08.04.07, 13:52
w 3 tygodnie.... muszę!!! bo normalnie się potnę!!!
1 maja chocby nie wiem co wlezę w spodnie, które kupiłam w grudniu!!!

jak ja nie cierpię się za to...!!!
Obserwuj wątek
    • mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:03
      To do roboty, na basen, pobiegaj trochę po parku :)
      I spodenki będa pasowały :)
      • cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:08
        od wtoruku:-)
        i jadę na sokach pomidorowych...
        trudno, wiem ze niezdrowo i bla bla bla....
        ale cel uświęca srodki!!!
        poproszę o zaciskanie kciuków...:-)bo czuje się jak woeloryb...
        • mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:11
          Powinnaś zdrowo się odżywiać. Po co tyle soków? TYLKO SOKI PIJESZ? Nic nie jesz?
          • cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:15
            nie...po prostu przesadzilam ze slodyczami w miesiącu lutym i marcu.
            teraz muszę zrzucić to, co narosło na bokach i wracam do swojej normalnej
            diety:-)
            ja po prostu przytyłam...i nie zauważylam tego do poki nie stanęłam na wagę i
            nie przymierzyłam swoich spodbi świątecznych!!!!
            pofolgowałam i mam!! sama tego chciałam!!
            • mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:16
              ja na szczęście mam szybka przemiane materii :)
              • cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:18
                pozazdrościć:-)
                niestety większość moich koleżanek też może jeść i jeść i jeść...i nic..
                a ja...
                a moze to z powodu pigułek?? odstawiłam hormony w lutym...
                • mrowax Re: 4 kg 10.04.07, 17:51

;) powodzenia
            • mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:18
              I od 21 roku życia mam taka samą wagę 64kg, przy wzroście 175 :) Ćwiczę
              codziennie no i jem bardziej grecko i tunezyjsko niz polsko :)
              • cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:19
                ja mam 176 i wazyłam też 64...
                a dziś:-( 68...
                to przegięcie!!!
                • mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:21
                  e... przesadzasz. Ja chciałabym mieć trochę więcej ciałka. 68 przy takim
                  wzroście to nie jest dużo. A ile masz lat? Jeśli wolno spytać :)
              • iwwka Re: 4 kg 10.04.07, 11:43
                sorry, ale jakbym ważyła 64 kg to chyba bym z domu nie wyszła, jaki rozmiar nosisz?
                • gdv Re: 4 kg 11.04.07, 00:38
                  No nie przesadzaj, wszystko zależy od wzrostu. Przecież bardzo wysoka osoba nie
                  może ważyć 50 kg, bo będzie wyglądać jak anorex. Zreszta liczy sie tez w jaki
                  sposob tluszczyk rozklada sie na ciele i jak zadbana jest delikwentka :) Kiedy
                  widzialam na plazy niedużą dziewczynę w bikini (!), ktora miala ewidentnie
                  kilka kilogramow za duzo (na oko jakies 10), ale posiadala tak pieknie opalone,
                  gladkie, bez sladu celullitu cialo, dosc plaski brzuszek, a do tego miala tak
                  urocza twarz i usmiech, ze w zyciu nie dorowna jej zadna koscista modelka! Wiec
                  nie generalizujmy. Aha, uprzedzajac komentarze, ze bronie grubszych, bo sama
                  taka jestem, uzupelnie, ze waze 52 kg przy 168 cm. No i jestem zdecydowanie
                  hetero, ale zwracam uwage na piekne kobiety ;>
    • frutinka Re: 4 kg 08.04.07, 14:28
      Ale temat zarzuciłaś na Wielkanoc!!! I odechciało mi się babki:) A tak na
      powaznie 4 kg to nie dużo:) masz prawie miesiąć, więc możesz sobie pozwolić na
      mniej restrykcyjną dietę a i tak zdąrzysz do maja. Dorzuć coś poza soczkami:)
      Bo inaczej przemiana materi siąsdzie i od lipca znowu będziesz się zmagać:/
    • slowianski.mit A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:31
      stracić zbędny tłuszczyk w miejscach strategicznych, a nie n aprzykład
      doprowadzić do zmiany miseczki na rozmiar mniejszą?
      • frutinka Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:32
        Chyba nie da rady. Możesz ujędrnić miejsca strategiczne ćwiczeniami, ale jeśli
        schudniesz, schudniesz zewsząd - również z biustu:( Niestety.
        • slowianski.mit Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:35
          No bo właśnie. Powiedzmy w dwa miesiące chciałabym poprawić swój wygląd, ale
          niekoniecznie może schudnąć co wolałabym ujędrnić ciało.
          Nie wiem czy to możliwe. Nie wierzę w cuda, ale może jeżeli będę mniej leniwa (
          bo jetem ) to się uda.
          • frutinka Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:43
            Jeśli chcesz tylko ujędrnić i nie chudnąć to absolutnie się uda - i ujędrnić i
            zachować biust w obecnym rozmiarze! Dlaczego miałoby się nie udać? Siłwnia,
            aerobik, basen, czy rower - to już od Ciebie zależy co lubisz i uda się na
            pewno. Nie ma cudów - nie ma efektów bez ćwiczeń, ale ten brak cudów działa i w
            drugą stronę - jak ćwiczysz regularnie czzas jakiś (2 miesiące to już sporo) to
            nie może nie być efektów! Powodzenia!!!
            • slowianski.mit Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:45
              Nie dziękuję w takim razie i biorę się za siebie zamiast narzekać przed kompem.:)
              • kasia_ruchasia Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 15:49
                ja też sie podłączam tylko podwajam stawke chce zrzucić 10 kilosów i wejśc w
                swoje ukochane spodnie sprzed roku :]]

Od jutra/dziś nie jjem kolacji ale pzred tym głodówka :]
                • cheeringup Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 18:07
                  ja własnie tak samo...
                  od wtorku na sokach, dojdę do siebie a póxniej normalnie jem bez kolacji:-)

a propos, zapomniała dodać że od wtorku zaczynam chodzić na bieżni...codziennie
                  szybki godzinny marsz. i nie ma bata!!!!
                  • tracer81 Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 10:41
                    >ja własnie tak samo...
                    >od wtorku na sokach, dojdę do siebie a póxniej normalnie jem bez kolacji:-)

Większych idiotyzmów podczas odchudzania poczynić chyba już nie można.
                    • uyu Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 11:22
                      Przestancie szalec i wyliczcie sobie czy macie mase ciala odpowiednia do
                      wzrostu. To jest bardzo latwe. A liczy sie tak.
                      waga dzielona przez wzrost do kwadratu (wzrost wyliczac w ulamkach dziesietnych
                      tzn. 165 cm mnozyc w postaci 1,65 metra);

Jak liczyc podam na przykladzie "nieszczesliwej" autorki watku:
                      68 kg : (1,76 m x 1,7m) = 21,953
                      Normalna waga, w zaleznosci ood budowy, miesci sie w granicach
                      od 18,5 do 25
                      Ponizej 18 jestescie zachudzone, powyzej 25 lekko zapasione.

I bez przesady i zbytniego sugerowania sie tymi wynikami.
                      Przy was to ja jestem "maluch" i leciutka, ale to tylko pozory, bo przy 160 cm
                      wzrostu mam wynik pomiedzy 22 i 23. Niby duzo, ale wcale nie bo mam gnaty jak
                      mamut i choc tego nie widac, to troche one waza.
                      • cleare Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 12:29
                        hm... tak sobie mysle... mnie w ciagu dnia waga waha sie o jakies 4 kg!! serio!
                        rano waze np. 60 a wieczorem czy w poludnie 64-5. zwlasza jak sie duzo nachodze!
                        zalezy to pewnie od plynow wypijanych w ciagu dnia.
                        • panigazeta Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 14:12
                          A ja jestem na diecie sama siebie nakrecam, schudlam i to widac bo spodnice
                          moge przez biodra zdjac :) a spodnie potrzebuja paska. Sama nie iwme w czym
                          bede chodzic,

Moja dieta to nic specjalnego tj zero slodyczy, zero jedenia po 15 góra 16
                          godzinie, herbata slim figura w 3 czesciach, brzuszki, jeden dzine w tygodniu
                          oczyszczanie oganizmu przez picie samej wody ( u mnie sobota lub piatek)

To daje rezultaty :) polecam ale trzeba miec niezwykle silna wole. Ja MAM :)
                          • panigazeta Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 14:15
                            A i jeszcze zero obzerania miedzy tymi dwoma posilkami tylko sniadanie i obiad,
                            najlepij jeszcze bylo by odlozyc chleb ale nie umiem na razie go zaminic za
                            bardzo jestem uzalezniona od niego
                            • cheeringup Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 14:22
                              a ja tak będę robić pozgubieniu sadła...:-)
                            • tracer81 Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 22:07
                              >A i jeszcze zero obzerania miedzy tymi dwoma posilkami tylko sniadanie i >obiad,
                              >najlepij jeszcze bylo by odlozyc chleb ale nie umiem na razie go zaminic za
                              >bardzo jestem uzalezniona od niego

Do d*** masz tą dietę. Ani to zdrowe, ani praktyczne. Zero pojęcia o biologii i się bierze taka za odchudzanie.
                              • azha Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 22:38
                                Najpierw się objadasz a potem głodując się kilka dni rzeczywiście pozwolisz
                                organizmowi wrócic do równowagi - brawo!
                                • panigazeta Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 10.04.07, 11:27
                                  A kto tu mówi o objadaniu sie przynajmniej w moim przypadku i na mojej diecie
                                  nie obzeram sie jem normalne sniadanie, po tem obiad i na tym koniec tyle, A
                                  efekty juz są :)))
        • iwusia.fraubau frutinka :) 10.04.07, 11:49

frutinka powiedz mi no, co w Tobie jest takiego , że ja Cię lubię :)
          i chętnie czytam nawet największe bzdury jakie napiszesz, i czuję jakiś kontakt
          z Tobą, taki wiesz... telepatia
          jakbyśmy się znały i lubiły :P
          a tak to się nie znamy a ja Cie lubię :)

• kochany_dzieciak Re: 4 kg 10.04.07, 17:55
      wejdz na forum anorektyczek i bulimiczek to nabierzesz zdrowego rozsadku i
      dowiesz sie co jest najlepsze - "za wszelka cene" czy zdrowie

co sie stanie jak za 3 tygodnie nadal bedziesz miala 4 kilo wiecej..za wszelka
      cene w tydzien postarasz sie schudnac 4 kilo?
    • yagiennka Ale to nic trudnego 10.04.07, 18:08
      Moim zdaniem dasz radę spokojnie 3 - 4 kg. Zupełnie zrezygnuj z cukru, zupełnie
      ze słodyczy, nie smasuj masłem chleba. Nie podjadaj miedzy posiłkami, jedz 4- 5
      posiłków dziennie. Nie łącz weglowodanów z tłuszczami, czyli na obiad jak mięso
      to tylko z surówką, jak ryż to z truskawkami, jak makaron to na słodko. Do tego
      jakiś basen czy siłownia i schudniesz. Ja np jak chcę zrzucić kg to wystarczy że
      cały tydzień w ogóle nie jem nic słodkiego, zero. I chudnę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka