figgin1 Re: Dziewczyny w klapkach 28.06.07, 18:16 Nie lubię japonek, są po prostu niewygodne. Ale zawsze wybieram sandałki maksymalnie eksponujące stopę. Bo też i mam śliczne, zadbane stópki. Odpowiedz Link Zgłoś
amy_21 Re: Dziewczyny w klapkach 28.06.07, 20:34 do tej pory też chodziłam w japonkach no ale skoro to szczyt niechlujstwa to sie poprawie:)))) jade jutro po gumowce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: Dziewczyny w klapkach 28.06.07, 21:48 A Ja mam 3 pary japonek i w dupie mam czy to sie komus podoba czy nie.Chodze w nich wszedzie,bo na lato sa idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Dziewczyny w klapkach-nie nosze 28.06.07, 22:47 klapek-chyba, ze na basen lub na plaze, japonek wogole nie uznaje.A o stopki dbam -ladnie wygladaja w sandalach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Dziewczyny w klapkach 29.06.07, 11:23 Hmm.. nie zgadzam się z tym. Zeby pokazać stopy faktycznie muszą być one zadbane. A zadbane stopy to piękne stopy. Dlatego nie widzę problemu w odkrytych stopach. Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: Dziewczyny w klapkach 29.06.07, 11:30 Jasne :) A żeby założyć spódnicę, to trzeba mieć piękne nogi. Żeby założyć bluzkę, to trzeba mieć piękny biust. Żeby mieć rozpuszczone włosy to trzeba mieć piękne włosy. żeby nosić kostium kąpielowy to trzeba mieć piękne ciało. A reszta dziewczyn w worki pokutne i do klasztorów bo urażacie uczucie estetyczne zjebów pseudoestetów. Miłego dnia w klapeczkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: Dziewczyny w klapkach 29.06.07, 11:56 dziewczyny, pamiętajcie, jeśli chcecie założyć klapki, a macie halluksy, to musicie je sobie najpierw zoperować, bo inaczej ktoś może powiedzieć, że macie niezadbane stopy i nie możecie nosić klapek! jeśli macie biust A to koniecznie sobie zróbcie silikony, bo to nieestetyczne poprostu i wstyd! A jak macie spore tyłeczki to odkładajcie na liposunkcję. Jak Was potną i przez pół roku nie będziecie w stanie funkcjonować, to moze wtedy będziecie mogły wyjść na ulicę w spodniach! Pamiętajcie dziewczyny! Trzeba o siebie dbać, bo inaczej się nie spodobamy krytykom na ręcznym!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Dziewczyny w klapkach 29.06.07, 12:14 taaaaaaak? Taki mądrala z Ciebie? To w takim razie my proponujemy wam: nie chlać tyle browaru bo mięsień piwny jest fuj nie bekać i nie pierdziec bo oznacza to brak kultury częściej sie myć bo sie dużo pocicie ładnie się ubierać bo to nie tylko zadanie dla kobiet dbać o paznokcie bo załoba za pazurami nie wskazana chodzic do fryzjera częściej bo zakłaczone karki to dobre dla jaskiniowców i nie pozwalać sobie za dużo :p Odpowiedz Link Zgłoś
elektrokapusciocha Re: Dziewczyny w klapkach 29.06.07, 14:46 a ja lubie japonki i jak tylko mam okazje to wlasnie takie obuwie wybieram w dzien upalny - czy do dzinsow, polo i patrolowki czy do zwiewnej sukienki ( w granicach wyczucia i dopasowania oczywiscie ). Mi sie podoba, fajnie sie czuje, mojemu facetowi moj styl rowniez bardzo odpowiada. I git :) A jezeli ktoras sie nie czuje kobieta jak nie ma 10cm szpilek, no to wylacznie jej zmartwienie i kompleks! Ciesze sie, ze moje zycie jest pozbawione takich problemow:) A buty na wysokim obcasie po prostu nie pasuja mi do absolutnie niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Dziewczyny w klapkach 29.06.07, 15:30 a może kobiecie chodzi bardziej o wygodę, niż o to, żeby Tobie podobały się rozkołysane biodra? Odpowiedz Link Zgłoś