biedulka 21.05.07, 07:10 czy podobaja Wam sie bardzo owłosieni faceci? czy bujny zarost na klacie i rękach jest sexy? tak jak np u Jona Bon Jovi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.gorylica Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 07:16 Uwielbiam zarost meski. Moj goryl ma nawet siersc na posladkach. Jest taki meski. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 11:08 kiedys mi to przeszkadzało, ale można sie przyzwyczaić i z czasem polubić Odpowiedz Link Zgłoś
magda505 Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 11:23 hehe no można sie przyzwyczaić ale czego nie moge zniesc to ciagłego gubienia po całym domu tej sierści hihi i ciągle trzeba sprzątac hihi,no i jeszcze jedno nie idzie całowac tyle bo w żeby wchodzi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
gossie Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 11:46 teraz uwielbiam! dopoki nie poznalam mojego lubego napawalo mnie to lekkim niesmakiem, he he. potem jednak uznalam to za jeden z najbardziej sexy elementow meskiego ciala! ja jestem cala wydepilowana-on ma nawet poslady pokryte wlosami, klate, uda, wrrrrrrrr. coz za przyciaganie przeciwienstw Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 11:57 :) poznałam facata - przystojny, miły, sympatyczny. Ale wlasnie włochaty jak zwierz :) moi poprzedni partnerzy nie mieli takiego bujnego owlosienia. Nie wiem, czy dojdzie miedzy nami do blizszego kontaktu - spotykamy sie dopiero od miesiaca - ale caly czas o tym mysle, nie wiem czy sie przemoge. Pewnie dla niektorych z Was brzmi to idiotycznie, bo jak sie kocha druga osobe (u mnie o milosci nie ma jeszcze mowy) to wyglad nie powinien miec znaczenia. Ciekawe czy faceci miewaja kompleksy z tego powodu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 13:05 bon jovi fajny gość ale zbyt obdarzony w sweterek... lubię facetów z rozsądnym ofutrzeniem, ale gdybym trafiła na tego jedynego i taki by był, nie wykluczam, ze zaakceprowałabym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 13:22 uwielbiam ofutrzonych facetów;)klatka, ręce,nogi, pasek na brzuchu,futerko na wierzchu dłoni i stóp. warunek- futro musi być czarne a posiadacz futra duży, dobrze zbudowany i ogolony na łyso;) Odpowiedz Link Zgłoś
tusia.jot Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 13:52 o tak! a musniecie futerka po plecach... ojojoj! ale nie moze to byc futerko z Maksymiuka. Baby! Jak taka mloda kobieta jak poslanka Sandra musiala upasc nisko, zeby nie czuc nawet sladu skrepowania tymi oblesnymi zdjeciami? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 13:54 justynnka napisała: > uwielbiam ofutrzonych facetów;)klatka, ręce,nogi, pasek na brzuchu,futerko na > wierzchu dłoni i stóp. warunek- futro musi być czarne a posiadacz futra duży, > dobrze zbudowany i ogolony na łyso;) i miec dres w paski oraz czarne bmw tudziez audi:D Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 13:57 audi? w życiu! a bmw to miał w młodości;) a jaki ma dres to nie wiem - na siłownię z nim nie chodze;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 14:02 to moze chociaz marke kija bejsbolowego znasz?;) nie obrazaj sie, to zart, po prostu Twoj opis idealnie pasuje mi do takich osilkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 14:03 nie mam się zamiaru obrażać;) ostatecznie o gustach się nie dyskutuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina nic z tego nie bedzie 21.05.07, 13:53 miesiac randkowania i sexu nie bylo, oj zle, bardzo zle!:D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: włochaci faceci :) 21.05.07, 13:56 Tak, uwielbiamy włochy na facecie zwłaszcza jak wystają z uszu,nosa i na jajkach :p Odpowiedz Link Zgłoś