rasgeea 16.02.07, 11:12 Dziewczyny, to już weekend :D Nie mam zdjazdu, jestem po wszystkich egzaminach, tylko w iedzielę ten chrzest :D normalnie ale dziś chyba zaszaleję :D trza zrobić zapasy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misioczat Re: dziś już PIĄTEK!!!!! 16.02.07, 11:29 Zapasy? Czego? :D Oj ja tez lubie piatki! Wieczorem jedziemy na zakupy i bijemy rekordy w kupowaniu zarcia, w sobote lub niedziele chodzimy do kina lub upiekszamy mieszkanko ;) Tak tez bedzie (mam nadzieje, bo oboje jestesmy troche podziebieni i nie wiem, w jakim stanie M wroci z pracy) i tym razem. Planowalismy skoczyc do Ikei po jakies duperele typu kwiatek, zaslony, kosz itp, a wycieczki do Ikei to to, co lubie najbardziej ;) No i w ogole lubie weekendy, bo Misiak w domu, a w tygodniu to on przychodzi najwczesniej o 20, wiec zawsze mi go malo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dziś już PIĄTEK!!!!! 16.02.07, 11:34 piwa i żarcia:D tez by mi było mało faceta... ale za to konsumpocja jest pyszniejsza ;) Tez lubie wycieczki po Ikeeii, niestety nie zawsze mnie stać na to co lubię i co mi się podoba... samo życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: dziś już PIĄTEK!!!!! 16.02.07, 12:00 Mnie tez nie zawsze stac, ale jezdze tam z Misiakiem.. huhuhu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dziś już PIĄTEK!!!!! 16.02.07, 12:03 no tak:) ja też czasem zabieram R... :D Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: dziś już PIĄTEK!!!!! 16.02.07, 17:08 No i wykrakalam :> M zadzwonil do domu, powiedzial, ze wlasnie idzie do lekarza i caly weekend zamierza sie leczyc. Tak wiec z planow nici :( Dodam tylko, ze oboje przeziebilismy sie w srode. Na noc lyknelismy po aspirynie, wczoraj to samo plus Cholinex. Oboje czulismy sie niezle, tylko gardla nas bolaly. Czyli objawy te same. I teraz tak: wieczorem ja sie polozylam jak zwykle, Misiak zalozyl ciepla pizame z nogawkami i dlugimi rekawami, a dzisiaj ja lyknelam aspiryne, rutinoscorbin i sse Cholinex, a on polecial do lekarza ;) Zaloze oddzielny watek, ciekawa jest jak "choruja" Wasi faceci :D Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: dziś już PIĄTEK!!!!! 16.02.07, 21:03 Ja też uwielbiam piątki, w pracy kolega w każdy piątek wystawia na swoim biurku tabliczkę z napisem TGIF przyozdobioną fajerwerkami (Thanks God I'ts Friday!) i wszyscy cieszymy się z tego frajdeja:)) Aktualnie jesteśmy już po zakupach, młodzież śpi w swoim łóżeczku, tatuś się szałeruje, mamusia oczekując na łazienkę czatuje na forum. Jutro długie lezakowanie (tak do 7, jak Michu będzie łaskaw to do 7.30), potem jakies porządki, wspolny spacer, obadek u mamy i ogólna laba:))) Przykro mi Misio, że plany weekendowe się pogmatwały...wracajcie do pełni sił:) Odpowiedz Link Zgłoś