Dodaj do ulubionych

czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta

17.05.07, 21:20
pewnie nie jestem sama , ale ostatnio jest mi naprawde zle, tak bardzo
chcialabym sie zakochac po uszy , czuc motyle w brzuchu, budzic sie ze
swiadomoscia ze jest osoba co mnie kocha i zalezy jej na mnie i odwrotnie,
ale czy to kiedykolwiek nastapi :( wiem ze nie ma nic od tak ale no kurcze,
ja jestem stworzona do kochania :P i bardzo bym chciala byc szczesliwa, czy
jest ktos tez w takiej sytuacji ?? moze macie jakies dobre rady ??
Obserwuj wątek
    • lanssieliczy Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:25
      tu łazi taki babski król Lew-Salonowy, on cie chętnie pocieszy.
    • minasz Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:25
      ja bym cie olał po takim tekscie
      • nie_wiedzaca Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:28
        olej siebie !!!
      • ma_gala Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:39
        a to dlaczego?? za co byś olał?? za szczerość??

minasz napisał:

> ja bym cie olał po takim tekscie
        • minasz Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:57
          pisze jak mało samodzielna psychiczna klucha - ktora szuka rycerza na białym
          koniu ktory ja z tego stanu wyzwoli hehe a ja nie cierpie takich kobiet a fuj
          • ma_gala Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:09
            no patrz! Ty to musisz być jakiś mega genialny psycholog chyba! bo jedyne czego
            ja się doczytałąm w tej wypowiedzi to tego, ze ona jest chce się zakochać i
            czuje się samotna! i jakoś nic o rycerzu na białym koniu...
            no ale - Ty wiesz lepiej! wiec po co tracisz czas na odpisywanie na wątku
            poświeconym takiej "mało samodzielnej psychicznej klusze"?? ;-P
            • minasz Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:14
              coz za logika chociaz powinnas raczej uzyc okreslenia klusce - to bardziej
              odzwierciedla jej pulchny leisty charakter
              ps
              pewnie jestes podobna dlatego tak reagujesz hehe
              • yagiennka Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:17
                A ja myśle że ty masz problem ze sobą i 15 lat dlatego reagujesz tak jak
                reagujesz :) Forum przedszkole piętro niżej.
                • minasz Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:21
                  a jaki niby mam problem ze sobą ?
      • konrado80 minasz 17.05.07, 21:47
        Kolejna Twoja wypowiedz na forum i normalnie rece opadaja
        ze czlowiek moze byc tak glupi
        po co w ogole tutaj piszesz, jezeli nie masz nic konkretnego do powiedzenia??
        • minasz Re: minasz 17.05.07, 21:59
          jak nie mam to moze ty nie potraficz czytac
    • kacperek2231 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:26
      Ja jestem w podobnej sytuacji, z tym że jestem facetem i bardzo brakuje mi
      dziewczyny.Niecały rok temu zakończyłem 4 letni związek i od tej pory nie mogę
      nikogo ciekawego poznać, co się z kimś umówię na randkę, co się coś zacznie to
      po niedługim czasie okazuje się że panna myśli jeszcze o swoim ex i jednak nie
      jest gotowa na nowy związek, albo jest ale się waha czy próbować ze mną, czy dać
      jeszcze szansę byłemu. I takie to życie posrane.
      Też chciałbym się zakochać, poznać jakąś miłą, mądrą, inteligentną, twardo
      stąpającą po ziemi , ładną dziewczynę. A trafiam na same rozstrojone
      emocjonalnie dziewczyny.
      Ehhh...
      • nie_wiedzaca Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:31
        kacperek to widze ze nie jestem sama w takiej glupiej sytuacji :) ja za to mam
        juz dosyc zwiazku co trawaj jakis czas i pozniej przychodzi koniec, pragne
        zwiazku stalego, prawdziwej milosci, ale nie wiadomo czy jest mi to
        pisane ,przezylam juz pare zwiazkow ale to nie bylo to .... wiem napewno ze nie
        mozena byc z kims na sile, czy z przyzwyczajenie bo to jest najgorsze co moze
        byc, milosc, uczucie jest najwazniejsze jak dla mnie :)
    • lim25 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:29

hmm..jestem.w tej samej sytuacji ..ale rady nie mam :(
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:40
      hej! tez tak mialam do niedawna. ale ostatnio poznalam kogos, hmm...
      interesujuącego. znajomość rozkwita. więc moze i Tobie wkrótce się uda! Głowa do
      góry!
      • nie_wiedzaca Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:41
        dzieki, ale jakos mam pesymistyczne nastawienie :/
        • lim25 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:44
          ja też :(
          • znowuwzyciuminiewyszlo Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:16
            ojej, ja miesiąc temu tak samo reagowałam na wszeslkie sugestie, że i mnie się
            kiedyś uda. próbowałam znaleźć moje załosne wypociny na ten temat, ale to jedyny
            wątek do którego się dokopałam:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=60703599&a=60770226
      • konrado80 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:50
        ech, a pamietam jak zastanawialas sie po co to Tobie :PP
        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:15
          hehe, narazie ciekawie się rozkręca :-)
          • konrado80 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:20
            a ktos tu sie bal i prosil zebym pomogl rozwiazac ten problem :P
            • znowuwzyciuminiewyszlo Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:27
              nadal się boję, o czym z resztą poinformowałam zainteresowanego.
              • konrado80 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:28
                i co on na to??
    • ma_gala Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:44
      witaj w klubie.. nawet na gg rzuciłam sobie opis: "zakochałabym się..." ;-)
      bo naprawdę chciaabym się zakochać! oczywiscie nie platonicznie, ale
      obustronnie, "na zawsze i na wieczność"! :-)
      • lim25 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:47
        mi sie ukladaj nastroje jak sinusoida ..raz ..mowie : dam rade sama ,,,,a innym
        razem ...cala w spadaniu i smutku
      • konrado80 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:48
        cos bym tu powiedzial, ale nie ma po co...
        • lim25 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:50
          coś zgryźliwego ?:)

a pisz :)
          • konrado80 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:51
            lim25 napisała:

> coś zgryźliwego ?:)
            pewnie tak...
            • lim25 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:53
              toż mówię pisz ..pocieszanki i slodzenie mi juz lewym bokiem wychodzą :)
              • konrado80 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:22
                ale po co?? osoba do ktorej to napisalem, powinna siedziec co i jak...
      • nie_wiedzaca Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:57
        dobre z tym opisem , ale co nam po nim :( ale trzeba wierzyc, choc to nie jest
        latwe
        • nie_wiedzaca Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 21:58
          dokladnie co mi po dobry slowach czy radach jak i tak na nic one :( ale moze
          gdzies jest ten jeden wysniony ;)
          • lola-j-23 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:20
            na pewno jest, kto wie czy nie mysli już o Tobie?
            A moze jutro zobaczysz go po raz pierwszy? a może ...na pewno gdzieś jest i
            każdy dzien przybliża Was ku sobie.
          • konrado80 Re: czuje sie samotna... :( i brakuje i faceta 17.05.07, 22:24
            placzac czy narzakajac ze to czy tamto sie nie uklada, ze nie mozesz znalezc
            nikogo, ze jestes samotna, to raczej nie tedy droga
            musisz sie usmiechnac i zyc tym co masz
            bo napewno masz wystarczajaco zeby byc w jakis sposob szczesliwa
            a reszta zobaczysz ze jakos sie ulozy
            nie teraz to za jakis czas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka