Dodaj do ulubionych

Kim jest facet nudziarz

07.06.07, 15:01
Często się zdarza, że dziewczyny mówią o jakimś facecie, że jest nudny albo,
że ten Marek, Jurek, Krzysiek to straszny nudziarz. Otóż wydaje mi się, ze ja
jestem takim własnie nudziarzem nie mającym nic ciekawego do powiedzenia i
nie potrafiącym niczego kobiecie zaoferowac a ni niczym zaimponować. Przede
wszystkim nie potrafię rozmawiac z kobietami, nawiązywać z nimi kontaktów,
nie mam tej tzw. nawijki. Ogólnie jestem nieśmiały, pełen kompleksów,
zahamowań. Nigdy tez nie chodziłem na żadne imprezy co powoduje, że jestem
zupełnie nieobyty towarzysko co jeszcze powiększa moje kompleksy. W sumie to
są ze mnie takie ciepłe kluchy. Oczywiście dawno juz wycofałem się z
kontaktów z kobietami (poza prostytutkami) żeby się jeszcze bardziej nie
ośmieszać i nie dołować.
Denerwuje mnie tylko jedno a mianowicie kiedy kobiety chcąc pocieszyć kogoś
takiego jak ja piszą jaka ta osoba jest wspaniała, inteligentna, że ma z
pewnościa wiele dodatnich cech i na pewno kogoś znajdzie i tym podobne
blebleble. Pytam się więc skoro te wszystkie osoby sa takie wspaniałe to kim
według was jest facet nudziarz. Przeciez ja spełniam wszelkie wymogi aby byc
wzorowym nudziarzem a mimo to wiele kobiet w innym wątku wypisywało jako to
jestem wspaniały tylko nie wierze w siebie. Pytam więc raz jeszcze kim jest
nudziarz?

Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:03
      nudziarz przede wszystkim opowiada głownie o sobie i nie umie słuchać
      • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:05
        Ja jestem nieśmiały więc raczej słucham a mało mówię o sobie. Według więc
        twoich kryteriów nudziarzem nie jestem ale to tylko teoria. w praktyce ludzie
        uważaja, że taka osoba nie ma nic ciekawego do powiedzenia i może nawet maja
        rację.
        • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:35
          To moze inaczej: co cię interesuje?Masz jakąś pasję?No może poza
          prostytutkami,choć o tym też można ciekawie porozmawiac:)
          • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:39
            Mam zainteresowania ale raczej nudne. Nie interesuje mnie muzyka, kino, sporty
            ekstremalne za to polityka, gospodarka, historia, filozofia a jedyne moje
            normalne zainteresowanie ale tez mało kobiece to piłka nozna :)
            • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:43
              Jużwidzę w czym jest problem.Ty po prostu sam jesteś przekonany,że to co myślisz
              i robisz jest nudne.To jak inni cię mają uważać za ciekawego człowieka??
              Ja zdaję sobie sprawę,że to co mnei interesuje dla wielu ludzi jest dziwne i
              mało zajmujące,ale uważam,że to są pasjonujące sprawy.I to podejście sprawia,że
              inni też zaczynają tak do tego podchodzić:)

Zresztą mam podobne zainteresowania.Moim zdaniem facet, ktory interesuje się
              polityka, gospodarką i hostorią jest super. Najlepszy dowód,że już od 6 lat
              jestem z pewnym historykiem:)Piłka nozna to też fajna sprawa. Jakiej drużynie
              kibicujesz?? Mnie np kręcą bardziej polskie rozgrywki niż stojąca na znacznie
              wyższym poziomie piłka zachodnia.
              • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:52
                Od zawsze Górnikowi. Teraz juz rzadziej bywam na meczach ale kiedyś jeździłem
                nawet na wyjazdy. Fajnie, że podobają ci się moje zainteresowania ale
                przyznasz, że są raczej takie troche jakby to powiedziec niszowe :)
                • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:57
                  W moim towarzystwie dużo osób ma takie zainteresowania.Musisz tylko zmienić
                  podejście i przestać uważac,że innych to nudzi.Jeśli ty sam uznasz,ze to co masz
                  do powiedzenai jest ciekawe to inni też tak uznaja. To super jak facet się np
                  interesuje gospodarką i można z nim prowadzić fascynujące dyskusje o tym czy
                  państwo opiekuńcze ma sens, czy neoliberalizm jest bezduszny, czy model szwedzki
                  się sprawdza czy jednak wkrótce się sypnie.Z piłką nozną gorzej, łatwiej tu o
                  wielką kłótnię:)

Nie wiem jakei byłyby twoim zdaniem nieniszowe, fajne zainteresowania. Życie
                  osobiste Dody?? Wyniki Tańca z gwiazdami? Losy bohaterów Klanu? Pewnei dużo soób
                  się tym interesuej ale dla mnie oni są mało interesujący.
                  • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:01
                    Masz rację takie dyskusje mogłyby być fascynujące i ja takie dyskusje toczę ale
                    póki co wyłącznie z facetami. No ale dobrze wiedziec, że sa tez kobiety które
                    to interesuje. Miło mnie zaskoczyłaś :)
                    • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:03
                      Po prostu przestań kierować się stereotypami a życie okaże się znacznie
                      łatwiejsze i przyjemniejsze.
                      A jeśli chodzi o piłkę...co sądzisz o wynikach Zagłębia Lubin??
                      • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:08
                        Cóż no byli najlepsi ale na awans do Ligi Mistrzów nie maja szans.
                        Ale wiesz co ja nie lubie takich bez urazy ale wioskowych drużyn jak Lubin,
                        Bełchatów, Groclin dlatego ciesze się, że do Ligi wracaja Ruch, Polonia,
                        Zagłebie i Jagiellonia chociaż ich nie lubię. Nie lubie ale kiedy Górnik gra z
                        Ruchem albo z Zagłębiem to jest mecz, sa emocje, jest dużo kibiców a jakie
                        emocje moga byc na meczu z Łęczna albo Wisłą Płock.
                        No ale mimo wszystko gratulacje dla Lubina. Jeżeli tylko się wzmocni a to może
                        namieszaja a le z tym składem nie daja rady.
                        • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:11
                          Gratulacje to przede wszystkim dla sędziego, trudno jest w bardziej widoczny i
                          bezczelny sposób zrobić mecz:/
                          • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:12
                            A Redzińskiego pamiętasz z Zielonej Góry :)
                          • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:13
                            Czytałem gdzieś, że podobno tylko 2 sędziów nie jest "umoczonych" Gilewski i
                            Mikulski
                            • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:17
                              "podobno":)Tak czy inaczej nie radzę w Warszawie wymawiac zbyt głosno nazwiska
                              Siejewicz:)
            • tramwaj_zwany_baku_baku Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:56
              balaganiarz2 napisał:

> Mam zainteresowania ale raczej nudne. Nie interesuje mnie muzyka, kino,
              sporty
              > ekstremalne za to polityka, gospodarka, historia, filozofia a jedyne moje
              > normalne zainteresowanie ale tez mało kobiece to piłka nozna :)

moja przedmówczynia ma rację! musisz uwierzyć we własne siły i pokazać że to co
              robisz jest naprawdę ważne, że robisz to z pasją - to naprawdę pokazuje że
              jesteś ciekawy :) Moją pasją jest komunikacja miejska, dziewczyna z którą
              byłem ostatnio to gdy ją poznałem brzydziła się jeździć komunikacją a po kilku
              miesiącach bycia ze mną jeździła ze mną na Śląsk żeby pojeździć sobie
              tatmtejszymi tramwajami :D kobiety są super, bardzo wyrozumiałe i nawet nie
              wiesz jak bardzo mogą Ciebie czymś zaskoczyć! :) ( nie wszystkie oczywiście ale
              powiedzmy że więcej niż 50 % :D )
              Co do nieśmiałości - hm... wydaje mi się że istnieje bardzo dużo kobiet
              podobnie nieśmiałych i pewnie super by się czuły przy takiej osobie jak Ty -
              nie onieśmielającej ich za bardzo a wręcz pozwalające czuć się troche pewniej
              gdy ty zachowujesz się podobnie ( oczywiście bez przesady, jakis kontakt trzeba
              nawiązać i zainteresować sobą ) ale ja też nie jestem jakiś specjalnie pewny
              siebie, sam też wolę słuchać niż mówić ale zawsze udało mi się trafiać na
              wspaniałe kobiety, skromne, inteligentne, wyważone, takie przy których czułem
              się komfortowo i pewnie, może sam trafiałeś na kobiety zbyt pewne siebie? Ja
              też takiego typu nie lubię, wydaje się jakby chciały całkiem uciszyć faceta i
              bardziej pokazać jakąs wyższość niż zainteresowanie... Ale szukaj, szukaj, ja
              myślę że dobrze będzie!
              • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:58
                Znam, znam śląskie tramwaje i autobusy też :)
              • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:58
                fani komunikacji są super:)Interesuje cie cała komunikacja miejska czy tlyko
                tramwaje??
                • tramwaj_zwany_baku_baku Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:08
                  bitch.with.a.brain napisała:

> fani komunikacji są super:)Interesuje cie cała komunikacja miejska czy tlyko
                  > tramwaje??

cała, choć z naciskiem na starszy tabor - ikarusy jelcze oraz oldschoolowe
                  tramwaje :)
                  Jak na razie moje zamiłowanie troche pokierowało moim życiem -za rok konczę
                  historię i piszę magisterkę na temat "komunikacja miejska w Bydgoszczy 1946-
                  1994", od września idę na kurs dla motorniczych, chcę sobie trochę posmakować
                  komunikacji od tej najbardziej wyrazistej strony a potem chcę skonczyć
                  Zarządzanie Transportem - zawsze chciałem pracować nad rozwojem komunikacji w
                  naszym mieście :) Niczego nie żałuję, choć nie nastawiam się na jakieś profity
                  ale myślę że będę szczęsliwy robiąc to co lubię :)
                  balaganiarz, z tym że kobiety nie lubią piłki nożnej to bym polemizował :)
                  Jeśli masz wiedzę w tym temacie to naprawdę możesz wiele zwojować :) Myslę że
                  moja wspaniała przedmówczyni ( sorry, jestem słaby z angielskiego i nie chcę
                  przekręcić nicka :D ) zgodzi się ze mną że jeśli będziesz opowiadał o sobie tak
                  ciekawie jak na forum tylko wkładając w to więcej radości to możesz przekonać
                  do siebie kogoś bardzo ciekawego :)))
                  • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:11
                    Fajną masz pasję ale ja mimo wszystko ciesze się, że nie musze juz jeździc
                    naszymi kochanymi śląskimi autousami i tramwajami szczególnie w okolicach
                    godziny 15-16 :)
                  • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:13
                    Mó meżczyzna jest miłośnikiem komunikacji, bardziej kolejowej choc nie tylko. Ja
                    jestem miłośniczką Rumunii i kiedyś udało nam się nasze pasje połączyć.
                    Pojechaliśmy tramwajem łączącym Sybin z małą wsią - Rasinari. Super:)
                    • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:17
                      No to gratuluję. Sybin to chyba Siedmiogród?
                      • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:17
                        tak:)
                    • tramwaj_zwany_baku_baku Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:20

> Mó meżczyzna jest miłośnikiem komunikacji, bardziej kolejowej choc nie tylko.
                      J
                      > a
                      > jestem miłośniczką Rumunii i kiedyś udało nam się nasze pasje połączyć.
                      > Pojechaliśmy tramwajem łączącym Sybin z małą wsią - Rasinari. Super:)

:))))) Ja jestem bułgarofilem więc jeżdżąc na wakacje przejeżdżam przez
                      przepiekną Rumunię :)) Miałem podobną przygodę do Twojej, tylko tramwajem
                      jechałem w mieście Arad, pod granicą Węgierską :) Marzę o podróży tramwajem w
                      Bukareszcie :)))
                      • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:23
                        Arad to jedno z pierwszych miejsc w Rumunii, ktore poznałam. Dworzec może
                        przerazić bardziej wrazliwe osoby:)Ale tramwajem nie jechałam.W Bukareszcie się
                        zdażyło:)
                        • tramwaj_zwany_baku_baku Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:30

> Arad to jedno z pierwszych miejsc w Rumunii, ktore poznałam. Dworzec może
                          > przerazić bardziej wrazliwe osoby:)

ja na razie Rumunię widziałem tylko z okien autobusu z tym jednym jedynym
                          dłuższym postojem w Aradzie. Planuję jednak w końcu do Bułgarii pojechać
                          samochodem i zwiedzić także Sofię, Płowdiw i Starą Zagorę, przy okazji robiąć
                          długie postoje na zwiedzanie w Rumunii. Co do przerażenia to jeżdżąc do
                          Bułgarii zawsze widzę je u dośc sporej ilości osób w autobusie przy wjeździe do
                          Rumunii :D ( zresztą potem jeszcze większe wjeżdżając do Bułgarii widząc
                          panoramę Ruse ) ale to jest właśnie ten cudowny, trochę mroczny, tajemniczy i
                          nie do końca do ogarnięcia klimat Bałkanów, za nic nie zamieniłbym go na nudną
                          sielankę Włoch czy Hiszpanii ;)
                          • bitch.with.a.brain Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:33
                            Klima nie do ogarnięcia to jest Mołdawia i Naddniestrze:)Na granicy mołdawsko
                            rumuńskiej celnik twierził,ze coś ćpałam,bo mam dziwne oczy.A ja tylko kolorowe
                            soczewki miałam:)
    • kadfael Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:03
      eeeeeeeeeeeee...wiesz co? przynudzasz ;))))
    • obca1 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:09
      ja sama nie jestem zbyt rozrywkowa..ale się wypowiem :D

jak dla mnie to absolutną podstawą jest: poczucie humoru..jeśli potrafię się z kimś śmiać to już jest dobrze :)
      najgorszy jest chyba taki ponury typ, który wszystko bierze na poważnie i nie ma żadnego dystansu do siebie i innych

poza tym warto mieć jakieś zainteresoania..choćby banalne: kino, książki, egzotyczne jedzenie, jakiś sport (rekreacyjnie)..tak, żeby było o czym porozmawiać, gdzie pójść razem itd

w sumie na początek to wystarczy :)
      • kadfael Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:10
        Masz rację-poczucie humoru, to jest to:)
      • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:15
        Poczucie humoru to rzecz względna. Zreszta ja chyba szowinistycznie uważam, że
        kobiety nie maja poczucia humoru albo przynajmniej wasze poczucie humoru jest
        całkiem inne niż nasze męskie :)
        Co do moich zainteresowań to sa one dośc specyficzne i raczej nudne dla
        kobiet :)
        Ale i tak najgorsza jest ta nieśmiałośc i nieumiejętnośc nawiązywania kontaktów.
        To własnie chyba ta cecha przesądza o tym, że jestem nudziarzem.
        • obca1 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:25
          > Poczucie humoru to rzecz względna. Zreszta ja chyba szowinistycznie uważam, że
          > kobiety nie maja poczucia humoru albo przynajmniej wasze poczucie humoru jest
          > całkiem inne niż nasze męskie :)

zatem się bardzo głęboko myślisz :)
    • eeela Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:09
      > że ten Marek Jurek to straszny nudziarz.

Slowa hagii sophii z ust twych splywaja :-D
      • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:16
        Hehehe nieźle mi wyszło a słyszałaś, że premier może polegać na Marku Jurku jak
        na Zawiszy :)
    • beata34 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:18
      Jesteś strasznie nudny. Jeśli ktos ci powiedział, że jest inaczej, to kłamał.
      • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:20
        Wiem, że kłamały i to z dobrego serca. Własnie o tym piszę.
        • niezorientowany1 Nie nudź :( 07.06.07, 15:26
          balaganiarz2 napisał:

> Wiem, że kłamały i to z dobrego serca. Własnie o tym piszę.
        • beata34 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:30
          Skoro już to wiesz, to wymyśl bardziej ekscytujący wątek i nie zanudzaj innych.
          Nie wystarczy, że ty się ze sobą męczysz? Muszą inni męczyć się z tobą? :-)
          • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 15:32
            Każe ci się ktoś męczyć? Przeciez nie musisz tego czytac ani mi odpisywać.
    • grogreg Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:00
      Kolego, przynudzasz.
    • k23dublin Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:13
      facet nudziasz-moj ex:)
      • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:15
        No i pewnie dlatego juz jest ex. Wymieniłas go na lepszy model? :)
    • 83kimi Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:45
      Nudziarz zakłada takie wątki jak ten.
    • thelma3 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 16:55
      proszę, proszę, czyżby jednak było Tobie źle? panie z agencji to jednak nie to
      samo, co?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=62232654&a=62232654
      • balaganiarz2 Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 17:18
        Pisałem juz że traktuję to jak mniejsze zło.
    • minasz Re: Kim jest facet nudziarz 07.06.07, 18:28
      nudziarz jest moim przeciwienstwem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka