spragnienie Re: jestem 23.02.07, 17:17 Przewyspana, glodna,zadowolona z siebie;-). Fajny dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: jestem 23.02.07, 20:19 a ja od roku:)...a w ogole jestem dzisiaj jakas spiaca,yhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
lim25 Re: jestem 23.02.07, 21:35 smutna, kurcze....juz nie moge powolutko ego zniesc :(:( i zapalakana ...te glupie lekzki płyną :( Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: jestem 23.02.07, 22:40 sobą - i super mi z tym. --- Nie będę przepraszać za to, kim jestem. Nie będę przepraszać za to, czego potrzebuję. Nie będę przepraszać za to, czego pragnę. Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: jestem 23.02.07, 22:42 szczęśliwa i jestem piękna - tak się dziś czuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: jestem 23.02.07, 23:00 Ja tez jestem choc dawno mnie tu nie bylo;] Odpowiedz Link Zgłoś
monika.c Re: jestem 23.02.07, 23:40 Zakochana.. A on za chwile tutaj bedzie... i wszystko mi go przypomin ai wszystko tu nim pachnie. Fajnie byc zakochanym :) Dobrej nocy dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
ewagerman Re: jestem 24.02.07, 14:08 jestem szczęśliwa;) usmiecham się, gdy o nim myslę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: jestem 24.02.07, 14:12 Jestem - oczekująca - czy dostanę okres, czy udało się... Bo bardzo chcemy żeby się udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: jestem 24.02.07, 15:49 Podekscytowana bo za chwilkę wychodzę do kina z moim facetem. Jesteśmy ze sobą 3 lata, a ja ciągle czuje motylki w brzuchu przed randką:P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jestem 24.02.07, 23:43 kobita upita :) czy picie do monitora i gadanie do kota -jedynego zywego stworzenia w domu (oprocz kwiatkow) jest niebezpieczne:) aaa i sama do siebie sie usmiecham;) hihihihi kokietuje wirtualnie starego przyjaciela a w tle jeczy Justin T.;p Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: jestem 26.02.07, 22:29 samotna....załamana,...cierpiaca.... moze nie bede sie rozpisywac;) towarzysza mi wszystkie uczucia jakie przezywa porzucona kobieta;( nie jest fajnie oj nie:(:(:( fajnie byloby zniknac.... Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: jestem 26.02.07, 22:32 nie bede Cie pocieszac,ale uwierz:bedzie lepiej!!! we wrzesniu czulam sie jak Ty,chociaz to ja porzucilam a teraz?teraz unosze sie kilkanascie centymetrow nad chodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: jestem 26.02.07, 22:35 hehe:) ciesze sie ze jestes szczesliwa;) lubie czytac o waszym szczesciu:) troche mnie to podnosi na duchu....:) teraz nie jest latwo, boje sie ze nie ebdzie...ale staram sie byc dobrej mysli ... jeju jak ja chce kochac i byc kochana....moje najwieksze marzenie najwkeiszy cel...niczego moge nie miec aby tylko to miec... Nie wiem moze jestem walnieta ze tylko o tym mysle....chyba sie roztkliwiam znowu nad soba:) juz nei bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
welkakropkabe Re: jestem 27.02.07, 00:20 jeszcze przed godziną przeszczęśliwa... ten głupi świat kończył się na dziewięciu metrach kwadratowych... teraz...bardziej samotna niż kiedykolwiek...why does my heart feel so bad... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: jestem 27.02.07, 00:34 ....a ja dobrze najedzona i odpoczwam teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dansid Re: jestem 27.02.07, 00:35 Szczęśliwa w oczekiwaniu na Misia, który niedługo ukołysze mnie do snu Odpowiedz Link Zgłoś
ewagerman jestem 27.02.07, 09:45 szczesliwsza niż wczoraj o tej porze, choc caly czas szczesliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jestem 27.02.07, 11:16 rozleniwiona...zmeczona po nocy...nie mam ochoty isc na zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
europa_rules Re: jestem 27.02.07, 12:17 wycalowana xxxx totalnie zagubiona i kochana :) och! Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: jestem 27.02.07, 17:02 ładna, zadowolona z siebie, pełna nadziei i teraz zawstydzona - gdy przeczytałam to co napisałam. Nie przywykłam do komplementowania samej siebie, ale dziś naprawdę taka jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: jestem 27.02.07, 17:51 frutinka nie ma sie czego wstydzic:),dobrze,ze sie w koncu odazylas:) ....a ja jakas spiaca,pije kawke i mam nadzieje,ze troche sie rozbudze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi_sia Re: jestem 01.03.07, 20:22 Zmęczona i zakochana. Zmęczoną dzisiejszym intensywnym dniem...ufffffff A zakochana... bo tak!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jestem 01.03.07, 23:28 steskniona i pod wrazeniem obejrzanego dzis filmu Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: jestem 02.03.07, 00:13 ...spiaca i zla,bo czeka mnie jeszcze gotowanie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jestem 02.03.07, 00:22 a ja mam blokade jedzeniowa, nie moge nic przelknac, nie czuje glodu tylko pragnienie...chyba przez ostatnie dni skurczyl mi sie zoladek i jem bardzo malo, wlasnie mecze kromke chleba z szynka i warzywami i chyba nie dam jej rady: ( odrzuca mnie od jedzenia choc apetycznie to wyglada mam nadzieje, ze do jutra zglodnieje Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: jestem 02.03.07, 14:45 Przeziębiona i wygląda na to, że cały weekend przesiedzę w domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: jestem 02.03.07, 19:04 Generalnie szczęśliwa. Ale dziś skłonna do płaczu. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: dziś zła! 02.03.07, 19:14 Ojej. To niedobrze. :( A ja sobie zaraz poryczę, bo już dłużej nie wytrzymam. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia ani mi się waż! 02.03.07, 19:34 nikt tu nie będzie ryczał w moim towarzystwie! powiedz kto Cię skrzywdził to Cię pomścimy Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: ani mi się waż! 02.03.07, 19:35 Natura mnie skrzywdziła. Przed okresem wyjątkowo płaczliwa ze mnie baba. :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ani mi się waż! 02.03.07, 19:56 his_girl napisała: > Natura mnie skrzywdziła. > Przed okresem wyjątkowo płaczliwa ze mnie baba. :( eee też tak mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi_sia Re: ani mi się waż! 02.03.07, 20:07 nutopia napisała: > his_girl napisała: > > > Natura mnie skrzywdziła. > > Przed okresem wyjątkowo płaczliwa ze mnie baba. :( > > eee też tak mam:) a ja liczyłam na jakąś krwawą historię...jedna płacze, duga wściekła pała żądzą zemsty...a tu babskie marudzenie...łeeee oj! to przecież jest krwawa historia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: ani mi się waż! 02.03.07, 23:05 zakochana po uszy...albo nie, po czubek głowy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: ani mi się waż! 03.03.07, 00:08 ale ci dobrze:)) Ja natomiast,pojedzona i trche zmeczona:)czekam,ze obiadek zamieni sie w produktywna dla mnie energie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria Re: ja też teraz 03.03.07, 17:09 jestem na swiecie, czasem mysle ze przez pomylke Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.25 Re: ja też teraz 03.03.07, 17:38 pełna nadzieji, że za chwilkę będę upojona alkocholem po "Tygodniu Debila";) Odpowiedz Link Zgłoś
toska26 Re: dziś zła! 10.04.07, 10:32 Najszczęśliwsza kobietą na świecie... A to dzięki mojemu Mężczyżnie... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: jestem 04.03.07, 15:30 A co takiego? ;) Jestem znużona kilkudniowym już siedzeniem w domu. Chcę do ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: jestem 04.03.07, 18:35 miedzy mlotem a kowadlem... z jednej strony przeszczesliwa,bo juz w nowym domku a z drugiej strony... obolala,bo mam zlamany nos:( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi_sia Re: jestem 05.03.07, 15:51 Dziękuje za zainteresowanie. Cóż musiałam dzisiaj moją młodszą córkę pozostawić w klinice. Leczenie potrwa, co najmniej trzy tygodnie. To naprawdę trudne, choć to już nastolatka i poradzi sobie zapewne nieźle. Trzymajcie kciuki :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: jestem 05.03.07, 19:40 mala_mi_sia napisała: > Dziękuje za zainteresowanie. > Cóż musiałam dzisiaj moją młodszą córkę pozostawić w klinice. Leczenie potrwa, > co najmniej trzy tygodnie. To naprawdę trudne, choć to już nastolatka i poradzi > > sobie zapewne nieźle. > Trzymajcie kciuki :-(( To chyba nic poważnego? Będę trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jestem 05.03.07, 13:34 zdołowany, jak rzadko. a to dopiero początek tygodnia :( Odpowiedz Link Zgłoś