Dodaj do ulubionych

zmienic smak spermy

17.05.03, 00:45
hej, moze ktos moze mi pomoc. moj partner chce uprawiac seks oralny, ale ja
nie lubie gorzkiego smaku i nie moge sie przelamac.. slyszalam, ze mozna go
zmienic (smak). jak?????
Obserwuj wątek
    • anahella Re: zmienic smak spermy 17.05.03, 00:48
      Przed igraszkami posyp jego kogutka cukrem;)
    • Gość: Me Re: zmienic smak spermy IP: *.red.mundo-r.com 17.05.03, 02:25
      Kiedys czytalam wypowiedzi jakiegos pedałka, ze jego partner pije b duzo soku
      ananasowego i to pomaga. ale to nie sprawdzona metoda.
      podobno pogarszają smak ostre przyprawy i smazone jedzenie, ale to tez ze
      slyszenia.
      no w kazdym razie powodzenia
    • moniorek1 Re: zmienic smak spermy 17.05.03, 03:53
      Smak spermy zalezy od diety.Tez slyszalam,ze picie soku ananasowego bardzo
      pomaga.Tak na marginesie to z takimi pytaniami idz na forum erotyczne tam ci
      wszystko powiedza.
    • perotin To herbata, kawa, podobno takze pety... 17.05.03, 10:33
      Jaki pech...
    • raszefka Re: zmienic smak spermy 17.05.03, 10:45
      Hehe, sperma o smaku źle doprawionych szparagów?? (%%)(%

Może pomoże aperitif w postaci nalewki z kiełków pszenicy, o ile dobrze
      pamiętam :)))))
      • padalcowa Re: zmienic smak spermy 17.05.03, 14:32
        raszefka napisała:
        > Może pomoże aperitif w postaci nalewki z kiełków pszenicy, o ile dobrze
        > pamiętam :)))))
        Hihi raszefka, z tego co pamiętam nalewka z kiełków pszenicy niewiele pomogła w
        tym przypadku.
        Pozostaje tylko zmiana diety-ananasy, słodycze, zero papierosów, mięsa itd.
        :))
        • raszefka Re: zmienic smak spermy 18.05.03, 20:49
          Nie pomogła, bo chyba był za krótki czas oczekiwania na efekt :))

pozdr.
    • koaa Re: zmienic smak spermy 17.05.03, 23:54
      może zmień partnera - inny partner inna dieta inny smak:)
    • Gość: wapniak Re: zmienic smak spermy IP: firewall:* / 192.168.10.* 18.05.03, 00:14
      Bądź sobą i przedstaw swoje racje, jeżeli nie zrozumie - to głęboko się
      zastanów nad zmianą partnera.
      • Gość: .................. Re: zmienic smak spermy IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.05.03, 02:21
        Alez problem! Miej w zasiegu kubek wody na plukanie
        gardelka........no i jakas miske tez - obowiazkowo (zeby w pospiechu
        nie dokanczajac roboty do lazienki nie gonic!. Partnerowi to
        wiadomo sie nie spodoba, ale powiedz mu, ze kutaska uwielbiasz, a
        sperme...tak jak widzisz. On i tak nie zrozumie co jest grane.
        Dopoki bedziesz robote dobrze robic, bedzie przekonany ze go
        mocno, mocno kochasz. A przelamanie - chyba zostalo tutaj wlasciwie
        przez Ciebie uzyte. Pomysl nad tym, a raczej je zrob.
        • Gość: ania124 Re: zmienic smak spermy IP: 213.39.30.* 18.05.03, 23:57
          ale ja mam problem w trakcie bo nie moge sie przemoc zeby kontynuowac!!
          • koaa Re: zmienic smak spermy 19.05.03, 00:08
            prowokacja
            • Gość: . Re: zmienic smak spermy IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 01:07
              Smak spermy będzie lepszy gdy się popiepszy !
            • Gość: .................. Re: zmienic smak spermy IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.05.03, 01:12
              Jak to? Zaczynasz i nie konczysz? Dziwie sie Twojemu chlopakowi, ze
              on Ciebie do NIEGO dopuszcza. Ja bym Ciebie po takim
              nieprzelamaniu napewno bym zamienil na te przelamana. Nie gniewaj
              sie, ja troche zartuje, az tak niedobry to ja nie jestem. Umialbym
              Ciebie jakos przelamac. Tylko - czy Ty bys chciala( tu tkwi Twoj
              problem i zarazem moja zagadka). Wydaje mi sie, ze potrzebujesz
              troche wiecej czasu na oswojenie sie z NIM. Czas wszystko zmienia.
              Zycze sukcesu w najlepszej robocie. Pozdrawiam
              • Gość: ania124 Re: zmienic smak spermy IP: 213.39.30.* 20.05.03, 00:34
                no wlasnie, zaczynam i nie koncze. Nie tylko mnie do siebie dopuszcza, ale mowi
                mi , ze mnie kocha. I mnie kocha. Ciekawia mnie Twoje sposoby na przelamanie.
                Pozdr

• Gość: .................. Re: zmienic smak spermy IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 20.05.03, 20:03
                  Gość portalu: ania124 napisał(a):

> no wlasnie, zaczynam i nie koncze. Nie tylko mnie do siebie dopuszcza, ale
                  mowi
                  >
                  > mi , ze mnie kocha. I mnie kocha. Ciekawia mnie Twoje sposoby na przelamanie.
                  > Pozdr
                  >
                  >
                  >
                  Widocznie sa rozni faceci. Niektorym pewnie przerwy podczas stosunku
                  wcale nie przeszkadzaja i byc moze niedokonczona robota tez nie gra
                  roli. U mnie to nie jest do zaakceptowania. Widzisz, Sliczna. Wierze
                  Ci, ze on Ciebie kocha. Sprawa raczej w tym przypadku tyczy sie
                  bardziej Ciebie niz Twojego chlopa. Najwidoczniej nie kochasz go
                  wystarczajaco by sie przelamac w tym "spermowym" wydaniu. Kochasz go
                  zapewne, byc moze za jego wyglad, meskosc, elokwencje.............ale
                  nie pelnia duszy i tu jest jeden z Twoich problemow. Przelamac sie
                  (jezeli?) powinnas w swojej glowce, nie czujnikach jezykowych. Z
                  doswiadczenia wiem, ze moja sperma dla jednych kobiet byla smaczna,
                  dla wielu innych mniej, a jest przeciez ta sama w smaku. Mysle,
                  ze Twoj chlopak popelnia tez pomylke, skoro Cie do tego naklania. Z
                  doswiadczenia tez wiem, ze Was do tego naklaniac nie trzeba. Wczesniej
                  czy pozniej kazda z Was i tak siegnie po nia. To tak, jak np.
                  pszczelarzowi chce sie sprobowac smaku miodu od swoich pszczol, czy
                  dojarce swojej krowy, mleka od niej. Pytasz mnie o sposoby na
                  przelamanie. Jedyny sposob ktory moge od siebie polecic, ale to raczej
                  kieruje do Twego chlopaka, to to, zeby zaczal Cie kochac jak
                  najmocniej. Tak, zebys sie czula jak w niebie bedac z nim, poprostu
                  szczesliwa. Mysle, ze wtedy sperma sama zmieni smak dla Ciebie. Tak
                  wiec, w tym szczegolnym przypadku nie win siebie zbytnio. Wiecej
                  pewnie "winy" lezy po stronie Twojego partnera. Jestes pewnie mloda,
                  dlatego tez powinno istniec pewne wyrozumienie z jego strony (choc
                  wiek tu nie jest tez najwazniejszy -facet powinien rozumiec kazda
                  kobiete, w kazdym wieku). Wazne w tym wszystkim jest to, zebys
                  chciala ja probowac. Jezeli faktycznie chcesz, i go mocno kochasz, z
                  czasem ten Twoj problem sam zniknie. Powodzenia w zmianie smaku.
                  Oby to przelamanie nie bylo z nalecialoscie wstretu, bo to
                  szczegolnie jest niesmaczne. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka