Gość: siciliana IP: 213.146.57.* 15.05.03, 09:57 Czy ktoś wie za co zdjęli dziennikarza radia WAWA Roberta Kilena dziś rano???? Podobno coś powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Afera w radiu WAWA IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 19:49 Gość portalu: siciliana napisał(a): > Czy ktoś wie za co zdjęli dziennikarza radia WAWA Roberta Kilena dziś > rano???? Podobno coś powiedzial? No wlasnie?Ja tez slyszalam ze cos przeskrobal ale niestety nie wiem co... Mysliscie ze to prawda? Mi sie wydaje ze to podpucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE podnoszenie: no wlasnie, dlaczego? IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 23:05 nie slucham juz od dawna Wawy, ale kojarze Kilena. Czy ktos wie cos na ten temat, bo dzis tez o tym slyszalam, ze sluchacze dzwonili i jedni mowili, ze dobrze, ze go zdjeli z anteny a in. wrecz przeciwnie. ło co chodzi? :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: podnoszenie: no wlasnie, dlaczego? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 23:12 tez jestem ciekawa - ale jak widze nikt nic nie mówi, szkoda... p.s. pewnie jakieś przeklenstwo mu sie wyrwalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: podnoszenie: no wlasnie, dlaczego? IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 00:04 mysle, ze gorzej, mogl cos skomentowac, czego nie powinien, moze uzyl przeklenstwa, ale moze w kontekscie CZEGOS. ktos podobno zadzwonil i powiedzial, ze i tak to nagraywal wiec w sieci mp3 pusci, moze za jakis czas do nas dotrze mailem, :-))) Anybody?! Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: podnoszenie: no wlasnie, dlaczego? 18.05.03, 00:08 podobny wątek na forum W-wa - ale tamto wyjaśnienie jakoś mnie nie przekonuje:))))) Ps ja takiego badziewia nie słucham:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: podnoszenie: no wlasnie, dlaczego? IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 00:27 wypowiedz roberta kilena o tyle mnie interesuje, ze moj facet chodzil z nim do technikum.. i kojarze tego kolesia z radia i imprez, ktore prowadzil. przyznam, ze chcialabym zaspokoic swoja ciekawosc, co takiego powiedzial?! (pamietacie ten serial: 'tata a marcin powiedzial' - takos mi sie skojarzylo, :-) tez tego badziewia nie slucham, klimaty radia94 zaspokajaja moje potrzeby muzycznie, :-)))) podasz, pls, link to tamtego watku? pozdr., anE Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: podnoszenie: no wlasnie, dlaczego? 18.05.03, 00:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=6039965 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: podnoszenie: no wlasnie, dlaczego? IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 00:34 tenkju, :-))) Odpowiedz Link Zgłoś