skitelsowa 18.07.07, 08:44 wczoraj pół kilo, dzisiaj pół kilo...jutro pół kilo....:) dobrze ze to tylko 68kcl w 100gr. jednak sa dobre rzeczy na swiecie:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Pijany arbuz 18.07.07, 09:01 Też jest dobry ;) Nie wiem ile ma kalorii, ale nawet straszliwego kaca nie powoduje... Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Pijany arbuz 18.07.07, 09:05 udalo mi sie kiedys nasaczyc na "sączka" arbuza strzykawka litrem wodki...oj nie wiem czy tego kaca nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pijany arbuz 18.07.07, 09:06 We wczorajszym litra na pewno nie było i może dzięki temu jakoś żyję. A może ponasączać porzeczki? Każdą jedną? :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Pijany arbuz 18.07.07, 09:08 w sumie:].gorzej bedzie jak szef powie..daj porzeczke...hehe ale porzeczki to juz tak maksymalnie hardcorowo bym nasaczyla tequila. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pijany arbuz 18.07.07, 09:09 Hardcorowe porzeczki! Przy nasączaniu to robota chyba trudniejsza od pozyskiwania ptasiego mleczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:03 skitelsowa napisała: > wczoraj pół kilo, dzisiaj pół kilo...jutro pół kilo....:) > > dobrze ze to tylko 68kcl w 100gr. > > jednak sa dobre rzeczy na swiecie:] Będziesz dużo sikać. Z przedawkowania witaminy C. :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:06 pododbno C spala tez w jakis sposob tluszcz...:]. moje biodra niech uwazaja z nowa tajna bronia nie maja szans:] Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:08 skitelsowa napisała: > pododbno C spala tez w jakis sposob tluszcz...:]. > moje biodra niech uwazaja z nowa tajna bronia nie maja szans:] Na podstawach żywienia człowiek nic takiego mi nie mówili. Ale na pewno usuwa zmęczenie, więc faktycznie - jeśli bedziesz dużo biegała i jadła porzeczki - spalisz tłuszcz :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:07 Hmmm... słyszałam, że witaminy C nie da się przedawkować, bo właśnie z moczem wydalamy jej aż za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:09 funny_game napisała: > Hmmm... słyszałam, że witaminy C nie da się przedawkować, bo właśnie z moczem > wydalamy jej aż za dużo. Nie do końca jest to prawda - nadmiar wit. C może powodowaćnawet zaburzenia snu :) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:11 No no..to zdecydowanie ja...permanentne zaburzenia snu..ale zeby na porzeczki zwalac od razu...eeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:12 Jeden profesór dohtór Wilczur mówi, że można przedawkować, inny, że nie można, jeden, że szpinak zdrowy, drugi, że nie. I jak takie żuczki jak ja mają się w tym połapać? Chyba nie da się przedawkować witaminy C pochodzącej z naturalnego źródła? Tak, czy się nadal mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:15 funny_game napisała: > Jeden profesór dohtór Wilczur mówi, że można przedawkować, inny, że nie można, > jeden, że szpinak zdrowy, drugi, że nie. I jak takie żuczki jak ja mają się w > tym połapać? Chyba nie da się przedawkować witaminy C pochodzącej z naturalnego > źródła? Tak, czy się nadal mylę? Ja to mysle ze przedawkowac mozna jedno %%%%% :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:17 funny_game napisała: > Jeden profesór dohtór Wilczur mówi, że można przedawkować, inny, że nie można, > jeden, że szpinak zdrowy, drugi, że nie. I jak takie żuczki jak ja mają się w > tym połapać? Chyba nie da się przedawkować witaminy C pochodzącej z naturalnego > źródła? Tak, czy się nadal mylę? Nawet jak przedawkujesz - nie będzie poważnych lepperkursji, przepraszam reperkursji. Po prostu dopóki nie wysikasz nadmiaru - bedziesz miała problemy ze spaniem. Czyli, że warto zapić dużą ilością wody :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:19 Albo szczawiówki? Albo wziąć prochy nasenne, o, to jest zdrowe rozwiązanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:20 szczawiówka <niedobrze>... dobra to hoduje teraz wylegarnie wit.c w pecherzu.. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:24 funny_game napisała: > Albo szczawiówki? W powyższym kontekście, to chyb a szczYwiówki... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Porzeczki... 18.07.07, 09:25 Ty szczYwiówkę, ja szczAwiówkę. Wiem, co mówię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:08 Tłumaczę na angielski: I love after little rivers. Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:10 no a ja slyszalam ze porzeczki dzialaja tez przeczyszczajaco lekko z racji mikro pestek... oj o tym jednak nie pomyslalam jak je jadlam Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:14 narazie nie...ale cos tak czuje ze nie wykluczam twgo zdarzenia lub cyklu zdarzen w dniu dzisiejszym..gad demed.Ktos porzeczke? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:20 <lol> Hardcore'ową poproszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:22 ale zupke?:].porzeczke? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:24 Porzeczkę. Swoją drogą, to z M. na sok z czarnej porzeczki mówimy "sok z Charlie Porzeczki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:26 aha.no to na hardcorowa porzeczke zapraszam po 17.ale uwaga uwaga..moi drodzy ja konsumuje czerwone bo czarnych ani widu ani slychu..jak ktos ma na oku to prosze o cynk:] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:36 Myślałam, że jedzenie się kompromituje, a nie konsumuje. No, no, człowiek się uczy całe życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:15 www.wrzuta.pl/audio/5RKUZ977Jy/wojciech_mlynarski_-_nie_ma_jak_u_mamy Nie ma jak u baaaaabbci - cichy kąt.... i kosz porzeczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:17 chyba w robocie w upal..:].nie mozna sie zbyt pozytywnie nastarajac na dzis bo sroda dopiero,,, Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:23 lupus76 napisał: > <a href="www.wrzuta.pl/audio/5RKUZ977Jy/wojciech_mlynarski_-_nie_ma_jak_u_mamy" target="_blank">www.wrzuta.pl/audio/5RKUZ977Jy/wojciech_mlynarski_-_nie_ma_jak_u_mamy</a> > Nie ma jak u baaaaabbci - cichy kąt.... i kosz porzeczek :) :*** Dzięki! Rozczuliłam się nieco:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Uwielbiam porzeczki!:D n/t 18.07.07, 09:36 izabellaz1 napisała: > :*** > > Dzięki! Rozczuliłam się nieco:D > > Jo łelkom Odpowiedz Link Zgłoś