dziobek2 15.05.03, 15:42 Dziewczyny co można kupic tacie ( 60 lat) na imieniny za niewielką kwotę??? ( niestety tylko ok 30 zł :( ). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: prezent dla taty IP: *.bydgoska.krakow.pl 15.05.03, 16:04 bilet do kina lub (z niewielką dopłatą) do teatru książkę wspólną majówkę za miastem - 30zł wystarczy na wypełnienie koszyka piknikowego wiem, że mało odkrywcze, ale teraz tyle mi przychodzi do głowy buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
helaraja Re: prezent dla taty 15.05.03, 16:07 Może butelkę wina? Za tę kwotę można kupić całkiem smaczne, z Chile albo Kaliforni. Albo ciekawą książkę, sadzonkę na działkę, ramkę do zdjęcia lub albumik, gdzie wsadziśz swoja fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: prezent dla taty 15.05.03, 17:59 Sluchaj,najlepszy prezent,jaki zrobilam mojemu tacie to... drapaczka do plecow!!!naprawde,nie zartuje!!!!!!to mial byc taki zabawny prezent,wlasciwie dodatek do prezentu,a on jest nia zachwycony!!!! :)) nie kosztuje duzo,nie pamietam dokladnie,ale chyba ok 10 zl,w sklepach indyjskich albo tych "egzotycznych" stoiskach.za reszte mozesz cos "powaznego" kupic. Naprawde,moj tata jest zachwycony,brat chce taka samo,kumple juz zamawiaja... mezczyzni lubia drapanko ;)) pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: prezent dla taty 15.05.03, 18:17 balsam po goleniu, pianke etc. zawsze się przydaje Ps nie kupować kalendarzy or skarpetek:) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white no co Ty,Koaa... 15.05.03, 18:25 ...balsam po goleniu????co to za prezent???a gdzie inwencja i humor???? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 18:34 snow.white napisała: > ...balsam po goleniu????co to za prezent???a gdzie inwencja i humor???? ale napisałem że skarpetki i kalendarz odpadają:)))))) atlas grzybów- lepiej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 18:37 koaa napisał: > atlas grzybów- lepiej:)))) taaa... grzybow mowisz... jasssne ;))) drapaczka jest najlepsza i tak!!!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 18:39 a może fajna zapalniczka w kształcie pistoletu:)))(najlepiej rózowego) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 18:48 koaa napisał: > a może fajna zapalniczka w kształcie pistoletu:)))(najlepiej rózowego) no,jesli rozowego,to ok!!! ;)))) malo ambitny,ale przy trafionym napisie moze byc swietnym prezentem-kubek :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 19:05 snow.white napisała: > malo ambitny,ale przy trafionym napisie moze byc swietnym prezentem-kubek :) uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może lepiej Hubek ze smajlem - kolor oczywiście różowy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 19:11 > uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może lepiej Hubek ze smajlem - kolor oczywiście > różowy:)))) :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP teraz pokazalam Ci jezyk,niedobre smoczysko!!!!!!!!!!!! chcialbys dostac taki rozowy kubek ze smajlem i zazdroscisz!!!!!!!! ;)))))))) a nie,lepiej HApianka do golenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 19:16 snow.white napisała: >> chcialbys dostac taki rozowy kubek ze smajlem i zazdroscisz!!!!!!!! ;)))))))) > > a nie,lepiej HApianka do golenia ;))) Hapianka jest przydatna jak się posiada Halustro or idzie się na Ha impreze niekoniecznie w ha-maku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 19:25 kazdy szanujacy sie HAimprezowicz,jako HAmezczyzna zadbany, posiada niezbedne akcesoria przydatne w razie HAimprez,rowniez w HAmaku :)) dlatego HApianka na urodziny go nie cieszy... woli drapaczke,ktora przydaje sie w razie braku Haimprez ;))))) ps.juz wiem!!!!!!HArcerstwo ;))) dlatego nie wiem,co to "czuj duch" ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no co Ty,Koaa... 15.05.03, 19:35 snow.white napisała: > urodziny go nie cieszy... woli drapaczke,ktora przydaje sie w razie braku > Haimprez ;))))) prof HaHaHa używa drapaczki jak Ha piórka na Ha imprezach aby były one bardziej ha haha > > ps.juz wiem!!!!!!HArcerstwo ;))) dlatego nie wiem,co to "czuj duch" ;)))))) Harcerstwo - pochodzi od Harycerstwo którzy czuli ha-ducza podczas potuczek z ponurakami:))) hahahahahahaha ho Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white niech Cie wyrecze Koaa... ;))) 15.05.03, 20:41 podnoszenie przeciwko robakom Odpowiedz Link Zgłoś