o_takie_o 24.03.07, 17:01 pierzecie biustonosze? po każdym założeniu, czy po kilku razach? prane po jednym założeniu dość szybko się niszczą. więc jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: jak często 24.03.07, 17:16 Po kilku razach, ale po ilu to ci nie powiem. To też zależy od biustonosza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: jak często 24.03.07, 17:29 no po 2-3 zalozeniach.niektore mozna wrzucic do pralki a niektore trzeba prac lapkami.w pralce bielizna sie szybciej niszczy-ale przeciez nie mamy po jednym biustonoszu:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jak często 24.03.07, 17:44 obliczylam (na oko) ze moglabym przez ok. dwa miesiace chodzic codziennie w innym biustonoszu, wiec w sumie prac nie musialabym przez dwa miesiace, a ze chodze tylko w kilkunastu stanikach to piore je po kilku zalozeniach Odpowiedz Link Zgłoś
o_takie_o Re: jak często 24.03.07, 17:53 zazdroszczę takiej ilości bielizny:) ja na razie zaczynam zbierać i inwestować:) a co do prania ręcznego to nie wiem do końca jak to robić - w sensie, że po ręcznym nigdy nie są wg mnie tak czyste jak po pralce. no a w pralce, jak się je wsadzi np. w białą poszewkę od poduszki to niszczą się mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia.fraubau Re: jak często 24.03.07, 18:10 hoszcZę bo nie ma czego :) nawet jakbym miała te 60 biustonoszy to znalazłabym 3 ulubione i chodziła w nich na okrągło... a tak odnośnie pytania to co parę dni przepieram :) mam właśnie 3 ulunbione, nie za ciasne, nie za szerokie, nie oklapłe cycki itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: jak często 24.03.07, 18:12 Ja tak samo. Mam ze 20 stanikow, a chodze w 3-4. Piore po 5-6 zalozeniach, tak co sobote moze wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
skygirl Re: jak często 25.03.07, 07:25 ja tak samo 5-6 razy. Jak sie codziennie kąpie to też tak szybko sie nie brudzi Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jak często 24.03.07, 18:16 delikatniejsze koronkowe czy jedwabne piore recznie ale nie w proszku tylkow plynie do prania recznego, najpierw dlugo mocze w cieplej wodzie, troche 'wygniote' i juz czysciutkie, grunt to nie zapuscic jasnej bielizny i nie prac z kolorami Odpowiedz Link Zgłoś