Dodaj do ulubionych

Czy to źle mieć kompleksy?

29.03.07, 00:16
wiadomo że nikt nie jest idealny,a odnoszę wrażenie że przyznając sie do
swoich niedoskonałości skazujemy się,dlaczego tak jest? coraz częściej czytam
na tym forum 'tak mają tylko zakompleksione laski',zakompleskiony facet,
czy 'wstawianie fotek do intenetu to jest próba dowartoświowania się przez
ZAKOMPLEKSIONE dziewczyny',Czy wy nie macie żadnych słabości ,komplesków?
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Czy to źle mieć kompleksy? 29.03.07, 00:19
      Ja mam mnóstwo i często o nich piszę.:)
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czy to źle mieć kompleksy? 29.03.07, 00:23
      ja mam świadomość niedoskonałości zarówno w swym wyglądzie jak i sposobie bycia.
      Ale nie mam z tego powodu kompleksów. Wyrosłam z tego.
      • plemniq Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:26
        Urojone piegi na przyklad. Usywanie tych kompleksow przez mezczyzn
        to sama terapeutyczna przyjemnosc :).
        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:27
          piegi to ja bym mieć chciała :-)
          • plemniq Piegi :). 29.03.07, 00:29
            Piegi sa super! Sprobuj moze wiosennego slonca :).
            Mozna bawic sie w sklep i robic inwentaryzacje kobiecych piegow.
            • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Piegi :). 29.03.07, 00:31
              mi od słońca wyskakują krosty :-) muszę zatem pozostawać blada i bez piegów
            • avital84 Re: Piegi :). 29.03.07, 00:31
              Brzechwa pewnie też miał piegi.:)
          • avital84 Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:29
            Eeee...ja mam jeszcze parę na nosie.
            Ale jak byłam dzieckiem to był mój główny kompleks.
            Tylko wydaje Ci się, że byś chciała.:)
            • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:31
              lepsze piegi niż trądzik w chorobliwym natężeniu. Ależ byłam zakomleksionym
              dzieciakiem z tego powodu!
              • avital84 Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:33
                Każdy musi przejść przez trądzik.
                Słyszałam, że ludzie, którzy mają trądzik są bardziej wrażliwi.
                Nie ma tego złego...;)
                • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:34
                  tylko mój się zakończył kuracją za pare tysięcy. nie każdy osiąga takie stadium.
                  • avital84 Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:40
                    Ej...ja też nie mam idelanej cery.
                    Śmieję się, że już powoli zaczynają mi się robić zmarszczki, a jeszcze do końca
                    z trądziku nie wyszłam,:D
                    Jeden ma trądzik, drugi ma krzywe nogi albo zęby, trzeci się intensywnie poci, a
                    jeszcze inny ma na przykład prosaki w miejscach intymnych.:P
                    Nie ma ideałów i warto o tym pamiętać.
                    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:41
                      toteż kompleksów nie mam, mimo wyraźnych śladów na twarzy po szalejących w wieku
                      młodzieńczym pryszczach. Fajna jestem w sumie babka ;-P
                      • avital84 Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:42
                        No i o to chodzi.:)
                        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:43
                          nigdy na tym forum nie twierdziłam inaczej :-)
          • wiarusik Re: Maly sympatyczne kompleksy warto miec. 29.03.07, 00:31
            Piegi są sexy;)
            • plemniq Meskie opinie :). 29.03.07, 00:33
              Popieram. Piegi sa bardzo seksy. Piegi jest dobrze miec.
              • anglistkaa Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 00:40
                Jasne że piegi są fajne sama jestem ich posiadaczką,tylko mnie chodziło w tym
                poście o coś innego,nie tyle co zaakceptować swoje niedoskonalości co się do
                nich przyznać,i nie bać się powiedzieć no idealna to ja nie jestem ale dobrze
                mi z tym.Bo zauważyłam cos takiego - a co masz kompleksy ? ha ha ha.No mam i co
                z tego.
                • avital84 Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 00:42
                  To mówią Ci, którzy mają większe od Ciebie, ale usilnie próbują to ukryć.
                • plemniq Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 00:44
                  Zaakceptuj siebie taka jaka jestes. Nie ma potrzeby wymieniania ciagle
                  swoich "kompleksow". Pytanie o czyjes kompleksy to proba dowartosciowania
                  swoich. Nie zajmuj sie swoimi "kompleksami". Uwypuklaj zalety :).
              • avital84 Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 00:41
                A ja je tak usilnie próbuję ukryć. No proszę.;)
                Zimą jestem typową zimą bez piegów.
                Ale latem staje się latem.:D
                • plemniq Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 00:45
                  Mezczyzni uwielbiaja gdy kobieta ma piegi. I nic wiecej na sobie :).
                  • avital84 Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 00:49
                    No tak.:) W "nic więcej" jest piegom bardzo do twarzy.:)
                    • plemniq Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 00:55
                      Piegom jest do twarzy i do plecow z ramionami. Piegi wystarcza i nic wiecej
                      nie potrzeba. Mozna dla przyzwoitosci przykryc piegi zapachem...
                      • avital84 Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 01:00
                        Piegi miewam tylko na twarzy. Zapachem ich nie będę przykrywać.
                        Zapachem przykryję "nic więcej".:)
                        • plemniq Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 01:07
                          Na twarzy tez sa piekne. I zapach "nic wiecej" jest bardzo kobiecy :).
                          Mozna by zrobic kampanie reklamowa perfum kobiecych "... i nic wiecej".
                          • avital84 Re: Meskie opinie :). 29.03.07, 01:09
                            Ten zapach nie potrzebuje kampanii.:)
                            Właściwie nie musi mieć żadnej reklamy.
                            Na "nic więcej" zawsze będzie popyt.:)
                            • plemniq Kobiecy zapach. 29.03.07, 01:13
                              To ulubiony meski kobiecy zapach :). Piegi i "nic wiecej".
                              • avital84 Re: Kobiecy zapach. 29.03.07, 01:20
                                A ulubionym kobiecym męskim zapachem jest po prostu sam mężczyzna. Nawet piegów
                                mieć nie musi.:)
                                • plemniq Re: Kobiecy zapach. 29.03.07, 01:24
                                  Nie musi pachniec koniem ani cygarem ? Co za ulga z tymi piegami :).
                                  Obawialem sie, ze moga byc wymagane.
                                  • avital84 Re: Kobiecy zapach. 29.03.07, 01:27
                                    Musi pachnieć sobą, a więc też tym co lubi. Jeśli lubi konie i cygara może i tak
                                    pachnieć. Byle by tylko nie przyćmiły te zapachy jego własnego.
                                    Jeśli chcesz jednego piega Ci pożyczę. Tak na zachętę.:)
                                    • plemniq Re: Kobiecy zapach. 29.03.07, 01:32
                                      Dziekuje. Piega przyjme z przyjemnoscia.
                                      Konia nie mam i sie obawialem...
                                      • avital84 Re: Kobiecy zapach. 29.03.07, 01:37
                                        No to może masz chociaż kucyka.:)
                                        Na pewno coś masz co może mnie zainteresować.
                                        Właściwie to już mnie chyba interesujesz, więc na brak konia mogę przymknąć oko.:)
                                        • plemniq Przymykanie oka :). 29.03.07, 01:41
                                          Optymistycznie wierze, ze tak. Kuca nie chce posiadac.
                                          Albo konia albo nic. Milo mi, ze przymykasz oko na brak.
                                          • avital84 Re: Przymykanie oka :). 29.03.07, 01:46
                                            Wszystko się w przyrodzie równoważy. Pewn braki są więc znakiem o innych
                                            nadwyżkach. Brakami się nie martwię.
                                            Oczy mam szeroko otwarte.
                                            • plemniq Re: Przymykanie oka :). 29.03.07, 01:50
                                              Oczy jest dobrze miec szeroko otwarte. Wiecej widac.
                                              Chociaz czasami pod przymknietymi powiekami wyobraznia bladzi :).
                                              • avital84 Re: Przymykanie oka :). 29.03.07, 01:52
                                                Moja błądzi nawet teraz, a oczy mam otwarte.
                                                Co będzie jeśli je zamknę?:)
                                                • plemniq Re: Przymykanie oka :). 29.03.07, 02:02
                                                  Czuje to bladzenie :). Bladze wzajemnie...
                                                  • avital84 Re: Przymykanie oka :). 29.03.07, 02:09
                                                    Błądzi niewidzialnym dotykiem od góry w dół i od dólu w górę?
                                                    Błądzi pod skórą?
                                                    Ja Twoje błądzenie czuję. Proszę błądź jeszcze...zanim znajdziesz drogę.:)
                                                  • plemniq Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:14
                                                    Bede bladzil tak dlugo az zasniesz. W roznych kierunkach i na roznych
                                                    plytkosciach :). Droge ewentualnie, nie spieszac sie, znajde...
                                                  • avital84 Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:21
                                                    I jak ja mam teraz zasnąć?:)
                                                    Ale jesli już mi się to zdarzy to zaśnij ze mną i w śnie błądź dalej.
                                                    Ja też będę błądzić.
                                                  • plemniq Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:23
                                                    Zasypiajmy wiec i bladzmy razem :).
                                                    Juz bladze i juz zasypiam...
                                                  • avital84 Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:25
                                                    Oby błądzenie było obłędne.:)

Dobranoc błądzący wędrowcze.:)
                                                  • plemniq Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:27
                                                    Beda :). Bladze dalej...
                                                    Dobranoc.
                                                  • avital84 Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:28
                                                    Błądźmy dalej.

Dobranoc.:)
                                                  • plemniq Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:30
                                                    ***,
                                                    :).
                                                  • avital84 Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:32
                                                    :*** w miejsca nieodkryte
                                                    :*** i te które już znam

:)
                                                  • plemniq Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:35
                                                    Wzajemnie dokladnie :).

Milo mi bylo :).

Absolutne dobranoc. Zanurzam sie w bladzenie.
                                                  • avital84 Re: Senne bladzenie :). 29.03.07, 02:36
                                                    Dobranoc absolutne.
    • anahella Re: Czy to źle mieć kompleksy? 29.03.07, 02:27
      Kompleksy ma kazdy. Znam stada pieknych dziewczyn, ktore w tajemnicy mowia mi,
      ze nosza watowane staniki, albo ze nigdy nie zaloza mini czy ze maja za tluste
      tylki. A wytykanie wad innym jest zwyklym chamstwem. Matka z ojcem nie
      dowartosciowali, krytykowali to dziecko potem niesie w swiat, co z domu
      wynioslo. Jezeli ktos cos takiego robi, to wystawia zle swiadectwo swoim rodzicom.
      • wielo-kropek Re: Czy to źle mieć kompleksy? 29.03.07, 02:50
        Kompleksem i to wielkim jest brak zrozumienia i tolerancji dla innych, czyli
        inaczej sie zachowujacych, postepujacych, myslacych itp. Innych, ktorzy nic
        zlego nie robia, ktorzy poprostu sa troche inni od nas samych. Jesli ktos
        komus zarzuca kompleksy, to oznacza ze ten ktory je zarzuca je ma.
    • ebi3 Re: Czy to źle mieć kompleksy? 29.03.07, 07:23
      myskle ze troche kompleksow i samokrytyki jeszce nikomu nie zaszkodzilo;)
      sama mam pare i wcale sie tego nie wstydze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka