sotia 25.06.07, 21:08 że wątek się rozwinie? ...albo i nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:17 sotia napisała: > że wątek się rozwinie? > > > ...albo i nie ? hmm..więc jak widać ten nie ma szansy..jestem samokrytyczna- można skasować :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:18 sotia napisała: > że wątek się rozwinie? > > > ...albo i nie ? :D dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:19 zarzuc jakis tekst o seksie, zaraz sie chetni zleca;) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:22 kotkaaaa napisała: > zarzuc jakis tekst o seksie, zaraz sie chetni zleca;) :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:24 czekaj niech pomyślę, tylko to chyba musi być jakiś taki oryginalny... Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:26 sotia napisała: > czekaj niech pomyślę, tylko to chyba musi być jakiś taki oryginalny... hmm.., a im bardziej się na tą oryginalność silę - tym gorsze mam pomysły :D Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 23:24 a mnie sie wydaje ze im glupszy tym wiecej osb sie wpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:18 od popularnego (znanego, nie zawsze lubiane, o którym dużo wiadomo) na forum autora i od kontrowersyjności tematu przy czym kontrowersyjność może oznaczać temat wałkowany już milion razy, ale zawsze bez mogących powstać racjonalnych wniosków (np. aborcja, zachowanie dziewictwa do ślubu, ogólnie wszelkie kwestie z podtekstem religijnym) albo może to być pokazanie oklepanego tematu od innej strony np. o zdradzie nie pisze zdradzana żona, ale kochanka z obserwacji kilku forum widzę, że na każdym poziom emocji kumuluje się przez jakiś czas, po czym musi znaleźć gdzieś ujście i czasem znajduje w zupełnie niewinnym wątku, w którym dyskusja nagle zaczyna zbaczać na boczne tory, powiększając temat i stąd też biorą sie długaśne wątki Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:22 syriana napisała: > od popularnego (znanego, nie zawsze lubiane, o którym dużo wiadomo) na forum > autora i od kontrowersyjności tematu > > przy czym kontrowersyjność może oznaczać temat wałkowany już milion razy, ale > zawsze bez mogących powstać racjonalnych wniosków (np. aborcja, zachowanie > dziewictwa do ślubu, ogólnie wszelkie kwestie z podtekstem religijnym) > > albo może to być pokazanie oklepanego tematu od innej strony > np. o zdradzie nie pisze zdradzana żona, ale kochanka > > z obserwacji kilku forum widzę, że na każdym poziom emocji kumuluje się przez > jakiś czas, po czym musi znaleźć gdzieś ujście > i czasem znajduje w zupełnie niewinnym wątku, w którym dyskusja nagle zaczyna > zbaczać na boczne tory, powiększając temat > > i stąd też biorą sie długaśne wątki Dziękuję za odpowiedź..to mnie zaskoczyłaś tą szczegółowa analizą :) Powiedziałabym ,ze od szczęścia to chyba trochę również :) Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:26 sotia napisała: > że wątek się rozwinie? > > > ...albo i nie ? Wiele czynników na to się składa.. tylko czy popularność wątku jest taka ważna? Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:28 tengoku77 napisała: > Wiele czynników na to się składa.. tylko czy popularność wątku jest taka ważna? nie :) tylko zastanawia mnie jakie tematy prowokują ludzi do udzielania się w rozmowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:29 Z tym,że Syriana już mi nieco rozjaśniła ogólny problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:44 sotia napisała: > tengoku77 napisała: > > > Wiele czynników na to się składa.. tylko czy popularność wątku jest taka > ważna? > > nie :) > tylko zastanawia mnie jakie tematy prowokują ludzi do udzielania się w > rozmowie :) Ano widziałam co napisała Syriana:) Racja! Dodałabym tylko, że czasem sam post wydaje się być nudny, albo taki jak setki.. a właśnie to o czym Ona pisze.. wątki poboczne, powodują, że jakiś post staje się nagle niezwykle popularny.. :) Z tego co widziałam, czasem ludzie celowo dla sprowokowania dyskusji robią np. błędy, zaczepiają ludzi czy wypisują takie bzdury, że w pewnym momencie nie da się przejść obok tego obojętnie. Tak więc nie zawsze temat kontrowersyjny stanowi 'receptę' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:51 tengoku77 napisała: >> Ano widziałam co napisała Syriana:) Racja! Dodałabym tylko, że czasem sam post wydaje się być nudny, albo taki jak setki.. a właśnie to o czym Ona pisze.. wątki poboczne, powodują, że jakiś post staje się nagle niezwykle popularny.. : ) > Z tego co widziałam, czasem ludzie celowo dla sprowokowania dyskusji robią np. błędy, zaczepiają ludzi czy wypisują takie bzdury, że w pewnym momencie nie da się przejść obok tego obojętnie. Tak więc nie zawsze temat kontrowersyjny stanowi 'receptę' ;) Ciekawe... :)) Ten ostatni sposób też wydaje się znany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:56 sotia napisała: > Ciekawe... :)) > Ten ostatni sposób też wydaje się znany :)) Tak? :) Na Onecie to standard ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:11 tengoku77 napisała: >> Na Onecie to standard ;) :)) zobaczę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:32 sotia napisała: > tengoku77 napisała: > > >> Na Onecie to standard ;) > > :)) zobaczę :)) Heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:45 watek sie rozwija gdy: - odpowiadasz na kazdy wpis i jestes obecna po zalozeniu [ nie znikasz na 4 h] - temat chwytliwy: zona mnie zdradzila, maz mnie zdradzil, czy jestem w ciazy, czy moglam byc w ciazy, czy bede w ciazy etc - masz grono forumowych znajomych i nawet jesli zalozysz watek "ups piardłam" to i tak bedziesz miala 400 wpisow - co macie na obiad - jest jeszcze chodliwe no w sumie tyle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:49 vandikia napisała: > watek sie rozwija gdy: > - odpowiadasz na kazdy wpis i jestes obecna po zalozeniu [ nie znikasz na 4 h] > - temat chwytliwy: zona mnie zdradzila, maz mnie zdradzil, czy jestem w ciazy, > czy moglam byc w ciazy, czy bede w ciazy etc > - masz grono forumowych znajomych i nawet jesli zalozysz watek "ups piardłam" > to i tak bedziesz miala 400 wpisow :D:D:D > - co macie na obiad - jest jeszcze chodliwe :D zapamiętam :D:D > no w sumie tyle :)) :D:D dobra to juz mam kierunek:)) > P.s Świetnie- wątek może się nie rozwinie ale za to się pośmieję :D:D:D P.s Nuova miałaś rację :ja napierw robię tak ":D" ,a później dopiero mogę pisać dalej :D:D To mi chyba tak naprawdę zaburza tempo :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 21:55 vandikia napisała: > ;)) grunt to sie bawic dobrze :) to prawda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:13 wystarczy, że ktoś załozy wątek o seksie oralnym albo sado maso - i w 10 minut ma 100 wpisów :) Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:22 aurelia_aurita napisała: > wystarczy, że ktoś załozy wątek o seksie oralnym albo sado maso - i w 10 minut > ma 100 wpisów :) > ale to nie moja "działka"- poniższy rozmówca pewnie lepiej by się w niej wykazał :D Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:16 sotia napisała: > że wątek się rozwinie? > > > ...albo i nie ? jak ja go założe to sie rozwinie. Niestety zanim rozkręci sie na dobre wylatuje na ośla ławke. :P Odpowiedz Link Zgłoś
sotia Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:23 zbanowany-fiutek-maly napisał: > jak ja go założe to sie rozwinie. Niestety zanim rozkręci sie na dobre wylatuje > na ośla ławke. :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:48 --> od stopnia trafienia tematem :) --> od stopnia głupoty autora :) --> od humoru czytających --> i wiele innych :-P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Od czego zależy.. 25.06.07, 22:57 sotia napisała: > że wątek się rozwinie? > > > ...albo i nie ? Od tego jak bardzo bezsensowne będą odpowiedzi:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach watek musi miec 26.06.07, 00:37 w tytule jedno ze slow: -zdrada -seks -alkohol -przemoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miszpat albo: obciąganie 26.06.07, 00:42 brudnych guzików jest pracą pozbawioną sensu bowiem drobinki zanieczyszczeń powodują marszczenie się materii ;) - to taki przykład, ale może nie to forum :D (krawieckie jakieś może) Odpowiedz Link Zgłoś