Dodaj do ulubionych

Samotne kobiety, co robicie po pracy???

22.06.07, 12:23
Może to tak dziwnie brzmi 'samotne', mam oczywiście na myśli dziewczyny bez
pary i celowo unikam słowa 'singielki', bo go nie lubię po prostu.
Więc jak w temacie, co robicie, bo ja nic nie robię i w tym tkwi problem!
Obserwuj wątek
    • butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 12:40
      Same ale nie samotne ?!
      Ja oczywiście będe dziś pić :D
      Idę z psiapsiułą na imprezkę Fashion TV
      Ponieważ jedna z koleżanek z forum( nie będe mówic na głos kto)
      mi obiecała że spotkam swojego faceta w ten weekend
      ... więc idę po niego :D
      I zobaczymy jak się rozwinie wieczór
      Licze że jutro nie będzie padac bo chcemy jechać w plener :D na zieloną trawkę
      • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 12:47
        A czy mo może też cos takiego wywróżyć???
        • butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:42
          na pewno ;D
          tylko niech znajdzie i przeczyta Twój wątek ;D
          • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:49
            Któryś konkretny masz na myśli???
            • butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:14
              no tak... ten....:D
              • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:16
                Jak już wspominałam dzisiaj mam spowolnione procesy myślowe...
                A nie mozesz jej podpowiedzieć???
                • wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:21
                  Co Ci dziecko Drogie wywróżyć?? Daj papierek i sprawa załatwiona...
                  • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:22
                    A co to za wróżenie skoro ja Ci mam mówić co masz mi wywróżyć???
                • butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:23
                  ok momencik :D
                  • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:24
                    Dobra, dzięki. Czekam cierpliwie.
                    Byleby nie całą wieczność.
                    • wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:24
                      a papierek??
                      • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:26
                        No przecież juz poszedł!!! (tylko nie wiem czy dobrze trafił)
                        • wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:36
                          Nic nie ma. Nie oszukuj wiedźmy bo to niezdrowe
                          • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:40
                            Kobieto, poczekaj, przlecą.
                            A teraz ulituj się nad udręczoną koleżanką.
                            • butterflymk Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:41
                              no niestety sonia.t1 się nie odzywa.....
                              • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:42
                                No widze własnie.
                                Szkoda. Ale moze do 16 jeszcze się uda.
                                • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:44
                                  mala_mee napisała:

> No widze własnie.
                                  > Szkoda. Ale moze do 16 jeszcze się uda.

Ja Ci mogę powróżyć tylko mi odeślij tą 100 co Ci oddałam;)))))
                                  • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:46
                                    Przelicz to na taryfę hotelową i jak do mnie przyjedziesz będziemy kwita :)))
                                    • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:47
                                      mala_mee napisała:

> Przelicz to na taryfę hotelową i jak do mnie przyjedziesz będziemy kwita :)))

Mogę Ci runy postawić jak przyjadę:D Serio:)))
                                      • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:48
                                        A co to??
                                        Serio :)))
                                        • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:56
                                          mala_mee napisała:

> A co to??
                                          > Serio :)))

pl.wikipedia.org/wiki/Runy
                                          A ja umiem z tego wróżyć:) Tylko ćsiiiiiii...żebym na dziwaka nie wyszła:D
                                          • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:59
                                            Dobra, nikomu nie powiem.
                                            Tylko pamietj jak bedziesz jechała!!!
                                            • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:06
                                              mala_mee napisała:

> Dobra, nikomu nie powiem.
                                              > Tylko pamietj jak bedziesz jechała!!!

Nie ma sprawy!:D
                                      • trypel Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:56
                                        izabellaz1 napisała:

> Mogę Ci runy postawić jak przyjadę:D Serio:)))

Te runy to cos do picia?
                                        • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:12
                                          trypel napisał:

> izabellaz1 napisała:
                                          >
                                          >
                                          > > Mogę Ci runy postawić jak przyjadę:D Serio:)))
                                          >
                                          > Te runy to cos do picia?

Runy to nie ale pić podczas stawiania będziemy na pewno;PPP
                                          • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:19
                                            Stawiania runów.
                                            • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:22
                                              mala_mee napisała:

> Stawiania runów.

A mamy w planach stawiać coś jeszcze???;PPP
                                              • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:23
                                                Jeżeli masz na myśli tarota to nie :)))
                                                • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 15:27
                                                  mala_mee napisała:

> Jeżeli masz na myśli tarota to nie :)))

No nie mam...czyli podążamy w ciekawszym kierunku;PPP
                                    • izabellaz1 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:48
                                      mala_mee napisała:

> Przelicz to na taryfę hotelową i jak do mnie przyjedziesz będziemy kwita :)))

Jak przeliczę to będę musiała dopłacić;) Ale powiedzmy, że wróżby są w cenie;)))
                                      • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:49
                                        Wiem, dlatego nie skacz tylko wróż :)))))
                            • wiedzma-pleple Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 14:48
                              mala_mee napisała:

> Kobieto, poczekaj, przlecą.
                              > A teraz ulituj się nad udręczoną koleżanką.

Bez papierka? Wiesz że ryzykuje wyrzucenie z cechu? I 300 lat płacenia składek
                              pójdzie w ... borsuczą norę... nie moge tego zrobić.
                              Bez papierka to mogę tylko rzec że 3 dzieci to Ty miec na pewno nie bedziesz...

• hangingout Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:45
        Ja idę na ściankę, a potem na koncert do drogi do mekki, jutro nie wiem, pewnie
        basen i sprzątanie mnie czeka - niedziela, zobaczę.
        • mala_mee Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 13:48
          Widzę, Pani z Wrocławia.
    • neoszparka Rozmaitości 22.06.07, 14:54
      Czytamy książki, spacerujemy, spacerujemy, uczymy się, piszemy na forach,
      rozmaitości czynimy :)
      • valeria2 malena 22.06.07, 15:18
        czy Ty z Torunia jestes???
        jesli tak to od czasu do czasu bywam z kumpelami w Baranim Łbie albo Szwejku
        -samotna nie jestem mam meza i synka 11 miesiecznego ale dostaje pozwolenia na
        wyjscia wiec jakbys chciała sie kiedys przyłaczyc to napisz maila
        • malena.torun Re: malena 22.06.07, 15:26
          Jestem z Torunia:) dziekuję za zaproszenie:) w razie czego odezwe się na maila,
          inne miejsca też odwiedzacie, czy tylko Barani i Szwejka?
    • trypel Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:29
      Czy mogłybyście dzisiaj koło 19 wyjść na rower i scieżką wzdłuż KENu tak w tę i
      z powrotem... bo ja lubie miec motywację do jazdy a takie widoki sa miłe memu
      sercu...
      dziekuję z góry - tez z wyszczerzonymi zębami i zamglonym spojrzeniem na
      zielonym biku to ja :D
      • grzanka23 Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:42
        Trypel mieszkamy obok siebie zapewne.
      • skitelsowa Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:44
        No..moje drogie z Wawy-wybieramy sie w weekend gdzie?
      • izabellaz1 Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:46
        trypel napisał:

> Czy mogłybyście dzisiaj koło 19 wyjść na rower i scieżką wzdłuż KENu tak w tę i
        > z powrotem...

No taaaaaak! Po lesie pewnie nie będę dzisiaj biegać bo błocko i tylko będę się
        wkurzać na świszczących mi co chwila za plecami rowerzystów...Dzięki Trypel! Ja
        lojalnie uprzedzam rowerzystów, że biegam z muzą w uszach i jeszcze od czasu do
        czasu wymachuję rencami (wiesz o tym)...więc trzymać się ode mnie z daleka!;PPPPP

> dziekuję z góry - tez z wyszczerzonymi zębami i zamglonym spojrzeniem na
        > zielonym biku to ja :D

A Ty to pierwszy oberwiesz jak Cię spotkam;PPP
      • butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:48
        ja jestem :D
        • skitelsowa Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:49
          No ja jestem tezzzz :D
          • butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:53
            jajka sobie robisz z koleżanki?
            czy jestes z ursynowa teżżżżżżżż?
            :D
            • skitelsowa Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:54
              Bardzo tymczasowo ale jestem :-).
              • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:56
                No to już parę "obiektów" jest... rowery macie?? zaraz mi meldować!
                • butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:59
                  ja mam, i uwielbiam jeździc ale w ładną pogodę ;D
                  i ostatnia moja koleżanka do wspólnego pedałowania zaszła w ciążę :)
                  i nie mam z kim jeździć :(
                  • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:09
                    ale nie od pedałowania zaszła?? bo to byłoby dziwne....

w taka pogode tez sie fajnie jezdzi... chociaż faktem jest że jak gorąco to
                    dekolty bardziej odważne...
                    Czyli dzisiaj nic z tego?? rozpacz...
                    • butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:12
                      nie... od pedałów nie zaszła na pewno...:D
                      Ale za to jak juz wyjdzie słońce to obiecuje że nawet możemy sie pościgać :D
                      • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:13
                        trzymam za słowo... albo za siodełko :)
                        a nie bedziesz sie smiała? bo ja mam spodenki z lycry z pampersem :D
                        • butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:24
                          na pewno będę, ale to tylko przez chwilkę :D
                          • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:31
                            w takim razie jadę za Tobą ;P
                            • butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:33
                              ale wtedy ja wygram wyścig
                              • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:34
                                ale ja nie bede wcale żałował że wygrałas... wole podziwiac widoki
                                • butterflymk Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 16:59
                                  :D
                                  o nie, to teraz będe sie krępować jechać przed Tobą..
                                  • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 17:05
                                    ale ja mówiłem o widokach wokół... sklepy... galeria ursynów.. itd a Ty o czym
                                    myslałaś?
                                    • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 20:31
                                      na Was można liczyc ehhhh jak w życiu... 2 x w obie strony i ŻADNEJ nie bylo...
                                      stracone złudzenia...
            • izabellaz1 Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 15:56
              butterflymk napisała:

> jajka sobie robisz z koleżanki?
              > czy jestes z ursynowa teżżżżżżżż?
              > :D

Ja też jestem i ostrzegam...nie plątać mi sie pod nogami jak biegam;PPP

Taka na czarno ubrana, ze słuchawkami w uszach, dziwnie machająca rękami to ja;)
          • madamiszcz Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 17:02
            i ja również z ursynowa jestem:)
            • unbreakable Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 18:34
              ja też ursynów ;)
              • trypel Re: Apel do samotnych kobiet z Ursynowa 22.06.07, 18:37
                no to na rower a nie kwitnąc przed kompem - ja sie zbieram i za pół godziny na
                KEN lece
    • minasz Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 16:15
      jak to co ogladamy seriale sprzatamy i gotujemy obiad
    • julia0001 Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 16:16
      Witaj :)ja tez jestem z Torunia...i znam takie miejsca jak Barani szwejk choc
      osobiscie wole inne, nie jestem sama, ale miewam chwile samotnosci, niedawno
      stracilam przyjaciolke i to jakos mnie lekko dobilo:(
      • minasz Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 16:21
        a co mozna ciekawego robic w toruniu?
        cos co tylku w toruniu robic mozna
        • malena.torun Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 18:02
          W Toruniu można robić MASĘ
        • malena.torun Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 18:04
          W Toruniu można robić MASĘ fajnych rzeczy. Pod warunkiem, że się ma z kim...
          Julia, ja też w gruncie rzeczy wolę inne miejsca niż Szwejk i Barani:)
          • malena.torun Re: Samotne kobiety, co robicie po pracy??? 22.06.07, 18:04
            Masę też można robić. Na siłowni:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka