Dodaj do ulubionych

jak często

24.03.07, 17:01
pierzecie biustonosze? po każdym założeniu, czy po kilku razach?
prane po jednym założeniu dość szybko się niszczą.
więc jakie jest wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • jebu-dubu Re: jak często 24.03.07, 17:15
      nie piore, nie mosze bisutonoszy
    • eluch_a Re: jak często 24.03.07, 17:16
      Po kilku razach, ale po ilu to ci nie powiem. To też zależy od biustonosza.
      • kasianorwegia Re: jak często 24.03.07, 17:29
        no po 2-3 zalozeniach.niektore mozna wrzucic do pralki a niektore trzeba prac
        lapkami.w pralce bielizna sie szybciej niszczy-ale przeciez nie mamy po jednym
        biustonoszu:)
        • cala_w_kwiatkach Re: jak często 24.03.07, 17:44
          obliczylam (na oko) ze moglabym przez ok. dwa miesiace chodzic codziennie w
          innym biustonoszu, wiec w sumie prac nie musialabym przez dwa miesiace, a ze
          chodze tylko w kilkunastu stanikach to piore je po kilku zalozeniach
          • o_takie_o Re: jak często 24.03.07, 17:53
            zazdroszczę takiej ilości bielizny:) ja na razie zaczynam zbierać i inwestować:)

a co do prania ręcznego to nie wiem do końca jak to robić - w sensie, że po
            ręcznym nigdy nie są wg mnie tak czyste jak po pralce.
            no a w pralce, jak się je wsadzi np. w białą poszewkę od poduszki to niszczą
            się mniej:)
            • iwusia.fraubau Re: jak często 24.03.07, 18:10
              hoszcZę bo nie ma czego :)
              nawet jakbym miała te 60 biustonoszy to znalazłabym 3 ulubione i chodziła w nich
              na okrągło... a tak odnośnie pytania to co parę dni przepieram :) mam właśnie 3
              ulunbione, nie za ciasne, nie za szerokie, nie oklapłe cycki itp ;)
              • a_gu_196 Re: jak często 24.03.07, 18:12
                Ja tak samo. Mam ze 20 stanikow, a chodze w 3-4. Piore po 5-6 zalozeniach, tak
                co sobote moze wypada.
                • skygirl Re: jak często 25.03.07, 07:25
                  ja tak samo 5-6 razy. Jak sie codziennie kąpie to też tak szybko sie nie brudzi
            • cala_w_kwiatkach Re: jak często 24.03.07, 18:16
              delikatniejsze koronkowe czy jedwabne piore recznie ale nie w proszku tylkow
              plynie do prania recznego, najpierw dlugo mocze w cieplej wodzie,
              troche 'wygniote' i juz czysciutkie, grunt to nie zapuscic jasnej bielizny i
              nie prac z kolorami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka