Gość: Dkenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 15:58 za bardzo przejmuje się sprawami, które jego nie dotyczą:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: problem wskaźnika;-) 06.06.03, 16:00 a udaje, ze powazne problemy psychicznie jego nie dotycza Odpowiedz Link Zgłoś
wskaznik_iq Re: problem wskaźnika;-) 06.06.03, 16:09 Gość portalu: Dkenka napisał(a): > za bardzo przejmuje się sprawami, które jego nie dotyczą:-))) Podrzucę Ci wątek do góry, bo coś uznania nie znalazł. Nie dziękuj. iq Dkenki ---> za wcześnie na ocenę, ale...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: problem wskaźnika;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 16:12 wskaznik_iq napisał: > Gość portalu: Dkenka napisał(a): > > > za bardzo przejmuje się sprawami, które jego nie dotyczą:-))) > > Podrzucę Ci wątek do góry, bo coś uznania nie znalazł. Nie dziękuj. bo go nie szukam:-).Zrobię dziś dla Ciebie wyjątek i nie dziękuję:) > > iq Dkenki ---> za wcześnie na ocenę, ale...... niemożliwe?:_))))))...coż za obiektywne podejście do sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wskaznik_iq Re: problem wskaźnika;-) 06.06.03, 16:13 Gość portalu: Dkenka napisał(a): > wskaznik_iq napisał: > > > Gość portalu: Dkenka napisał(a): > > > > > za bardzo przejmuje się sprawami, które jego nie dotyczą:-))) > > > > Podrzucę Ci wątek do góry, bo coś uznania nie znalazł. Nie dziękuj. > > bo go nie szukam:-).Zrobię dziś dla Ciebie wyjątek i nie dziękuję:) > > > > iq Dkenki ---> za wcześnie na ocenę, ale...... > > niemożliwe?:_))))))...coż za obiektywne podejście do sprawy:) No widzisz, tak właśnie wygląda obiektywizm. Jeszcze go u mnie docenisz. iq Dkenki ---> ok, i lubie poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: problem wskaźnika;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 16:25 wskaznik_iq napisał: > > No widzisz, tak właśnie wygląda obiektywizm. no ja to wiedziałam, ale nie miałam pewności co do Ciebie:) Jeszcze go u mnie docenisz. nie odgrażaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś