tiaaasia 30.05.07, 14:21 Czy ktoś z was używał produktów MEDISAR? Słyszałam, że są świetne. Zamierzam zakupić www.medisar.pl, czy ktoś stosował? Dajcie znać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiaaasia Re: wybielanie zębów 13.06.07, 11:24 Nie wytrzymałam, kupiłam i nie żałuję, efekt natychmiastowy, przebarwienia pojaśniały, stosuję na przemian z Medisarem Propolisem. Polecam każdemu :D Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: wybielanie zębów 13.06.07, 11:35 podobno plomby wypadają po 3 cim stosowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
selina2 Re: wybielanie zębów 26.07.07, 11:16 ja też używam tej pasty, polecam super efekty daje :] PS. żadne plomby nie wypadają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
candy24 czy te produkty są w aptekach? 26.07.07, 12:12 czy w drogeriach? jaki jest koszt takiej pasty? ja słyszałam jaeszcze o paście blanx? orientuje sie ktoś co jest lepsze? jak to wyglada cenowow? i gdzie produkty są dostepne? Odpowiedz Link Zgłoś
jejeje31 Re: wybielanie zębów 31.07.07, 16:30 blanx używałam- mizerne efekty. medisar nie znam. obecnie wybielanm u stomatologa. na noc zakładam szyne ze srodkiem wybielającym opalencence (jakoś tak). koszt ok 300 zł (czyli np wybielenie górnych zębów 300, a dolnych kolejne 300 zł)efekty widac po jednej nocce, po kilku jest rewelacja.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: wybielanie zębów 31.07.07, 16:35 Czy tego medisara można używać w ciązy będąc? zajrzyjcie proszę w ulotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
selina2 Re: wybielanie zębów 06.08.07, 13:50 niestety nie wolno stosować tego typu środków w czasie ciąży i tu Medisar nie jest wyjątkiem. Jeśli chodzi o dostępność to ja już kupowałam Medisara w aptece i wysyłkowo na ich stronie www.medisar.pl więc nie powinno być problemu z zamówieniem jeśli na miejscu akurat nie ma, koszt to 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś