Dodaj do ulubionych

Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku!

12.07.07, 09:22
Wczoraj mi oznajmił, że w piątek idzie z kolegami z pracy na piwo.
Dla mnie było oczywiste, ze mam iść z nim, ale on kategorycznie oznajmił, że
idzie sam. Przepłakałam cała noc, ale on dzisiaj nie zmienił zdania.
Jesteśmy rok po ślubie i zawsze chodziliśmy razem. Skąd ta zmiana? Co on tam
bedzie robił, że mnie sobie nie życzy? I tak wiem, ze on nie idzie na żadne
piwo, tylko spotyka się pewnie z jakąś flondrą.
Jestem załamana:(
Obserwuj wątek
    • biedulka Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:25
      wyluzuj dziewczyno!
      faceci musza czasami spotkać się z innymi samcami - wypić piwko, obejrzeć mecz,
      porozmawiać o swoich kobietach
      tak samo jak my, kobitki, lubimy od czasu do czasu wyjść w babskim gronie na
      lody czy winko
      życie........
      • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:28
        biedulka napisała:

> wyluzuj dziewczyno!
        > faceci musza czasami spotkać się z innymi samcami - wypić piwko, obejrzeć mecz,
        >
        > porozmawiać o swoich kobietach
        > tak samo jak my, kobitki, lubimy od czasu do czasu wyjść w babskim gronie na
        > lody czy winko
        > życie........

Ale ja czuję, ze on mnie zdradza

• biedulka Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:32
          no to pogadaj z nim. Albo dowiedz sie, gdzie idzie z kumplami i śledź go. Albo
          wynajmnij prywatnego detektywa......
          Albo tego samego dnia zorganizuj wyjscie w babskim gronie, baw sie dobrze i
          miej go w nosie!
          • krzysiek1042 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:33
            taaaaaaa śledź go? Kolejna z rybą wyjeżdża ? :D No bez przesady. Może jeszcze
            CBA i ABW niech naśle bo sobie coś wyobraziła??? To już obsesja.
    • izabellaz1 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:27
      kobieta_z_miasta napisała:

> Wczoraj mi oznajmił, że w piątek idzie z kolegami z pracy na piwo.
      > on kategorycznie oznajmił, że idzie sam.
      > Co on tam bedzie robił, że mnie sobie nie życzy?
      > wiem, ze on nie idzie na żadne piwo, tylko spotyka się pewnie z jakąś
      > flondrą.

No widzisz. Wszystko jasne. Sama sobie postawiłaś pytanie i od razu udzieliłaś
      odpowiedzi;P
    • krzysiek1042 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:27
      Flądry pływają w morzu. Każdy facet od czasu do czasu potrzebuje po przebywać w
      męskim gronie. To normalne. Nie stresuj się ,tylko umów też na piątek z
      koleżankami i zróbcie sobie "babski" wieczór...!
    • vincencik1 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:29
      no faktycznie dramat;)) udało Ci się jakoś uspokoić czy dalej płaczesz? Ależ
      ten twój mąż niedobry! z kolegami na piwo bez ciebie!Nawet go twoje łzy nie
      wzruszyły, kupe chama!!:)))
      • krzysiek1042 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:32
        Kup smycz i przywiąż do kaloryfera. Unieszczęśliwiaj i ograniczaj dalej a
        będziesz zbierać efekty.
        • lfgirl Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:43
          Facet zawsze ma i bedzie mial kolegow,z ktorymi chce isc na piwo do pubu, na
          mecz, wyjechac na dzialke i pograc w noge. Nie ma w tym nic zlego a ja uwazam,
          ze nawet wrecz przeciwnie. I bardzo dobrze, niech idzie, wyluzuje sie po pracy,
          odpocznie, pogada o "meskich" (haha) sprawach...Czy Ty nigdy nie umowilas sie
          ze swoimi przyjaciolkami na kolacje, zakupy, weekend bez swojego faceta?
          Przeciez kazde z Was potrzebuje troche pobyc z innymi.To normalne...wiec jak
          dla mnie wogole nie ma problemu.
          • biedulka piłka nożna 12.07.07, 09:50
            co do piłki nożnej - podobno to wynalazek kobiet, żeby zająć jakoś facetów i
            mieć święty spokój :))))))
            • krzysiek1042 Re: piłka nożna 12.07.07, 09:51
              wojny też są przez kobiety,bo to one rodzą żołnierzy :)
          • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:54
            lfgirl napisała:

> Facet zawsze ma i bedzie mial kolegow,z ktorymi chce isc na piwo do pubu, na
            > mecz, wyjechac na dzialke i pograc w noge. Nie ma w tym nic zlego a ja uwazam,
            > ze nawet wrecz przeciwnie. I bardzo dobrze, niech idzie, wyluzuje sie po pracy,
            >
            > odpocznie, pogada o "meskich" (haha) sprawach...Czy Ty nigdy nie umowilas sie
            > ze swoimi przyjaciolkami na kolacje, zakupy, weekend bez swojego faceta?
            > Przeciez kazde z Was potrzebuje troche pobyc z innymi.To normalne...wiec jak
            > dla mnie wogole nie ma problemu.

Nie, nigdy nie wychodze sama odkąd jesteśmy małżeństwem.
            Chyba po to jest się małżeństwem, żeby przebywać razem?
            A ja najwidoczniej już mu się znudziałam.
            Nigdy nie przypuszczałam, że tak bedzie i to już rok po slubie.

• biedulka Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:58
              małżeństwo nie oznacza, że trzeba przebywac ze soba 24h na dobę! to chory
              układ. Może właśnie dlatego on ucieka od Ciebie, bo ma dość bycia pod
              pantoflem?
            • figgin1 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:09
              >
              > Nie, nigdy nie wychodze sama odkąd jesteśmy małżeństwem.
              > Chyba po to jest się małżeństwem, żeby przebywać razem?
              > A ja najwidoczniej już mu się znudziałam.
              > Nigdy nie przypuszczałam, że tak bedzie i to już rok po slubie.
              >
              I nic dziwnego, że mu się znudziałaś
            • mloda.kobietka23 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:16
              to co napisalas zalamalo mnie, malzenstwo nie jest po to zeby caly czas spedzac
              czas razem!!wyluzuj!!trzeba miec innych ludzi wokol siebie bo pewnego moze byc
              tak ze zostaniesz sama...ja bym oszalala gdybym nie miala czasu dla siebie i
              swoich znajomych. Zwiazek jest najwazniejszy ale to nie oznacza ze nie mozesz
              spotykac sie z innymi...
    • trypel Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:44
      Myslę że potrezbujesz niezbędnie dwie rzeczy:
      - www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998,0.html
      - www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master92/

Nie muszę Ci chyba tłumaczyć co powinnas zrobic w tej sytuacji.
      To jedyne wyjscie... myslę że wtedy maż zrozumie jaki błąd popełnił.
      • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:52
        trypel napisał:

> Myslę że potrezbujesz niezbędnie dwie rzeczy:
        > - <a
        href="www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998,0.html"
        target="_blank">www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998,0.html</a>
        > - <a
        href="www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master92/"
        target="_blank">www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master92/</a>
        >
        > Nie muszę Ci chyba tłumaczyć co powinnas zrobic w tej sytuacji.
        > To jedyne wyjscie... myslę że wtedy maż zrozumie jaki błąd popełnił.
        >

Nie rozumiem
        • izabellaz1 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:54

> trypel napisał:
          >
          > > Myslę że potrezbujesz niezbędnie dwie rzeczy:
          > > - <a
          > href="<a
          href="www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998,0.html""
          target="_blank">www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998,0.html"</a>
          > target="_blank">www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998
          > ,0.html</a>
          > > - <a
          > href="<a
          href="www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master92/""
          target="_blank">www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master92/"</a>
          > target="_blank">www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master
          > 92/</a>
          > >
          > > Nie muszę Ci chyba tłumaczyć co powinnas zrobic w tej sytuacji.
          > > To jedyne wyjscie... myslę że wtedy maż zrozumie jaki błąd popełnił.
          > >
          >
          > Nie rozumiem

Sprytny z Ciebie trollik;)
          Ale temat całkiem zabawny.
        • trypel Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:55
          Przykro mi.
      • izabellaz1 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:53
        trypel napisał:

> Myslę że potrezbujesz niezbędnie dwie rzeczy:
        > - <a
        href="www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998,0.html"
        target="_blank">www.krzesla-sklep.pl/sklep,755,,,03,webkupiec,pl-pln,408998,0.html</a>
        > - <a
        href="www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master92/"
        target="_blank">www.mytendon.com/pl/sortiment/horolezecka/jednoducha/master92/</a>
        >
        > Nie muszę Ci chyba tłumaczyć co powinnas zrobic w tej sytuacji.

A ja myślę, że powienieneś wytłumaczyć po kolei co i jak...Bo można na przykład
        zrobić kotwicę z taboretu, o nią zahaczyć linę, za drugim końcu zawiązać pętelkę
        szubieniczną i...przez okno delikwenta...;P

> To jedyne wyjscie... myslę że wtedy maż zrozumie jaki błąd popełnił.

J/w...może już nie mieć szansy...;P
        • trypel Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:01
          izabellaz1 napisała:

> > To jedyne wyjscie... myslę że wtedy maż zrozumie jaki błąd popełnił.
          >
          > J/w...może już nie mieć szansy...;P

z tą żoną nie - ale ona odejdzie z honorem przynajmniej
          ale z tamtą flondrą :D bedzie mógł juz postepowac jak należy
    • butterflymk Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 09:56
      No i po co był Ci ten ślub? hihi
      Dziewczyno, czym Ty sie w ogóle przejmujesz,
      nie zachowuj sie jak rozwydrzona księzniczka
      A Ty nie masz co robić w ten piątek? Pokaż mu właśnie że Ci na rękę
      wolny wieczór...umów się ze znajomymi...
      Przyzwyczaj się do tego i nigdy nie płacz mu nad głowa o takie bzdety...
      • krzysiek1042 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:00
        O rany , to znaczy ,że po ślubie nie będę mógł się z nikim zobaczyć ????
        Buuuuuuu.... a mówiłem ,że małżeństwo areszt domowy....Na starość pobędziecie
        jeszcze razem,tak że wam bokiem wyjdzie. Niech korzysta jak chce ,a Ty mu tego
        nie zakazuj bo może się obrócić przeciwko Tobie...
        • butterflymk Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:03
          No właśnie ... przeciwko Tobie sie obróci...
          jak znajdziesz super kochanka to nie będziesz miała kiedy się znim spotykać bo
          mąż Ci zabroni wychodzić z domu bez niego tak jak Ty jemu byś chciała hihi :p
          • krzysiek1042 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:05
            Hej Motylek !Gdzieś się podziewała ???
            • butterflymk Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:09
              Hej, wyjechałam na kilka dni, bo myślałam że zwariuję :D
              • krzysiek1042 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:19
                Nie wariuj. Wariowałaś na wyjeździe :D
      • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:03
        butterflymk napisała:

> No i po co był Ci ten ślub? hihi
        > Dziewczyno, czym Ty sie w ogóle przejmujesz,
        > nie zachowuj sie jak rozwydrzona księzniczka
        > A Ty nie masz co robić w ten piątek? Pokaż mu właśnie że Ci na rękę
        > wolny wieczór...umów się ze znajomymi...
        > Przyzwyczaj się do tego i nigdy nie płacz mu nad głowa o takie bzdety...

Mam sie cieszyć, że mnie zdradza?
        Czy ty jesteś normalna?
        • biedulka Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:05
          ja tu czegos nie rozumiem - przeszkadza Ci to, że mąż wychodzi sam na piwo z
          kumplami czy to, że ma kochankę? bo to dwie zupełnie inne kwestie
          • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:14
            biedulka napisała:

> ja tu czegos nie rozumiem - przeszkadza Ci to, że mąż wychodzi sam na piwo z
            > kumplami czy to, że ma kochankę? bo to dwie zupełnie inne kwestie

Ja podejrzewam, że on idzie do kochanki, dlatego sprawdzę gdzie idzie i jak
            rzeczywiście na piwo, to tam wejde, zamówie piwo i go postawię przed faktem
            dokonanym.
        • butterflymk Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:08
          jestem normalniejsza od Ciebie :p
          jak facet wychodzi na piwo z kolesiami,
          to od razu Cię zdradza? Z kolegami rozumiem?!
          Jesteś zaborcza i zobaczysz że mąż zacznie Cię oszukiwać...
          Masz jakiś dowód na zdradę, albo cokolwiek?
          • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:12
            butterflymk napisała:

> jestem normalniejsza od Ciebie :p
            > jak facet wychodzi na piwo z kolesiami,
            > to od razu Cię zdradza? Z kolegami rozumiem?!
            > Jesteś zaborcza i zobaczysz że mąż zacznie Cię oszukiwać...
            > Masz jakiś dowód na zdradę, albo cokolwiek?

A skąd ja mam wiedziec, gdzie on idzie?
            Może do jakiegoś klubu go-go?
            Już Doda przez takie wyjścia swojego męża niby z kolegami się rozwiodla.
            Nie chcę być nastepna.

• figgin1 Troll 12.07.07, 10:06
      Ale rozbawiło mnie to z samego rana...
    • magnusg Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 10:22
      To jeszcze nic.Moja baba chciala wczoraj sama isc na zakupy.Ale figa-nie ze mna
      takie numery.Napewno tam jakis amant na nia przy stoisku z serem albo przy
      regale z konserwami czekal.A jak by nie czekal to by sobie jakiegos poderwala.
      Zero tolerancji dla takich samowolek zakupowych.Ma wychodzic z domu tylko
      wtenczas jak ja wychodze.To 100% gwarancja udanego zwiazku:))
    • sabriel Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:06
      Co ty biedna byś zrobiła jakby twój mąż cię kiedyś zostawił.Też usiądziesz i
      będziesz płakać.
      To, że jesteście po ślubie nie oznacza, że zawsze wszędzie musicie chodzić
      razem.Trzeba mieć swój własny świat.Czasem facet chce pobyć tylko w męskim
      towarzystwie.Podobnie jest z kobietami.Naprawdę nie rozumiem takich przylep jak
      ty.
      • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:11
        Czego nie rozumiesz?
        Że chcę być ze swoim męzem?
        • kontik_71 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:16
          Tego, ze go chcesz miec na wylacznosc.. i w ten sposob ograniczasz jego wlasne
          zycie. Rob tak dalej a z cala pewnoscia bedzie mial kochanke.. to Ci gwarantuje
          • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:21
            kontik_71 napisał:

> Tego, ze go chcesz miec na wylacznosc.. i w ten sposob ograniczasz jego wlasne
            > zycie. Rob tak dalej a z cala pewnoscia bedzie mial kochanke.. to Ci gwarantuje

Znasz to z własnego doświadczenia?
            • kontik_71 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:32
              Brakuje Ci argumentow wiec musisz robic jakies osobiste wycieczki?
        • mloda.kobietka23 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:17
          to badz z nim a nie ograniczaj go, to tylko wyjscie z kumplami...
          • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:21
            mloda.kobietka23 napisała:

> to badz z nim a nie ograniczaj go, to tylko wyjscie z kumplami...

Moze i tak, ale co bedzie jak się opiją i których z nich rzuci hasło "idziemy do
            burdelu". Myslisz, że nie pójdzie?
            A gdyby był ze mna, to by nie poszedł.
            • kontik_71 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:22
              Widac, ze masz wyjatkowo duzo zaufania do swojego meza... Moze od razu sie
              rozstancie bo z takim nastawienie to i tak dlugo nie bedziecie malzenstwem
              • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:34
                kontik_71 napisał:

> Widac, ze masz wyjatkowo duzo zaufania do swojego meza... Moze od razu sie
                > rozstancie bo z takim nastawienie to i tak dlugo nie bedziecie malzenstwem

Każdy facet marzy o tym, żeby zdradzic.
                • kontik_71 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:40
                  Gdziesz Ty kobieto takich bzdur sie nasluchala? Matko jedyna.. z tym miastem w
                  nicku to chybas przesadzila...
            • mloda.kobietka23 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:24
              No to czemu jestes z nim jak mu nie ufasz??ja bylam nie raz pijana i nie mialam
              ochoty isc z innym facetem do lozka, a Ty??
              • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:35

> No to czemu jestes z nim jak mu nie ufasz??ja bylam nie raz pijana i nie mialam
                > ochoty isc z innym facetem do lozka, a Ty??

Ja nigdy nie byłam pijana.
                • mloda.kobietka23 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:38
                  no to nie wiesz co tracisz, nawet na weselu nie pilas??to najlepsza okazja do
                  tego byla...no coz wiec czemu nie ufasz swojemu facetowi??
                  • kobieta_z_miasta Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:40

> no to nie wiesz co tracisz, nawet na weselu nie pilas??to najlepsza okazja do
                    > tego byla...no coz wiec czemu nie ufasz swojemu facetowi??

Bo nie i już. Nie mam zamiaru ci się tłuamczyc.
                    • mloda.kobietka23 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:48
                      przykra sprawa, przykry przypadek z Ciebie, po co piszesz na forum??po to zeby
                      nie odp na pytania??lepiej idz i go sledz, zrob z siebie posmiewisko, nie ufaj
                      swojemu mezowi i mam nadzieje ze na tym piwie ciebie porobi bo zasluzylas!!
    • kiddo Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 11:42
      troll
      • elektrokapusciocha Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 14:18
        Taaa... zawsze mnie zastanawia, dlaczego na tak oczywiste prowokacje nabiera sie
        az tyle osob... Bywaja jeszcze bardziej debilne watki, stworzone tylko ku
        uciesze autora ( mniemam, ze znudzonego zyciem frustrata, a takich tu nie
        brakuje ), ktory widzi, jak sie forumowicze ladnie wkrecaja! Do tego nie
        wystarczy ze ktos napisze: "Sluchajcie, to troll! prowokacja!" bo nastepny post
        juz bedzie dalej walkowal topic... Ech...
        • eli1234 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 15:24
          Mi tez wydaje się ze to prowokacja bo chyba az takie głupie babki nie
          istnieją :D Chociaż możeeeee ;/ W każdym bądź razie napewno Cie zacznie
          zdradzać jak bedziesz si tak zachowywała ;/
          • kontik_71 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 15:33
            Majac swiadomosc jak dziwne sa czasami zachowania ludzi, wole wyjsc z
            zalozenia, ze to nie jest prowokacja... :)
    • rachela27 Re: Mój mąż chce iść na piwo beze mnie - ratunku! 12.07.07, 16:09
      Jak będziesz tak robić to on cię prędzej kopnie w dupę niż myślisz.
      Chryste, ja chodzę po ślubie z koleżankami do knajpki i nawet się nie pytam
      tylko idę.