tullamore 16.04.07, 16:42 Czym można zaskoczyć faceta? Macie jakieś pomysły? Poradźcie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Czym go zaskoczyć 16.04.07, 17:01 Możesz umówić się z nim na randkę i przyjść w masce p-gaz. Na pewno będzie zaskoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: Czym go zaskoczyć 16.04.07, 17:49 Dokładnie to samo chciałam napisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: Czym go zaskoczyć 16.04.07, 17:52 bri napisała: > Możesz umówić się z nim na randkę i przyjść w masce p-gaz. Na pewno będzie > zaskoczny. dobre! wykorzystam;):P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Czym go zaskoczyć 16.04.07, 18:28 bri napisała: > Możesz umówić się z nim na randkę i przyjść w masce p-gaz. Na pewno będzie > zaskoczny. i powie:"coś ty ku..! brwi zgoliła???" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anqouleme Re: Czym go zaskoczyć 16.04.07, 17:39 kup sobie pas ze sztucznym penisem i powiedz mu,że teraz on bedzie grał role kobiety! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia.fraubau Re: Czym go zaskoczyć 16.04.07, 17:59 ciążą :D powiedz mu, ze będziecie mieli bobaska :) Na bank będzie zaskoczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: Czym go zaskoczyć 17.04.07, 13:16 kup mu tullamore dew, nie znam faceta co by nie lubil:) Odpowiedz Link Zgłoś
tullamore Re: Czym go zaskoczyć 17.04.07, 18:11 Tullamore dew juz pijalismy razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Czym go zaskoczyć 16.04.07, 19:38 Rozbiez sie, wlez na szafe i jak wroci z nie nacka skocz mu na plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
tullamore Re: Czym go zaskoczyć 17.04.07, 13:13 Ha ha ha. Dzieki za rady. Wszystkie godne wyprobowania. Tylko ta ciaza...(to akurat ma dotyczyc kochanka a nie meza, a wlasnie mam powody do obaw, wiec bez takiego czarnego humoru prosze) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Czym go zaskoczyć 17.04.07, 13:34 tullamore napisała: > Ha ha ha. Dzieki za rady. Wszystkie godne wyprobowania. Tylko ta ciaza...(to > akurat ma dotyczyc kochanka a nie meza, a wlasnie mam powody do obaw, wiec bez > takiego czarnego humoru prosze) no to już wiem czym zaskoczysz męża....:/ Odpowiedz Link Zgłoś