ciekafska 14.05.07, 17:53 Ja mam tak! A wy jak macie? Podobnie? Czy zupelnie inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Ciekawosc. 14.05.07, 17:55 ja to mam zawsze inaczej. Zle bym sie czula gdybym miala tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekafska Re: Ciekawosc. 14.05.07, 17:58 Czasami bywa podobnie. Nie lubie miec zawsze inaczej niz inne. Czasami chce tak samo. Lub prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ciekawosc. 14.05.07, 17:59 Z rzeczy "tak samo" to chcialabym miec taka pensje jak moj szef. Pozostale moga byc inne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ciekawosc. 14.05.07, 17:59 Ja też nie lubię tak samo. Najgorszy stan jaki może się przydarzyć. :) Inaczej jest ciekawiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:03 avital84 napisała: > Inaczej jest ciekawiej. :) No wlasnie: a reszta swiata wtedy koniecznie chce miec tak samo, wiec jak juz Twoje "inaczej" staje sie "tak samo" to mozesz leciec za innym inaczej. No to sobie pofilozowalam, a teraz lece odrabiac lekcje. Chyba ze ktos chce za mnie napisac wypracowanie z hiszpanskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:07 No nade mną też wiszą lekcje. Albo jedna duża...część badawcza pracy magisterskiej, która ma być moją pracą zaliczeniową trzech różnych przedmiotów. tak sobie wykombinowałam. Tylko z tych badań nic nie wychodzi i o dane ciężko...ehhh. Dlatego trzeba się odstresować na FK. :) Uczyłam się kiedyś hiszpańskiego, ale obawiam się, że teraz narobiłabym trochę byków. :) Moja pomoc nie jest wskazana. A filozofię masz podobną do mojej widzę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekafska Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:04 Inaczej jest faktycznie ciekawiej :). Ciagle tak samo jest niedobrze. Pensje szefa chcialabym miec tez. Ale bez stresu i obowiazkow. Chyba tak sie nie da :(. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:09 Czasem się da. "Wystarczy" dobry pomysł. Właśnie nad nim pracuję. :) Ponoć raz w życiu się każdemu zdarza moment takiego nadludzkiego twórczego myślenia. Może akurat dziś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekafska Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:12 Praca nad pomyslem jest kreatywna. Lece tez popracowac :). Moze sie i da :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:23 Wszystko się da jeżeli się tylko chce. :) Ja też chyba wracam narazie do pracy. :) Do przeczytania panno ciekaw(f)ska. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekafska Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:33 avital84 napisała: "Wszystko się da jeżeli się tylko chce. :)" Rzeczywiscie, wszystko sie da jak sie dac chce :). I odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ciekawosc. 14.05.07, 18:39 Serio mówię. Ale ja jestem takim sangwinistyczno-optymistycznym typem, wię może nie jestem wiarygodna. Dadada...taki dadaizm trochę, ale wierzę w to, że dawanie ma sens. :) Szczególnie jak się daje ciepło, dobro i inne pozytwne rzeczy. :) Wtedy to do nas wraca. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekafska Dawanie i wracanie dawania :). 14.05.07, 18:43 Wierze Tobie. Ja mam podobna opinie co do dawania i wracania dawania :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Dawanie i wracanie dawania :). 14.05.07, 18:44 Myślę, że ta opinia jest prawdziwa. :) To takie przepływy dobrej energii między obdarowującymi się nawzajem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Dawanie i wracanie dawania :). 14.05.07, 19:19 Ciekawi świata zazwyczaj się ze sobą zgadzają. :) Warto jest odkrywać nowe lądy, poszerzać horyzonty i czerpać przy tym przyjemność z życia. :) Pozdrawiam Cię ciekawie ciekawska kobieto. :) Odpowiedz Link Zgłoś