obca1 19.06.07, 18:51 zniknął z programu :( czyżby koniec serii? to jeden z najbardziej perwersyjnych seriali jakie znam..i do tego niegłupi..tylko lubi znikać i pojawiać się nieoczekiwanie :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loli5 Re: ogląda ktoś "Bez skazy"? 19.06.07, 19:53 Ogladalam to kiedys jak jeszcze mieszkalam w Polsce,bardzo lubilam ten serial,ostatni odcinek jaki widzialam byl o takim mordercy w masce,i dalej nie wiem co sie stalo...Watpie zeby to byl koniec seri bo tu gdzie mieszkam mozna kupic cale serie tego serialu(drogie sa)i wydaje mi sie ze jescze jedna seria jest. Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: ogląda ktoś "Bez skazy"? 19.06.07, 20:26 no właśnie nie wiem napiszę co ostatnio widziałam (więc jeśli nie chcesz wiedzieć nie czytaj dalej!!) :) --------------------- --------------------- --------------------- w ostatnim odcinku psychol, który kaleczył kobiety został zdemaskowany i został zastrzelony przez policjantkę.. potem okazło się, że ta śmierć była fikcyjna a policjantka to jego siostra..razem okaleczali kobiety, które poddały się operacjom plastycznym :D poza tym jeden z chirurgów zszedl się z żoną a drugi odnalazł zaginioną narzeczoną to sugeruje, że to może być koniec :( ale z drugiej strony pojawiły się nowe wątki: np. syn chirurga zabił faszystę który zmusił go do zranienia homoseksualisty..więc powinno coś jeszcze być :) Odpowiedz Link Zgłoś