surykatka20 21.04.07, 14:33 czy któraś z Was miała torbiel w piersi?.. jeśli tak, jesli w badaniu USG u którejś była ona wykryta, to prosze powiedzcie co było dalej.. jakieś dodatkowe badania? leczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalmia Re: torbiel 21.04.07, 14:46 ja miałam w zeszłym roku torbiel, niedawno robiłam kolejny raz - okazało się, że już mam 2. zalecenia mam takie zeby brać capivit ( możliwe, że się cofnie ) i co roku muszę robić usg, żeby obserowawć czy nic złego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka20 Re: torbiel 21.04.07, 15:04 a powiedz... jak to odbierasz, nie boisz sie, ze np. rozwinie sie z tego cos poważniejszego?.. u mnie w zeszłym tyg. 'wyszło na usg' ze mam torbiel i nie moge przestac o tym myslec, strasznie sie boje.. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: torbiel 21.04.07, 15:36 Nie martw się na zapas.Torbiele zwykle są niegroźne, ale dla pewności powinni ci zrobić biopsję.Takie jest moje zdanie. Moja ciocia ma pełno torbieli w piersiach.Biopsję robili jej 3 razy. Na szczęście wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś