cheeringup 08.04.07, 13:52 w 3 tygodnie.... muszę!!! bo normalnie się potnę!!! 1 maja chocby nie wiem co wlezę w spodnie, które kupiłam w grudniu!!! jak ja nie cierpię się za to...!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:03 To do roboty, na basen, pobiegaj trochę po parku :) I spodenki będa pasowały :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:08 od wtoruku:-) i jadę na sokach pomidorowych... trudno, wiem ze niezdrowo i bla bla bla.... ale cel uświęca srodki!!! poproszę o zaciskanie kciuków...:-)bo czuje się jak woeloryb... Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:11 Powinnaś zdrowo się odżywiać. Po co tyle soków? TYLKO SOKI PIJESZ? Nic nie jesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:15 nie...po prostu przesadzilam ze slodyczami w miesiącu lutym i marcu. teraz muszę zrzucić to, co narosło na bokach i wracam do swojej normalnej diety:-) ja po prostu przytyłam...i nie zauważylam tego do poki nie stanęłam na wagę i nie przymierzyłam swoich spodbi świątecznych!!!! pofolgowałam i mam!! sama tego chciałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:18 pozazdrościć:-) niestety większość moich koleżanek też może jeść i jeść i jeść...i nic.. a ja... a moze to z powodu pigułek?? odstawiłam hormony w lutym... Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:18 I od 21 roku życia mam taka samą wagę 64kg, przy wzroście 175 :) Ćwiczę codziennie no i jem bardziej grecko i tunezyjsko niz polsko :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: 4 kg 08.04.07, 14:19 ja mam 176 i wazyłam też 64... a dziś:-( 68... to przegięcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: 4 kg 08.04.07, 14:21 e... przesadzasz. Ja chciałabym mieć trochę więcej ciałka. 68 przy takim wzroście to nie jest dużo. A ile masz lat? Jeśli wolno spytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwwka Re: 4 kg 10.04.07, 11:43 sorry, ale jakbym ważyła 64 kg to chyba bym z domu nie wyszła, jaki rozmiar nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gdv Re: 4 kg 11.04.07, 00:38 No nie przesadzaj, wszystko zależy od wzrostu. Przecież bardzo wysoka osoba nie może ważyć 50 kg, bo będzie wyglądać jak anorex. Zreszta liczy sie tez w jaki sposob tluszczyk rozklada sie na ciele i jak zadbana jest delikwentka :) Kiedy widzialam na plazy niedużą dziewczynę w bikini (!), ktora miala ewidentnie kilka kilogramow za duzo (na oko jakies 10), ale posiadala tak pieknie opalone, gladkie, bez sladu celullitu cialo, dosc plaski brzuszek, a do tego miala tak urocza twarz i usmiech, ze w zyciu nie dorowna jej zadna koscista modelka! Wiec nie generalizujmy. Aha, uprzedzajac komentarze, ze bronie grubszych, bo sama taka jestem, uzupelnie, ze waze 52 kg przy 168 cm. No i jestem zdecydowanie hetero, ale zwracam uwage na piekne kobiety ;> Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: 4 kg 08.04.07, 14:28 Ale temat zarzuciłaś na Wielkanoc!!! I odechciało mi się babki:) A tak na powaznie 4 kg to nie dużo:) masz prawie miesiąć, więc możesz sobie pozwolić na mniej restrykcyjną dietę a i tak zdąrzysz do maja. Dorzuć coś poza soczkami:) Bo inaczej przemiana materi siąsdzie i od lipca znowu będziesz się zmagać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
slowianski.mit A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:31 stracić zbędny tłuszczyk w miejscach strategicznych, a nie n aprzykład doprowadzić do zmiany miseczki na rozmiar mniejszą? Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:32 Chyba nie da rady. Możesz ujędrnić miejsca strategiczne ćwiczeniami, ale jeśli schudniesz, schudniesz zewsząd - również z biustu:( Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianski.mit Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:35 No bo właśnie. Powiedzmy w dwa miesiące chciałabym poprawić swój wygląd, ale niekoniecznie może schudnąć co wolałabym ujędrnić ciało. Nie wiem czy to możliwe. Nie wierzę w cuda, ale może jeżeli będę mniej leniwa ( bo jetem ) to się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:43 Jeśli chcesz tylko ujędrnić i nie chudnąć to absolutnie się uda - i ujędrnić i zachować biust w obecnym rozmiarze! Dlaczego miałoby się nie udać? Siłwnia, aerobik, basen, czy rower - to już od Ciebie zależy co lubisz i uda się na pewno. Nie ma cudów - nie ma efektów bez ćwiczeń, ale ten brak cudów działa i w drugą stronę - jak ćwiczysz regularnie czzas jakiś (2 miesiące to już sporo) to nie może nie być efektów! Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slowianski.mit Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 14:45 Nie dziękuję w takim razie i biorę się za siebie zamiast narzekać przed kompem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ruchasia Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 15:49 ja też sie podłączam tylko podwajam stawke chce zrzucić 10 kilosów i wejśc w swoje ukochane spodnie sprzed roku :]] Od jutra/dziś nie jjem kolacji ale pzred tym głodówka :] Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 08.04.07, 18:07 ja własnie tak samo... od wtorku na sokach, dojdę do siebie a póxniej normalnie jem bez kolacji:-) a propos, zapomniała dodać że od wtorku zaczynam chodzić na bieżni...codziennie szybki godzinny marsz. i nie ma bata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 10:41 >ja własnie tak samo... >od wtorku na sokach, dojdę do siebie a póxniej normalnie jem bez kolacji:-) Większych idiotyzmów podczas odchudzania poczynić chyba już nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 11:22 Przestancie szalec i wyliczcie sobie czy macie mase ciala odpowiednia do wzrostu. To jest bardzo latwe. A liczy sie tak. waga dzielona przez wzrost do kwadratu (wzrost wyliczac w ulamkach dziesietnych tzn. 165 cm mnozyc w postaci 1,65 metra); Jak liczyc podam na przykladzie "nieszczesliwej" autorki watku: 68 kg : (1,76 m x 1,7m) = 21,953 Normalna waga, w zaleznosci ood budowy, miesci sie w granicach od 18,5 do 25 Ponizej 18 jestescie zachudzone, powyzej 25 lekko zapasione. I bez przesady i zbytniego sugerowania sie tymi wynikami. Przy was to ja jestem "maluch" i leciutka, ale to tylko pozory, bo przy 160 cm wzrostu mam wynik pomiedzy 22 i 23. Niby duzo, ale wcale nie bo mam gnaty jak mamut i choc tego nie widac, to troche one waza. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 12:29 hm... tak sobie mysle... mnie w ciagu dnia waga waha sie o jakies 4 kg!! serio! rano waze np. 60 a wieczorem czy w poludnie 64-5. zwlasza jak sie duzo nachodze! zalezy to pewnie od plynow wypijanych w ciagu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 14:12 A ja jestem na diecie sama siebie nakrecam, schudlam i to widac bo spodnice moge przez biodra zdjac :) a spodnie potrzebuja paska. Sama nie iwme w czym bede chodzic, Moja dieta to nic specjalnego tj zero slodyczy, zero jedenia po 15 góra 16 godzinie, herbata slim figura w 3 czesciach, brzuszki, jeden dzine w tygodniu oczyszczanie oganizmu przez picie samej wody ( u mnie sobota lub piatek) To daje rezultaty :) polecam ale trzeba miec niezwykle silna wole. Ja MAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 14:15 A i jeszcze zero obzerania miedzy tymi dwoma posilkami tylko sniadanie i obiad, najlepij jeszcze bylo by odlozyc chleb ale nie umiem na razie go zaminic za bardzo jestem uzalezniona od niego Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 14:22 a ja tak będę robić pozgubieniu sadła...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 22:07 >A i jeszcze zero obzerania miedzy tymi dwoma posilkami tylko sniadanie i >obiad, >najlepij jeszcze bylo by odlozyc chleb ale nie umiem na razie go zaminic za >bardzo jestem uzalezniona od niego Do d*** masz tą dietę. Ani to zdrowe, ani praktyczne. Zero pojęcia o biologii i się bierze taka za odchudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
azha Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 09.04.07, 22:38 Najpierw się objadasz a potem głodując się kilka dni rzeczywiście pozwolisz organizmowi wrócic do równowagi - brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: A jak schudnąć 4, 5 kg, ale tak by... 10.04.07, 11:27 A kto tu mówi o objadaniu sie przynajmniej w moim przypadku i na mojej diecie nie obzeram sie jem normalne sniadanie, po tem obiad i na tym koniec tyle, A efekty juz są :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia.fraubau frutinka :) 10.04.07, 11:49 frutinka powiedz mi no, co w Tobie jest takiego , że ja Cię lubię :) i chętnie czytam nawet największe bzdury jakie napiszesz, i czuję jakiś kontakt z Tobą, taki wiesz... telepatia jakbyśmy się znały i lubiły :P a tak to się nie znamy a ja Cie lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: 4 kg 10.04.07, 17:55 wejdz na forum anorektyczek i bulimiczek to nabierzesz zdrowego rozsadku i dowiesz sie co jest najlepsze - "za wszelka cene" czy zdrowie co sie stanie jak za 3 tygodnie nadal bedziesz miala 4 kilo wiecej..za wszelka cene w tydzien postarasz sie schudnac 4 kilo? Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Ale to nic trudnego 10.04.07, 18:08 Moim zdaniem dasz radę spokojnie 3 - 4 kg. Zupełnie zrezygnuj z cukru, zupełnie ze słodyczy, nie smasuj masłem chleba. Nie podjadaj miedzy posiłkami, jedz 4- 5 posiłków dziennie. Nie łącz weglowodanów z tłuszczami, czyli na obiad jak mięso to tylko z surówką, jak ryż to z truskawkami, jak makaron to na słodko. Do tego jakiś basen czy siłownia i schudniesz. Ja np jak chcę zrzucić kg to wystarczy że cały tydzień w ogóle nie jem nic słodkiego, zero. I chudnę :) Odpowiedz Link Zgłoś