Dodaj do ulubionych

Biust-podnoszenie piersi.

IP: *.rrm.com.pl 05.03.01, 09:45
Moje Drogie,
Poszukuję dziwczyn i kobiet, które zechciałyby podzielić się ze mną wspomnieniami z operacji
plastycznej podniesienia (nie 'powiekszenia') piersi.
Mieszkam w Warszawie i chętnie nawet się spotkam, jeśli
któraś z was nie będzie skłonna korzystać z forum gazety.pl.
Irena.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Biust-podnoszenie piersi. IP: 212.191.163.* 07.03.01, 19:14
      Przeszłam taką operację i ostrzegam. Piersi mam
      wysoko, ale nic nie widzę.
      • Gość: Irena Re: Biust-podnoszenie piersi. IP: *.rrm.com.pl 15.03.01, 16:36
        Gość portalu: Iza napisał(a):

&#62 Przeszłam taką operację i ostrzegam. Piersi mam
        &#62 wysoko, ale nic nie widzę.

...a zabieg? Czy jest bolesny i wymaga długiej rekonwalescencji?
        • Gość: irena Re: Biust-podnoszenie piersi. IP: *.proxy.aol.com 15.03.01, 17:43
          JA BARDZO POWAZNIE MYSLE O TAKIM ZABIEGU , MAM NIESTETY SKLONNOSCI GENETYCZNE .
          MAM 23 LATA I OBWISLY BIUST . BARDZO CHETNIE WYCZYTAM O ETAPACH TAKEGO ZABIEGU?
    • Gość: Zuzia Re: Biust-podnoszenie piersi. IP: 213.77.49.* 18.04.01, 16:06
      Zrób skłon.Będą pod kątem prostym do tułowia.
      • Gość: Peter Re: Biust-podnoszenie piersi. IP: *.dialup.goconnect.net 19.04.01, 13:02
        Hi hi hi ..dobra rada Zuziu......a Ty kolezanko Ireno lepiej zapomnij o
        tym....nie to jest najwaznijsze w zyciu.
    • Gość: maja Re: Biust-podnoszenie piersi. IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 19.04.01, 13:33
      Ludzie, okażcie trochę życzliwosci. Dziewczyna ma problem, a Wy sobie jaja robicie.
      Ja niestety nie mogę pomóc, bo nie przechodziłam takiej operacji. Ale może jeszcze ktos
      poważniejszy się odezwie w tej sprawie.
      Pozdrawiam
      • Gość: Peter Re: Biust-podnoszenie piersi. IP: *.dialup.goconnect.net 21.04.01, 14:13
        Maju....nikt sobie tu jaj nie robi...chcialem tylko powiedziec ze obwisle
        piersi to nie jest problem,zeby ludzie mieli tylko takie problemy to zyli bysmy
        wszyscy jak w raju.
        Ja tez chcialbym aby moj......byl caly czas prostopadly do tulowia...i co??
        Mam sie zastrzelic z tego powodu???? Pozdrowienia.
      • Gość: ciekawy Re: Biust-podnoszenie piersi.-do maja IP: *.library.uu.nl 21.04.01, 14:19
        tak tak maju obwisle piersi to najwazniejszy problem we wspolczesnym swiecie PS a od
        kiedy Ty sie zrobilas taka zyczliwa i wspolczujaca???zamiast pisac o braku rzyczliwosci
        ciesz sie ze tobie nie zwisaja. pa pa
        • Gość: meg Re: Biust-podnoszenie piersi.-do niektórych IP: 217.99.64.* 21.04.01, 16:32
          dla każdego jego problem jest najważniejszy
          Czy jest gdzieś takie forum, gdzie można pytać o proste rzeczy
          bez obaw o to że dyskusja zejdzie jak zwykle na jeden temat
          Panowie - forum mężczyźni czeka prawie puste

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka