Gość: Witkaczynka IP: *.qdnet.pl 20.05.03, 00:09 LUDZIE nikt z Was nie byl w Witkacym?!?!Nikt z Was nie widzials spektaklu w Teatrze Witkacego?? jak to mozliwe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: LUDZIE LUDZIE 20.05.03, 00:19 Gość portalu: Witkaczynka napisał(a): > LUDZIE nikt z Was nie byl w Witkacym?!?!Nikt z Was nie widzials spektaklu w > Teatrze Witkacego?? jak to mozliwe?? chodzi o ten teatr w zakopcu - jeżeli tak to jak wracam z gór to jestem tak zmęczony że mam ochote tylko na jakieś fajne piwko w knajpce:))))))))))) no i zajarać fajke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIUK Re: LUDZIE LUDZIE.... O LA BOGA !!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 20.05.03, 00:19 Gość portalu: Witkaczynka napisał(a): > LUDZIE nikt z Was nie byl w Witkacym?!?!Nikt z Was nie widzials spektaklu w > Teatrze Witkacego?? jak to mozliwe?? ******************************************* Jak to,qrwa,nikt? Przecież wczoraj ci psie _fany pisali. Ślepa, albo co ? O jezusie, kobito, co tak labidzisz, toż zjawisko juz z 18 lat trwa mać, er ma trwać. jamniczy_fan ci pisał i ja ci pisze a ty jęczysz i labidzisz. Kolumb już hamerykie odkrył a nobel proch wymyślił. A Gracza w/g Dosyojewskiego ty tam widziała ????/ daj se na uspokojenie i idx na spektakl do T. Syrena W-wa , ul. Litewska ilestam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: LUDZIE LUDZIE 20.05.03, 01:51 Gość portalu: Witkaczynka napisał(a): > LUDZIE nikt z Was nie byl w Witkacym?!?!Nikt z Was nie widzials spektaklu w > Teatrze Witkacego?? jak to mozliwe?? Ano mozliwe bo ja nie cierpie teatru ani takich nawiedzonych jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkaczynka Re: LUDZIE LUDZIE IP: *.qdnet.pl 20.05.03, 11:23 Nie podpisuj sie kurwa nazwiskiem Dziuka, bo to ani zbawne ani smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś