malena.torun 22.06.07, 12:23 Może to tak dziwnie brzmi 'samotne', mam oczywiście na myśli dziewczyny bez pary i celowo unikam słowa 'singielki', bo go nie lubię po prostu. Więc jak w temacie, co robicie, bo ja nic nie robię i w tym tkwi problem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 12:40 Same ale nie samotne ?! Ja oczywiście będe dziś pić :D Idę z psiapsiułą na imprezkę Fashion TV Ponieważ jedna z koleżanek z forum( nie będe mówic na głos kto) mi obiecała że spotkam swojego faceta w ten weekend ... więc idę po niego :D I zobaczymy jak się rozwinie wieczór Licze że jutro nie będzie padac bo chcemy jechać w plener :D na zieloną trawkę Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 12:47 A czy mo może też cos takiego wywróżyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:42 na pewno ;D tylko niech znajdzie i przeczyta Twój wątek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:49 Któryś konkretny masz na myśli??? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:14 no tak... ten....:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:16 Jak już wspominałam dzisiaj mam spowolnione procesy myślowe... A nie mozesz jej podpowiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:21 Co Ci dziecko Drogie wywróżyć?? Daj papierek i sprawa załatwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:22 A co to za wróżenie skoro ja Ci mam mówić co masz mi wywróżyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:23 ok momencik :D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:24 Dobra, dzięki. Czekam cierpliwie. Byleby nie całą wieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:24 a papierek?? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:26 No przecież juz poszedł!!! (tylko nie wiem czy dobrze trafił) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:36 Nic nie ma. Nie oszukuj wiedźmy bo to niezdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:40 Kobieto, poczekaj, przlecą. A teraz ulituj się nad udręczoną koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:41 no niestety sonia.t1 się nie odzywa..... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:42 No widze własnie. Szkoda. Ale moze do 16 jeszcze się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:44 mala_mee napisała: > No widze własnie. > Szkoda. Ale moze do 16 jeszcze się uda. Ja Ci mogę powróżyć tylko mi odeślij tą 100 co Ci oddałam;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:46 Przelicz to na taryfę hotelową i jak do mnie przyjedziesz będziemy kwita :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:47 mala_mee napisała: > Przelicz to na taryfę hotelową i jak do mnie przyjedziesz będziemy kwita :))) Mogę Ci runy postawić jak przyjadę:D Serio:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:48 A co to?? Serio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:56 mala_mee napisała: > A co to?? > Serio :))) pl.wikipedia.org/wiki/Runy A ja umiem z tego wróżyć:) Tylko ćsiiiiiii...żebym na dziwaka nie wyszła:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:59 Dobra, nikomu nie powiem. Tylko pamietj jak bedziesz jechała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:06 mala_mee napisała: > Dobra, nikomu nie powiem. > Tylko pamietj jak bedziesz jechała!!! Nie ma sprawy!:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:56 izabellaz1 napisała: > Mogę Ci runy postawić jak przyjadę:D Serio:))) Te runy to cos do picia? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:12 trypel napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > Mogę Ci runy postawić jak przyjadę:D Serio:))) > > Te runy to cos do picia? Runy to nie ale pić podczas stawiania będziemy na pewno;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:19 Stawiania runów. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:22 mala_mee napisała: > Stawiania runów. A mamy w planach stawiać coś jeszcze???;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:23 Jeżeli masz na myśli tarota to nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:27 mala_mee napisała: > Jeżeli masz na myśli tarota to nie :))) No nie mam...czyli podążamy w ciekawszym kierunku;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:48 mala_mee napisała: > Przelicz to na taryfę hotelową i jak do mnie przyjedziesz będziemy kwita :))) Jak przeliczę to będę musiała dopłacić;) Ale powiedzmy, że wróżby są w cenie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:49 Wiem, dlatego nie skacz tylko wróż :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:48 mala_mee napisała: > Kobieto, poczekaj, przlecą. > A teraz ulituj się nad udręczoną koleżanką. Bez papierka? Wiesz że ryzykuje wyrzucenie z cechu? I 300 lat płacenia składek pójdzie w ... borsuczą norę... nie moge tego zrobić. Bez papierka to mogę tylko rzec że 3 dzieci to Ty miec na pewno nie bedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
hangingout Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:45 Ja idę na ściankę, a potem na koncert do drogi do mekki, jutro nie wiem, pewnie basen i sprzątanie mnie czeka - niedziela, zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:48 Widzę, Pani z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
neoszparka Rozmaitości 22.06.07, 14:54 Czytamy książki, spacerujemy, spacerujemy, uczymy się, piszemy na forach, rozmaitości czynimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
valeria2 malena 22.06.07, 15:18 czy Ty z Torunia jestes??? jesli tak to od czasu do czasu bywam z kumpelami w Baranim Łbie albo Szwejku -samotna nie jestem mam meza i synka 11 miesiecznego ale dostaje pozwolenia na wyjscia wiec jakbys chciała sie kiedys przyłaczyc to napisz maila Odpowiedz Link Zgłoś
malena.torun Re: malena 22.06.07, 15:26 Jestem z Torunia:) dziekuję za zaproszenie:) w razie czego odezwe się na maila, inne miejsca też odwiedzacie, czy tylko Barani i Szwejka? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:29 Czy mogłybyście dzisiaj koło 19 wyjść na rower i scieżką wzdłuż KENu tak w tę i z powrotem... bo ja lubie miec motywację do jazdy a takie widoki sa miłe memu sercu... dziekuję z góry - tez z wyszczerzonymi zębami i zamglonym spojrzeniem na zielonym biku to ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:42 Trypel mieszkamy obok siebie zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:44 No..moje drogie z Wawy-wybieramy sie w weekend gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:46 trypel napisał: > Czy mogłybyście dzisiaj koło 19 wyjść na rower i scieżką wzdłuż KENu tak w tę i > z powrotem... No taaaaaak! Po lesie pewnie nie będę dzisiaj biegać bo błocko i tylko będę się wkurzać na świszczących mi co chwila za plecami rowerzystów...Dzięki Trypel! Ja lojalnie uprzedzam rowerzystów, że biegam z muzą w uszach i jeszcze od czasu do czasu wymachuję rencami (wiesz o tym)...więc trzymać się ode mnie z daleka!;PPPPP > dziekuję z góry - tez z wyszczerzonymi zębami i zamglonym spojrzeniem na > zielonym biku to ja :D A Ty to pierwszy oberwiesz jak Cię spotkam;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:48 ja jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:49 No ja jestem tezzzz :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:53 jajka sobie robisz z koleżanki? czy jestes z ursynowa teżżżżżżżż? :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:54 Bardzo tymczasowo ale jestem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:56 No to już parę "obiektów" jest... rowery macie?? zaraz mi meldować! Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:59 ja mam, i uwielbiam jeździc ale w ładną pogodę ;D i ostatnia moja koleżanka do wspólnego pedałowania zaszła w ciążę :) i nie mam z kim jeździć :( Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:09 ale nie od pedałowania zaszła?? bo to byłoby dziwne.... w taka pogode tez sie fajnie jezdzi... chociaż faktem jest że jak gorąco to dekolty bardziej odważne... Czyli dzisiaj nic z tego?? rozpacz... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:12 nie... od pedałów nie zaszła na pewno...:D Ale za to jak juz wyjdzie słońce to obiecuje że nawet możemy sie pościgać :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:13 trzymam za słowo... albo za siodełko :) a nie bedziesz sie smiała? bo ja mam spodenki z lycry z pampersem :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:24 na pewno będę, ale to tylko przez chwilkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:31 w takim razie jadę za Tobą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:33 ale wtedy ja wygram wyścig Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:34 ale ja nie bede wcale żałował że wygrałas... wole podziwiac widoki Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:59 :D o nie, to teraz będe sie krępować jechać przed Tobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 17:05 ale ja mówiłem o widokach wokół... sklepy... galeria ursynów.. itd a Ty o czym myslałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 20:31 na Was można liczyc ehhhh jak w życiu... 2 x w obie strony i ŻADNEJ nie bylo... stracone złudzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:56 butterflymk napisała: > jajka sobie robisz z koleżanki? > czy jestes z ursynowa teżżżżżżżż? > :D Ja też jestem i ostrzegam...nie plątać mi sie pod nogami jak biegam;PPP Taka na czarno ubrana, ze słuchawkami w uszach, dziwnie machająca rękami to ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
madamiszcz Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 17:02 i ja również z ursynowa jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 18:34 ja też ursynów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 18:37 no to na rower a nie kwitnąc przed kompem - ja sie zbieram i za pół godziny na KEN lece Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 16:15 jak to co ogladamy seriale sprzatamy i gotujemy obiad Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 16:16 Witaj :)ja tez jestem z Torunia...i znam takie miejsca jak Barani szwejk choc osobiscie wole inne, nie jestem sama, ale miewam chwile samotnosci, niedawno stracilam przyjaciolke i to jakos mnie lekko dobilo:( Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 16:21 a co mozna ciekawego robic w toruniu? cos co tylku w toruniu robic mozna Odpowiedz Link Zgłoś
malena.torun Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 18:02 W Toruniu można robić MASĘ Odpowiedz Link Zgłoś
malena.torun Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 18:04 W Toruniu można robić MASĘ fajnych rzeczy. Pod warunkiem, że się ma z kim... Julia, ja też w gruncie rzeczy wolę inne miejsca niż Szwejk i Barani:) Odpowiedz Link Zgłoś
malena.torun Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 18:04 Masę też można robić. Na siłowni:D Odpowiedz Link Zgłoś