Dodaj do ulubionych

singielka + wesele znajomych= Duży problem :/

27.07.07, 15:17
tak w skrócie, nie dawno rozstalam się z chłopakiem, i zostałam na lodzie
ponieważ za 4 tyg. mam wesele u koleżanki. Chcę na nie iść, ale nie pójdę
sama, nie chce. Juz widzę kąśliwe uwagi innych znajomych , gdybym pokazała
sie sama jak palec. Poradzcie mi proszę , co robić ? ;/
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 15:20
      To fajnych masz znajomych...
      Idź z jakims kolegą, obojętnie! Albo sama, też dobrze.
    • butterflymk singielka + panika = chory wymyślony problem . 27.07.07, 15:26
      Dziewczyno, dlaczego nie pomyśłisz tak:
      idę sobie na wesele gdzie będę singlem, i każdy będzie z zadzrościa patrzył na
      moja wolnosc. żaden chłop mi się nie spije, i będę mogła poznac kogoś nowego...
      Tak, tak na wesela chodzą ludzie single ( spójrz: TY) i świetnie mozna się tez
      bawić...
      • april_12 Re: singielka + panika = chory wymyślony problem 27.07.07, 20:13
        Zgadzam się. Byłam w podobnej sytuacji, też średnio chciało mi się iść, a potem
        bawiłam się lepiej od "sparowanych" koleżanek:) Nie ma sensu szukać na siłę
        kogoś, po kim nie wiadomo, czego się spodziewać.
    • cheyenne20 Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 15:28
      Idź sama. Ja zawsze na weselach poluję na singielki, mniam mniam.....
    • kia861 Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 15:29
      Nie przejmuj sie.Mojego brata dziewczyna rzuciła go tydzien przed weselem i nie
      zgodiza sie z nim isc,wiec poszedł sam a na głupie pytania odpowiadał wprost ze
      zerwali i nie miał zamiaru przychodzic z pierwsza lepsza zeby tylko nie byc
      samemu:-)w dodatku była tam cała rodzinka.Nie bedzie zle.
      • szszpk1 Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 15:33
        sama idz! ja bylam na weselu niedawno i widzialam tam takie dwa wolne ciacha, ze
        gdybym nie kochala na zaboj mojego meza to...
        • butterflymk Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 15:35
          dobra dobra juz tak ne oszukuj że go tak kochasz hihi:)
    • sumire Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 15:42
      też mi znajomi...
      a swoją drogą - zakładasz, że jako osoba niesparowana jesteś
      niepełnowartościowa?

w tym roku musiałam pokazać się sama na dwóch weselach i w obu przypadkach było
      super. na drugim nawet gospodarze przesadnie zadbali o towarzystwo dla mnie,
      usadzając mnie wśród samych młodych górali stanu jak najbardziej wolnego ;)
      • mariel8 Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 17:10
        Nie wiem skąd w naszym społeczeństwie przekonanie, że na wesele trzeba iśc
        koniecznie z osobą towarzyszącą nawet jeśli narobi wstydu i zepsuje zabawę!Nie
        ma nic gorszego niż zaprosić kogoś, kogo się dobrze nie zna lub nie jest się
        pewnym czy nie narobi żenady przy rodzinie..!Wyobraź sobie,że podczas zabawy
        cały czas oglądasz się za swoją osobą towarzyszącą i bardziej martwisz się o to
        czy ona się dobrze bawi niż o siebie.. Z drugiej strony wiem o jakie spojżenia
        Ci chodzi :/..Jeżeli masz na oku jakiegoś fajnego i 'sprawdzonego' kolege to ja
        na twoim miejscu zaprosiłabym go,bo z tego co piszesz wynika,że poprostu nie
        chcesz iść sama bo wiesz że będziesz się wtedy czuć niekomfortowo..a przeciez
        nie o to chodzi na weselu!

Napewno podejmiesz odpowiednią decyzje!
        Najważniejsze to nie robić niczego na siłę i działać zgodnie ze sobą.
        Udanej zabawy!!! :)
    • minasz Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 17:50
      jak twoich znajomi sa tacy niesympatyczni to ich olej
    • deodyma Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 17:55
      zastanawiasz sie, co masz robic bo boisz sie kasliwych uwag znajomych tylko
      dlatego, bo pojdziesz sama na wesele kolezanki??? no to rzeczywiscie masz problem...
    • kalina.tt Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 18:06
      Przyznaj się bez bicia, sama nabijałaś się z innych i teraz boisz się, że
      odpłacą ci pięknym za nadobne.
      Sorry, ale nie chce mi się wierzyć, że normalni znajomi w ten sposób mogą
      zareagować na to, że jesteś sama.
    • biedulka Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 18:20
      w ciagu 4 tygodni mozna 5 razy kogos poznac :)
    • eluch_a Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 20:32
      Heh, ja mam kolegę, bardzo praktycznego jeśli chodzi o wesela, których teraz
      coraz więcej po obu stronach. Kolega jest singlem też, więc on ze mną, a ja z
      nim i jakoś sobie oboje radzimy :)
      • inzest Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 20:41
        doskonale cie rozumiem, tydzień temu byłam sama na weselu kolezanki, wszyscy
        byli z kimś i tańczyli a ja siedziałam tylko całe wesele a za rok ma wesele
        siostry i będe świadkiem i muszę z kims przyjść, bo kasetę będą oglądać znajomi
        i musze się jakoś zaprezentować.... iść samemu na wesele??? nigdy więcej!!!!!!
        • eluch_a Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 20:42
          Mówię ci, nie ma to jak Chłopak specjalnie na wesela :)
    • mala_duza Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 20:59
      eee, ja gdy byłam singielką to zaliczyłam 3 wesela bez os. tw. i się super
      bawiłam.
      Idź a za towarzysza zabierz uśmiech i pozytywne nastawienie!!!
      Trzymaj się :):)
    • eluch_a Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 21:00
      A, ale ja zapomniałam dodać, że ja chronicznie nienawidzę wesel. W swoim
      przypadku chyba potajemny ślub wezmę i będzie z głowy... Jeśli wezmę ślub.
    • krystkaoj Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 21:06
      A nie wzięlas tego pod uwage że może tak miało byc i wlasnie na weselu
      kolezanki może poznasz kogos wartościowego!
      miłej zabawy
    • asia96301 Re: singielka + wesele znajomych= Duży problem : 27.07.07, 21:08
      własnie mi sie przypomniało: ja byłam sama na weselu własnej matki. Ale było
      czadersko :-)
    • vivian.darkbloom gdzie tu problem? 27.08.07, 11:27
      czemu to taki problem iść samemu na wesele? Nigdy tego nie
      zroumiem...
    • figgin1 A teraz zobaczysz nasze 27.08.07, 14:14
      kąśliwe uwagi. Co, zgubisz się? Upijesz się sama? Jak już musisz mieć obstawę
      wynajmij sobie ochronę albo żigolaka...
    • kora3 a kumpli jakis nie masz? 27.08.07, 16:51
      przecież zawsze mozna zaprosić jakiegos kolege, zwyczajnie. Przeciez to nie
      zaproszenie na ślub :) Twój i jego tylko na imprezę. Gdzież tu problem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka