Gość: uasiczka IP: 212.244.209.* 24.06.03, 12:39 czy ćwicząc aerobic przeplatany ćwiczeniami "na rzeźbę" (chyba tak to się nazywa) trzeba ćwiczyć codziennie bez przerw, można robić przerwy czy trzeba robić przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 12:41 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > czy ćwicząc aerobic przeplatany ćwiczeniami "na rzeźbę" (chyba tak to się > nazywa) trzeba ćwiczyć codziennie bez przerw, można robić przerwy czy trzeba > robić przerwy? Wystarczą przerwy na śniadanie obiad, śniadanie, kolację i na sen oczywiście, ale nie więcej niż 3 godz na dobę tego snu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: przerwy w ćwiczeniach IP: 212.244.209.* 24.06.03, 13:00 i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 13:56 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > i wszystko jasne Nie przeforsuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: przerwy w ćwiczeniach IP: 212.244.209.* 24.06.03, 14:20 spokojna głowa - te przerwy na sen mnie uratują - bo nawet kiedy jem to ćwicze tudzież ćwiczę kiedy jem. cy cóś Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 15:29 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > spokojna głowa - te przerwy na sen mnie uratują - bo nawet kiedy jem to ćwicze > tudzież ćwiczę kiedy jem. cy cóś No w każdym razie popijaj jedzienie wodą niegazowaną... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 14:23 mike_mike napisał: > Wystarczą przerwy na śniadanie obiad, śniadanie, kolację i na sen oczywiście, > ale nie więcej niż 3 godz na dobę tego snu... A co z seksem? Czy jak sie przeplata z bara-bara to mozna spac 4 godzinki? :-)) Bo ja lubiem spaaaaac... -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 15:32 dorotka1970 napisała: > mike_mike napisał: > > > Wystarczą przerwy na śniadanie obiad, śniadanie, kolację i na sen > oczywiście, > > ale nie więcej niż 3 godz na dobę tego snu... > > A co z seksem? Czy jak sie przeplata z bara-bara to mozna spac 4 godzinki? :- )) > Bo ja lubiem spaaaaac... Barabara to też ćwiczenia (dość wyczerpujące) - trzeba robić przerwy na papu i spanie - 3 godziny - jak pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 15:37 Nie uwzgledniles przerwy na prysznic i zrobienie sobie makijazu;) Co z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 15:48 anahella napisała: > Nie uwzgledniles przerwy na prysznic i zrobienie sobie > makijazu;) Co z nimi? W trakcie jedzienia. Wiem, że to niełatwe, ale szczytne cele wymagają poświęceń. Trzeba tylk uważać, żeby się nie pomylić - zjeść cień do powiek, a buraczków użyć do podkreślenia kości poleczkowych... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 15:52 mike_mike napisał: > W trakcie jedzienia. Wiem, że to niełatwe, ale szczytne cele wymagają > poświęceń. Trzeba tylk uważać, żeby się nie pomylić - zjeść cień do powiek, a > buraczków użyć do podkreślenia kości poleczkowych... No tak:) nalezy jeszcze ostrzec przed niezamierzonym spozyciem mydla lub pomyleniem mleka w tubce z pasta do zebow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: przerwy w ćwiczeniach 24.06.03, 16:19 anahella napisała: > mike_mike napisał: > > > W trakcie jedzienia. Wiem, że to niełatwe, ale szczytne cele wymagają > > poświęceń. Trzeba tylk uważać, żeby się nie pomylić - zjeść cień do powiek > , a > > buraczków użyć do podkreślenia kości poleczkowych... > > No tak:) nalezy jeszcze ostrzec przed niezamierzonym > spozyciem mydla lub pomyleniem mleka w tubce z pasta do > zebow:) O dokładnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Konkretnie 24.06.03, 16:00 Jesli chodzi o cwiczenia aerobowe to nie ma wskazan dotyczacych przerw. Poprostu im wiecej cwiczysz tym wiecej tluszczyku sie spali i tyle. Natomiast jesli chodzi o trening silowy (krztaltowanie miesni) to nalezy uwzglednic przy nim okresy regeneracji miesni. W zalenosci od intensywnosci cwiczen okresy regeneracji wynosza od 2 do 6 ciu dni. Podejzewam ze u ciebie to bedzie okolo 2/3 dni przerwy pomiedzy cwiczeniami. Gość portalu: uasiczka napisał(a): > czy ćwicząc aerobic przeplatany ćwiczeniami "na rzeźbę" (chyba tak to się > nazywa) trzeba ćwiczyć codziennie bez przerw, można robić przerwy czy trzeba > robić przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś