Gość: redhead IP: *.ny325.east.verizon.net 06.06.03, 03:13 Chce nawiazac kontakt z osobami, ktore rozwodzily sie w Sadzie Okregowym w Warszawie I Wydz.Cywilny E-mail redhead_10010@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
civet Re: rozwody 06.06.03, 09:30 Czy musisz sie rozwodzic w Polsce? Mozesz go/ja rozwiesc w NY i nawet nogi nie postwic w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redhead Re: rozwody IP: *.ny325.east.verizon.net 06.06.03, 17:12 Ja jestem rozwiedziona wlasnie w Polsce, koncze pisac wspomnienia oparte rowniez na porownaniu prawa i mentalnosci w Polsce i Ameryce, tutejsze prawo tez (jak nic w zyciu) nie jest doskonale, ale jest skuteczne i naogol stara sie byc uczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa możesz mieć kłopot 06.06.03, 17:34 kto by pamiętał, w którym sądzie go "uwolnili" raczej datę, tempo i sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redhead Re: możesz mieć kłopot IP: *.ny325.east.verizon.net 07.06.03, 03:47 wlasnie, chodzi mi o date, tempo i sposob. Co to znaczy miec klopot? Odpowiedz Link Zgłoś
venecja1 Re: rozwody 08.06.03, 18:24 daj znac, co ciebie interesuje mialam rozprawe (rozwod oczywiscie) w wawie na solidarnosci dwa lata temu jak wolisz, to wyslij pytania na maila venecja1@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś