elderlane 25.06.07, 20:51 dlaczego jest tak że zawsze odzywa sie facet nie ten ten co trzeba?a ten na ktorego glos czekamy nic..to jakas norma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:53 Standard. W drugą stronę też tak zazwyczaj bywa. Trzeba sie nauczyć z tym żyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:54 pocieszajace w penym sensie ze nie tylko kobiety tak maja.ale to niczego nie zmienia.buu.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:54 nie wiem, ale jak znajdziesz odpowiedź i recepte na problem, to sie ze mną nia podziel Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:55 asia96301 napisała: > nie wiem, ale jak znajdziesz odpowiedź i recepte na problem, to sie ze mną nia > podziel Dlaczego jesteście tacy pesymistyczni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:56 nie zeby od razu pesymistyczni..ale to glupie ze zawyczaj tak jest jak napisalam.yhyhy.i badz tu zadowolona z takiego obrotu sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 21:12 bo na takiego jednego czekam już ze trzy lata. I czasem się odzywa, ale za rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:56 na razie jestem wlasnie w takiej sytuacji..koles "porzadny",normalny pisze..hehe a ja juz go nie chce.w sumie wcale nie chcialam.jak nie pisze to zle jak pisze to tez zle.co jest?no.. Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:56 elderlane napisała: > na razie jestem wlasnie w takiej sytuacji..koles "porzadny",normalny pisze..heh > e > a ja juz go nie chce.w sumie wcale nie chcialam.jak nie pisze to zle jak pisze > to tez zle.co jest?no.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:57 jak to mowi przyslowie- bo to caly w tym ambaras, zeby dwoje chcialo na raz :) cierpliwosci, w koncu sue taki znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:58 pani.misiowa napisała: > jak to mowi przyslowie- bo to caly w tym ambaras, zeby dwoje chcialo na raz :) > > cierpliwosci, w koncu sue taki znajdzie O! no nareszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:58 no w sumie tak ale to nie musi byc taki ze az oh i ah..tylko taki na piwko i wyjscie.ja na razie milosci mam dosc.goje sie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 23:22 moja droga, tego kwiatu jest pol swiatu na pewno znajdziesz takiego, co sie na piwko nadaje a jak juz sie wygoisz to uwazaj, zeby sie znow nie poobdzierac na meandrach zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:58 los ci w ten sposob podpowiada, ze ten co trzeba to wg ciebie nie ten co trzeba kapujesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 20:58 Dam Ci radę, nie czekaj tylko sama się odezwij. Mężczyźni czasami są bardziej nieśmiali niż kobiety. Poza tym nie potrafią czytać subtelnych sygnałów dawanych z naszej strony, dlatego czasami warto wziąć sprawy we własne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 21:00 ależ ja biore sprawy w swoje ree ale mozna szrzowac bo facet sie wystraszy.a poza tym ja nie szukam tego jedynego tylko faceta na wylazenie i imprezowanie.mam takiego upatzronego..dzialam jakos tam ale srednio na razie idze.a tu sie odzywa inny nowo poznany i taki akurat sie ladnie zachowuje a ja nie chce zeby to ten sie odywal!!ah my kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 21:05 Masz rację, nie można się narzucać. <odzywa inny nowo poznany i taki akurat sie ladnie zachowuje a ja nie chce zeby to ten sie odywal!!ah my kobiety.> propo powyższego zgadzam się, tak już w życiu bywa... :( Na szczęście ja mam to już za sobą. 8 lat przejęłam inicjatywę, bo ten mój upatrzony nieśmiały był i do dziś jesteśmy razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 21:10 mi sie moj upatrzony skoncyl niedawno i na razie nie ma we mnie miejsca na wielkie uczucie.jedno jeszcze we mnie jest.ale fajnie byloby zajac sobie jakos teraz czas.nie z kims ot tak ale z kims wartym tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 21:14 Jak już znajdziesz tego wartościowego to i znajdzie się miejsce na wielkie uczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 21:19 na razie musze pogodzic sie z tym ze nie ma juz tamtego..uczucia i chlopca.nie da sie tak tego na dniach wyrzucić.kiedyś ..na razie jest jak i jest i odzywa się nie ten co chcę.ee tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_gala Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 21:23 też tak mam! :-) i jeszcze: ten, którego ja chcę to on mnie nie chce, a ten, który bardzo mnie chce to niekoniecznie kręci mnie... eh, czy kiedyś się tak zdarzy, ze w jednym czasie się z kimś zgadam?? :-) chyba po prostu trzeba to przyjąć jako "koloryt życia" i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: nie ten co trzeba 25.06.07, 22:32 ma_gala normalnie mnie rozumiesz.jestem w takiej samej sytuacji.jakie to wnerwiajace. Odpowiedz Link Zgłoś