Gość: lady IP: 148.228.174.* 23.05.03, 17:43 to tez ochyda, a na dodatek te wasy, o rany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minimum estetyki Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 17:58 Gość portalu: hybryda napisał(a): > ohyda pisac "ochyda". Właśnie,dokształć się trochę to będziesz mogła wybrzydzać.Na razie lepiej posprzątaj we własnym ogródku analfabetko.Dedykacja dla ciebie: "Chciałby człowiek na poziomy a tu ciągle niż nie udźwignie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: ? IP: 148.228.174.* 23.05.03, 19:08 Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): > Gość portalu: hybryda napisał(a): > > > ohyda pisac "ochyda". > > > Właśnie,dokształć się trochę to będziesz mogła wybrzydzać.Na razie lepiej > posprzątaj we własnym ogródku analfabetko.Dedykacja dla ciebie: > > "Chciałby człowiek na poziomy a tu ciągle niż > nie udźwignie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż" no i co tak sie madrzysz zasciankowy tlumoku.??? po jednej literce oceniac czlowieka, to chyba sam sobie powinienes wbic do glowy te dedykacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 19:17 Gość portalu: lady napisał(a): > Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): >> > no i co tak sie madrzysz zasciankowy tlumoku.??? po jednej literce oceniac > czlowieka, to chyba sam sobie powinienes wbic do glowy te dedykacje. Ja nie ale ty bardzo nerwowo zareagowałaś,ciekawe czemu?Ja chciałbym tylko żeby twój nick był adekwatny do twojego poziomu tłumoku.Jesteś lady czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: ? IP: 148.228.174.* 23.05.03, 19:21 > >> > > no i co tak sie madrzysz zasciankowy tlumoku.??? po jednej literce oceniac > > > czlowieka, to chyba sam sobie powinienes wbic do glowy te dedykacje. > > > Ja nie ale ty bardzo nerwowo zareagowałaś,ciekawe czemu?Ja chciałbym tylko > żeby twój nick był adekwatny do twojego poziomu tłumoku.Jesteś lady czy nie? a co ma wspolnego pisowania jednej litery do czyjegos poziomu.?? zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 19:27 Gość portalu: lady napisał(a): > > > a co ma wspolnego pisowania jednej litery do czyjegos poziomu.?? zastanow sie. Chcesz wmówić ludziom,że to była tylko literówka a nie brak znajomości podstawowych zasad ortografii,czego uczą w IV klasie podstawówki. Zastanów się Lady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: ? IP: 148.228.174.* 23.05.03, 19:31 Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): > Gość portalu: lady napisał(a): > > > > > > > > a co ma wspolnego pisowania jednej litery do czyjegos poziomu.?? zastanow > sie. > > > > Chcesz wmówić ludziom,że to była tylko literówka a nie brak znajomości > podstawowych zasad ortografii,czego uczą w IV klasie podstawówki. > Zastanów się Lady. tak, rzeczywiscie dyskusja z Toba, niestety przypomina mi pierwsze klasy podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek_koliberek Re: faceci z obwisłymi "klejnotami" IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.05.03, 17:56 Gość portalu: lady napisał(a): > to tez ochyda, a na dodatek te wasy, o rany. na 100% meskiej populacji znajdzie się może 8-12 % na których można spojrzeć bez mdłości, ze już o arogancji,agresywności i zagrożeniach które wszędzie stwarzają- np.stadiony, ulice, itd. , niewspomnę. Gdy sama pojechać do lasu na dobrym rowerze, to jakoś nie boję się, że mi baba w łeb da i zabierze, albo, że zgwałci. Albo zgwałci 3-letnie dziecko. jakos tym tłustym, wstretnym babom w brudnych gaciach, smierdzącym i z potwornymi dupami do głowy nie przychodzi gwałcić 3letnich chłopczyków więc mołczat' sabaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: faceci z obwisłymi 'klejnotami' IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 24.05.03, 19:50 Gość portalu: ptaszek_koliberek napisał(a): > Gość portalu: lady napisał(a): > > > to tez ochyda, a na dodatek te wasy, o rany. > > na 100% meskiej populacji znajdzie się może 8-12 % na których można spojrzeć > bez mdłości, ze już o arogancji,agresywności i zagrożeniach które wszędzie > stwarzają- np.stadiony, ulice, itd. , niewspomnę. Gdy sama pojechać do lasu na > dobrym rowerze, to jakoś nie boję się, że mi baba w łeb da i zabierze, albo, że > > zgwałci. Albo zgwałci 3-letnie dziecko. jakos tym tłustym, wstretnym babom w > brudnych gaciach, smierdzącym i z potwornymi dupami do głowy nie przychodzi > gwałcić 3letnich chłopczyków więc mołczat' sabaki. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: faceci z tlustymi brzuchami 23.05.03, 23:22 No i co z tego , ze ma brzuszek ??? Wole takiego z malym brzuszkiem niz takiego co ma wklesly brzuch i to oznacza , ze jestem gorsza ??? A czy wyglad jest najwazniejszy ?? Chyba nie.Liczy sie to co czlowiek ma w glowie i sercu , uroda mija a milosc zostaje . Czy z tego watku wynika , ze faceci z brzuszkami i wasami sa gorsi ??? Cale szczescie ja nie mierze kogos wzgledem wygladu . Pozdrawiam:) p/s moj mezczyzna ma brzuszek i bardzo mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: faceci z tlustymi brzuchami IP: *.prodigy.net.mx 24.05.03, 19:47 a moj facet nie ma bo jest jeszcze mlody. niektorzy natomiast mysla, ze jak maja kase to zwisajacy brzuch nie jest wazny ale niestety jest, jest daffne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: faceci z tlustymi brzuchami IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.03, 20:17 Gość portalu: lady napisał(a): > a moj facet nie ma bo jest jeszcze mlody. niektorzy natomiast mysla, ze jak > maja kase to zwisajacy brzuch nie jest wazny ale niestety jest, jest daffne. a jak mu troche ten brzuszek urosnie i zapusci wysy to go rzucisz?? a ja tobie utyje "tyl" to moze on ma cie rzucic bo babki z duzym tylkiem to cos paskudnego?? zreszta sory, ale twoj nick..jakos ziwnei swiadczy o tobie :))))) camel Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: faceci z tlustymi brzuchami 24.05.03, 21:30 Gość portalu: lady napisał(a): > a moj facet nie ma bo jest jeszcze mlody. Sama napisałaś: "jeszcze" :)))))))) > niektorzy natomiast mysla, ze jak maja kase to zwisajacy brzuch nie jest > wazny ale niestety jest, jest daffne. Ale niestety jest daffne?????? Całe szczęście, że są takie kobiety... :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
sunsilk Re: faceci z tlustymi brzuchami 24.05.03, 22:15 hal9000 napisał: > > > niektorzy natomiast mysla, ze jak maja kase to zwisajacy brzuch nie jest > > wazny ale niestety jest, jest daffne. > > Ale niestety jest daffne?????? Całe szczęście, że są takie kobiety... :))))) > > Pozdrawiam serdecznie, zle zrozumilales halu9000 wyrazenie "niektorzy natomiast mysla, ze jak maja kase to zwisajacy brzuch nie jest wazny ale niestety jest, jest daffne." nie chodzi tu o to, ze niestety daffne istnieje ale po prostu podwojnie powiedziane "jest" wzmacnia stwierdzenie, ze zwisajacy brzuch jest wazny (czy go facet ma czy nie ma) i nawe jak facet ma kase to go nie usprawiedliwia, ze ma ten brzuchol :)))))) a poza tym to moj facet ma teraz lekki brzuszek, ale poniewaz ma milion zalet, jestem w stanie mu go wybaczyc. poza tym ja czasem miewam za chudy tylek i jakos on to znosi. czy wszysacy musimy byc idealni?? jacie, nie ma idealow. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: faceci z tlustymi brzuchami 24.05.03, 22:31 sunsilk napisała: > zle zrozumilales halu9000 wyrazenie "niektorzy natomiast mysla, ze jak maja > kase to zwisajacy brzuch nie jest wazny ale niestety jest, jest daffne." nie > chodzi tu o to, ze niestety daffne istnieje ale po prostu podwojnie > powiedziane "jest" wzmacnia stwierdzenie, ze zwisajacy brzuch jest wazny (czy > go facet ma czy nie ma) i nawe jak facet ma kase to go nie usprawiedliwia, ze > ma ten brzuchol :)))))) Fakt, można to tak zrozumieć (co poeta miał na myśli :)))))) Ja uznałem, że to błąd edycji chyba dlatego, że akurat mnie stosunkowo często zdarzają się takie błędy... :)))))))) Mimo to :)) podtrzymuję swoją zdanie na temat daffne... :)))))))))))))))))))))) > a poza tym to moj facet ma teraz lekki brzuszek, ale poniewaz ma milion > zalet, jestem w stanie mu go wybaczyc. poza tym ja czasem miewam za chudy > tylek i jakos on to znosi. czy wszysacy musimy byc idealni?? jacie, nie ma > idealow. Ty musisz wybaczyć, a daffne się on wręcz podoba... :)))))) Ale tak w sumie to przyznaję Tobie rację... :))))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
sunsilk Re: faceci z tlustymi brzuchami 24.05.03, 22:38 ja tez jestem za tym, zeby daffne istniala :)))))) tak sobie czytam forum i jeje posty i zgadzam sie z tym co daffne mam na mysli :))))))))))))))) a przynajmniej z tym, co do tej pory przeczytalam. co do brzucha mego faceta to oczywiscie mu wybaczam bez mrugniecia okiem :)))) pozdrawiam sun Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: faceci z tlustymi brzuchami 24.05.03, 22:43 sunsilk napisała: > ja tez jestem za tym, zeby daffne istniala :)))))) > tak sobie czytam forum i jeje posty i zgadzam sie z tym co daffne mam na > mysli :))))))))))))))) a przynajmniej z tym, co do tej pory przeczytalam. > co do brzucha mego faceta to oczywiscie mu wybaczam bez mrugniecia okiem :)))) > pozdrawiam > sun No i w ten sposób doszliśmy do pełnej zgody... :))))))))))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
sunsilk Re: faceci z tlustymi brzuchami 24.05.03, 22:45 zgoda byla od poczatku :)))))))) nastapila tylko wymiana spostrzezen :))))))) a pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: faceci z tlustymi brzuchami 24.05.03, 22:59 sunsilk napisała: > zgoda byla od poczatku :)))))))) > nastapila tylko wymiana spostrzezen :))))))) :)))))))))) > a pozdrowki Również bardzo serdecznie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś