lady284 13.02.07, 11:00 On, ona i Ja. Ja już sama, oni razem. Przekazać jej naszą ciepłą korspondencję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:02 ona jest zona? dobrze rozumiem, ze byla zdrada? Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:04 nie jest żoną , są od 2 lat, od pół roku kręcił ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek To trochę mało danych. 13.02.07, 11:03 Swoją drogą, strzeż mnie Panie przed gniewem kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne20 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:04 Cokolwiek zrobisz, chłop nie wróci. Szukaj nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:03 na nim mi nie zależy, na jego samopoczuciu tak Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: TAK czy NIE 13.02.07, 16:11 Jak masz ochote sie mscic, czemu nie. Najpierw jeno na spokojnie rozwaz, co ma ci dac taka zemsta. Chwilowe zaspokojenie, niepelne, bynajmniej szczescia nie dajace, pozniej zas beziesz sie rzeczy moze troszke wstydzic, moze sobie wyrzucac. Poza tym on moze jakos bardzo nieprzyjemnie zareagowac - i co, pchac sie w kolejne pyskowki? Jesli cenisz sobie spokoj w zyciu, lepiej nie. Ja doskonale rozumiem potrzebe i to, ze do spokoju teraz i tak ci daleko, ale czy naprawde musisz sobie jeszcze dokladac? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:05 lady284 napisała: > Ja już sama, oni razem. i tu Cie boli? przekaz - jesli jestes prawdziwa suka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:12 blueska3 napisała: > Po co??? moze tej zdradzonej przydaloby sie otworzyc oczy. jednak moim zdaniem jesli juz autorka watku chce to zrobic to ma w glebokim powaaniu to co poczuja i zrobi tamta. ona chce dopiec facetowi. pewnie wybral tamta... a tej na okres bzykanka plotl bajki trzy po trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:15 No dobra, ale efekt końcowy jest taki, że panna została sama, a tamci być może jako tako układają sobie zycie. Marne szanse że on wróci do niej dlatego po co mu to życie utrudniać??? A potem mówi się że kobiety są złe... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:18 naprawde sadzisz, ze mozna zbudowac cos trwalego z takim bzykaczem? chcialabys byc zdradzana? chcialabys, zeby ten kto o tym wie zostawil to dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:31 Nie wiem. Chociaż nie wierze w to, że tacy ludzie się zmieniają. Ale chodzi mi o to, że skoro koles okazał sie podłym typem to.....dać mu spokój. Aby wiecej nie pozwolic mu na to, żeby kiedykolwiek i w jakikolwiek sposób nas zranił. I jak sobie to wyobrażasz?? Idzie dziewczyna do drugiej dziewczyny i mówi: "sorki, przykro mi to mówic ale wczoraj spałam z Twoim facetem"?? Myślisz, że kto w tym układzie będzie tą złą stroną???? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:35 sadze, ze osobiste spotkanie niejest konieczne. mozna poszukac innej drogi, ale tylko wtedy, kiedy chce sie kogos ostrzec, bo sie cos zrozumialo. odwet jest bez sensu. nie dawalabym czytac korespondencji. uwazam, ze wystarczy informacja, ze sie z tym kolesiem bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:37 Ja bym wogole to odpusciła, zapomniała o takim gnoju, bo niewarty nawet moich mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: TAK czy NIE 13.02.07, 11:40 blueska3 napisała: > Ja bym wogole to odpusciła, zapomniała o takim gnoju, bo niewarty nawet moich > mysli. moje mysli omijaja tego gnoja. szkoda mi jego dziewczyny/zony. zasluguje na poznanie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:09 a więc facet dostał obłędu i się zakochał we mnie, na początku trzymałam go z daleka, wiadomo kropla drąży kamień i się nacięłam, ja zakochałam się w nim później ona znalazła to co do mnie pisał w stylu: cześć słonko, gdzie się spotkamy? Afera, do mnie telefony w nocy - szlag mnie trafił. W sumie taki sms można wytłumaczyć koleżanką. Ale jednak rozstali się. Dzwonił że już nie może beze mnie, że strasznie tęskni ( byłam poza miastem) w końcu telefon do mnie i słowa : chyba do niej wróce..... mówie poczekaj aż pogadamy, gdzie tam. Przyjechałam a oni razem. Żeby choć mówił, że ma ochotę na mnie a on tylko o przyszłości piep.... (!) Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:17 nie szarp sobie nerwow i daj sobie z nim spokoj. ja uwazam, ze przekazanie korespondencji dziewczynie to zbyt wiele - bo tylko ją zrani. mozesz ja uswiadomic, ze bylas. ale po co ma czytac to co pisaliscie do siebie? zrobisz jak uwazasz, ale uswiadomienie a krzywdzenie to 2 rozne sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:19 chce żeby poczuł to co zrobił mnie, tyle więc się nad tym zastanawiam...jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:18 to nie masz o czym mowic. oan juz wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:20 słuchaj smsa można wybaczyć, listy o tęsknocie - NIE chyba że laska pusta do kwadratu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:57 lady284 napisała: > słuchaj smsa można wybaczyć, listy o tęsknocie - NIE chyba że laska pusta do > kwadratu:) jesli wybaczyla, to mozesz jej naskoczyc:D Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 15:39 JEŚLI :):) a naskoczyć? chyba każdego dobiłyby miłe słówka faceta z którym się jest do innej Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:08 Gnój zdradza i będzie zdradzał. Pokaż jej. Nich sobie znajdzie uczciwego i kochajacego naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: NIE warto n/t 13.02.07, 12:23 ja bym chciała wiedzieć, zanim zdecyduję się z kimś ułożyć życie, byłabym wdzięczna tej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: NIE warto n/t 13.02.07, 12:57 mialam podobna sytuacje....ale przez wzglad na dzieci wolalam sie nie wtracac tzn informowac zony.....jak zdradzal to bedzie zdradzal dalej a jak jego laska nie chce w to wierzyc to jej sprawa .... Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: NIE warto n/t 13.02.07, 12:58 No ale ona już chyba wie, pisałaś że dopadła jakiegoś sms'sa itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: NIE warto n/t 13.02.07, 15:56 sms wyglądał niegroźnie, ona coś podejrzewała ale wybronił się, wątpię czy jakby poznała prawdę to by mu wybaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:30 no tak najlepiej uszy skulić po sobie i nie przeszkadzać (heh:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kenya24 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:32 nie mow nie wtracaj sie juz dziewczyna wie, z kim zyje kazda z nas zwykle wie mozna najwyzej spychac do podswiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 15:57 żartujesz? zawsze wiesz że facet cie zdradza? - jeśli oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:52 a gdyby dalej kręcił z tobą, to byś też chciała jej przekazać tę waszą korespondencję? Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 12:57 nie kręciłby już , wybrał, powrotu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: TAK czy NIE 13.02.07, 13:05 godzilas sie na role tej drugiej, a teraz masz pretensje? Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: TAK czy NIE 13.02.07, 13:12 masz rację...daję sobie spokój i zapominam Odpowiedz Link Zgłoś
olalia Re: TAK czy NIE 13.02.07, 13:25 Powinnaś po to żeby "otworzyć jej oczy" i żeby ponownie jej nie oszukiwał>pa Odpowiedz Link Zgłoś