aankaa 09.06.03, 23:20 szpilki, garsonki itp - do kąta i co potem ? sukienka "nic", koszulka + stringi, zupełne nic jak sobie radzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aisza boso,zwiewnie i skąpo :-) n/t IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: z wanny, w końcu, wyjść trzeba :( 10.06.03, 00:26 aankaa napisała: > i co wtedy ? no wtedy jest bol:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: z wanny, w końcu, wyjść trzeba :( 10.06.03, 00:36 Każdy sobie radzi jak może w zależności od tzw czynników ale po co o tym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: upał - wracamy z pracy IP: *.we.client2.attbi.com 09.06.03, 23:38 U mnie jeszcze upalow nie ma (Los Angeles) ale wiem, ze przyjda. Poniewaz pracuje z domu wiec : krotkie spodenki , takie cieniutkie bluzeczki bawelniane z Indii i prysznic kika razy w ciagu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: upał - wracamy z pracy IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 10.06.03, 00:57 Ja sie wogole ubieram bardzo lekko i nawet w zimie nosze po domu krotkie spodenki, spodniczki i bawelniane koszulki z krotkimi rekawami lub rekawami 2\3. Nie lubie miec skrepowanych ruchow. A w upaly to najchetniej zakladam krotkie, zwiewne sukienki na ramiaczkach lekko dopasowane do ciala, ktore UWIELBIAM. Odpowiedz Link Zgłoś