Waszych opinii
Obserwuj wątek
    • atlantis75 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 15:56
      Ale na pewno wielki duchem i sercem :)

• Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:03
        Tak właściwie to obserwując pary na ulicy,stwierdzam,ze zawsze niemal facet
        jest choć ciutkę wyższy od swojej partnerki (nie mówiąc o tych dryblasach,
        którzy przewyższają kobietę o głowę i nie tylko)
        • Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:04
          Gość portalu: maja napisał(a):

> Tak właściwie to obserwując pary na ulicy,stwierdzam,ze zawsze niemal facet
          > jest choć ciutkę wyższy od swojej partnerki (nie mówiąc o tych dryblasach,
          > którzy przewyższają kobietę o głowę i nie tylko)

So what?
    • Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 15:57
      A w czym wg.Ciebie tkwi problem?
      • Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:10
        A Ty chciałbys mieć dziewczynę,powiedzmy o połowę głowy wyższą od Ciebie?Nie
        miałbys kompleksów?
        • Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:18

> A Ty chciałbys mieć dziewczynę,powiedzmy o połowę głowy wyższą od Ciebie?Nie
          > miałbys kompleksów?

Nie, nie miałbym. Bo nadal nie widzę w czym problem. Spotykasz się z kimś, bo
          go kochasz, czy dlatego, żeby się "pokazać"? A co by było jakby był łysiejący?
          Albo miał złamany ząb? To już wogóle by chyba była tragedia życiowa, no nie?
          • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:22
            zasadniczo masz oczywiscie racje ale nie popadajmy w hipokryzje.
            partner musi byc DLA NAS atrakcyjny, co oznacza, ze jedna osoba zakocha sie w
            odstajacych uszach ale nie znioslaby braku przednich zebow i odwrotnie ;) czy
            jakos tak...:)
            • Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:26
              No ale koleżanka nie pisze, że jej to nie odpowiada, tylko co inni mówią na
              ulicy. Skoro wogóle jej to nie odpowiada, to tym bardziej nie widzę problemu-
              pożegnać się i tyle. Jeśli nie odpowiada jej to co mówią inni (a o to chyba tu
              chodzi), to chyba ma problem sama ze sobą.
              • Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:27
                No właśnie, tak jak myślałem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=5681182&a=5681641
              • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:28
                calkiem sprawny wywod logiczny :)
                czasem rzeczy sa prostsze niz sie wydaja ;)
      • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:12
        (po wg nie stawia sie kropki :))

i zamieniam sie w sluch - "gdzie tkwi problem"?
        • Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:19
          Wg mnie nigdzie, chyba jasno się wyraziłem?
          • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:24
            i dlatego to nie ty masz problem a na odpowiedz czekalam od autorki watku :)
    • matrek Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 15:57
      Nie wiem z czym masz problem, no ale ... nie znam się.
    • mario2 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 15:59
      poszukaj wyzszego! To chujowo jak sie ktos z konusem pokazuje!
      • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:14
        tak jest mario! konkret to konkret :)
        • julla mario... 16.04.03, 16:15
          oj, mario
          • mario2 Re: mario... 16.04.03, 16:18
            cio kochanie?
            • julla Re: mario... 16.04.03, 16:30
              brzydkie słowo było...
              • mario2 Re: mario... 16.04.03, 16:36
                nq poczatku bylo slowo a slowo bylo u boga i bogiem bylo slowo- mowi Ci to cos?
                • julla Re: mario... 16.04.03, 16:38
                  a to O TO słowo chodziło?
                  • mario2 Re: mario... 16.04.03, 16:39
                    a czy ja wiem? Ja jestem tylko modelem na uwiezi
    • Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:06
      Dzięki chłopaki za pocieszające słowa.
      Szczególne dzięki dla maria:)
      • julla Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:14
        Eee, to problem z gatunku wydumanych. I co z tego, że niższy? Co z tego wynika?
        Oprócz tego, że ktoś tam przelotnie spojrzy na ulicy i pomyśli "o, niższy"...
        • Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:24
          No tak,tylko,ze ja z każdej strony słyszę:"ale On jest przecież niższy od
          Ciebie.A jak założysz obcas, to już w ogóle odpadówa".Pewnie,że mogę to
          olać,ale gdzieś w podświadomości to tkwi
          • Gość: de funes Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:28

> No tak,tylko,ze ja z każdej strony słyszę:"ale On jest przecież niższy od
            > Ciebie.A jak założysz obcas, to już w ogóle odpadówa".Pewnie,że mogę to
            > olać,ale gdzieś w podświadomości to tkwi

Daj w takim razie chłopakowi spokój, może znajdzie sobie kogoś lepszego,
            biedaczysko.
            • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:31
              no, no... bez przesady. nikogo nie mozna zmusic do uczucia i naprawde nie ma
              znaczenia czy to ze wzgledu na wzrost czy IQ wiec po co te oceny. To po prostu
              nie to.
            • Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:34
              Aż tak bardzo mnie to nie męczy(tak żebym spać nie mogła).Chciałam tylko
              wiedziec co sądzicie o tym.
              I nieswiadomie pomagacie mi zrozumieć pewną rzecz:nie jestem z kims tylko
              dlatego,że jest wysoki,prawda?
              • julla Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:35

> I nieswiadomie pomagacie mi zrozumieć pewną rzecz:nie jestem z kims tylko
                > dlatego,że jest wysoki,prawda
                OCZYWIŚCIE, kochanie. Bingo!
    • xanatos1 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 16:39
      hihi to już wiem wszystko aniołku... no cóż :)))
      • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:43
        bardzo smieszne... :))
        • Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:44
          Gość portalu: suri napisał(a):

> bardzo smieszne... :))

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać :)))
          • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:49
            tiaa..
            generalnie bardziej niz wojna na swiecie boli wlasny palec ;)
            • Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:51

> tiaa..
              > generalnie bardziej niz wojna na swiecie boli wlasny palec ;)

To oczywiste. Boli własny palec... ale przeżyję. Choć wiesz, że ja to na
              zawsze... wiesz co :))))
              • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:56
                wiem.
                wiem i nie zapominam o tym.
                • Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 16:58

> wiem.
                  > wiem i nie zapominam o tym.

Kul A... :)) Chociaż może lepiej żeby spadła na tę część ziemi proszek
                  zapomnienia, ale nie... wcale tego nie chcę. Po co wracać tam gdzie był start.
                  • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 17:07
                    zwlaszcza, ze kazdy tam na koncu wroci :)
                    • Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 17:10

> zwlaszcza, ze kazdy tam na koncu wroci :)

Myślę, że nie. Ja jestem połowę drogi stamtąd, albo mylę się jak cholera... :))
                      • Gość: Xanatos Re: a jak On jest niższy? IP: *.acn.pl 16.04.03, 17:17
                        Pa słońce moich oczu i czarna dziuro mojej duszy. :)))
                        • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 17:27
                          pa, wojowniku :)
                      • Gość: suri Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 17:26
                        mysle, ze mozesz miec racje :)
            • Gość: maja Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 16:52
              Kochani, muszę już uciekać .Godz.17,więc koniec pracy.Ale jutro z chęcią
              zobaczę jak rozwinęła się dyskusja.
              Dzięki i pozdrowienia dla wszystkich.
    • hal9000 Re: a jak On jest niższy? 16.04.03, 17:00

> Co Wy na to?Ja ostatnio borykam się z tym "problemem".Posłucham Waszych opinii

Jeżeli jest Napoleonem, to nie ma sprawy.
      W przeciwnym przypadku, przemyśl sprawę raz jeszcze... :-)

Pozdrawiam,
    • Gość: kolo Re: a jak On jest niższy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 11:51
      ja jetem niziutki,malutki,drobniutki,ale co tam- mały,ale byk!
      • confused4 podobna sytuacja 17.04.03, 16:49
        dla mnie to zaden problem,bo facet mnie 'rozwala' i tak:-)charakterem i w ogole-
        cala swoja fizjonomia i zupelnie nie przeszkadza mi,ze jest dokladnie 10cm
        nizszy,tylko jedno ALE. nie jestesmy jeszcze bardzo blisko(spotykamy sie od
        jakeigos czasu ,jest miluchno,ale dopiero poczatki..) i wiem,ze jemu to bardzo
        przeszkadza.i widze,ze sie krepuje na ulicy .czasami nerwowo zazartuje ze
        swojego wzrostu..eeechh....a mi to TOTALNIE nie przeszkadza....i taka
        niezreczna sytuacja,bo przeciez nie bede mu tego wciskac-pomysli,ze sie lituje
        np. staram sie tylko delikatnie sugerowac.
        a opiniami innych sie nie przejmowac. jeno swoim serduszkiem:-)..
    • asiax Re: a jak On jest niższy? 17.04.03, 23:35

Do autorki:

bez zlosliwosci zycze Ci zebys jak najszybciej zrozumiala, ze takie rzeczy nie
      maja najmniejszego znaczenia.

pozdrawiam
      asia
    • anahella Re: a jak On jest niższy? 17.04.03, 23:37
      Znam pary: on jest duzo nizszy od niej. I kochaja sie i jest im dobrze ze soba.
      wiec w czym problem?
      • hal9000 Re: a jak On jest niższy? 18.04.03, 14:25
        anahella napisała:

> Znam pary: on jest duzo nizszy od niej. I kochaja sie i jest im dobrze ze
        soba.
        >
        > wiec w czym problem?

Problem jest w tym, że autorce wątku to przeszkadza.

Pozdrawiam,
    • pilarka Re: a jak On jest niższy? 18.04.03, 10:06
      Bylam bardzo zakochana w chlopaku nizszym ode mnie, ale niestety to juz
      przeszlosc... Jego wzrost nigdy nie byl problemem. Jemu takze to nie
      przeszkadzalo i w ogole nie zwracalismy na to uwagi. Jakos rowniez nie
      spotkalam sie z komantarzami otoczenia na ten temat, poza zartami znajomych;)
      Ale w zyciu bym sie tym nie przejmowala!
    • Gość: Andrzej Re: a jak On jest niższy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 11:12
      Mam znajome malzenstwo gdzie ona jest o glowe wyzsza. Hm...głupio to troche
      wyglada. Wprawdzie w poziomie wszystko sie wyrownuje, ale dziwnie jak spod
      koldry wystaja takie dlugie, wydepilowane nogi,a obok nich takie krotkie
      zarosniete.:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka