krystian32 25.06.03, 11:01 Wlasnie, mam slicznego smoka na prawej lydce. nie za duzy, nie za maly, tak w sam raz, z 30 cm. Mojej kobiecie sie podoba. A co w ogole sadzicie o tatuazach u facetow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: *.chello.pl 25.06.03, 11:07 niektore sa ciekawe... mnie ani to specjalnie grzeje, ani ziębi, choć ostatnio sama sie zastnawialam nad jakimś dyskretnym rysunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 11:07 super, ale nie za duzo i te z pierdla odpadaja. ja choc facetem nie jestem (ale wszystko jeszcze przed nami - jak to mowia) mam jeden na ramieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Jakbys miał taki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 11:24 Może jak byś miał taki jaki dostałam w linku: www.fun.from.hell.pl/2003-06-20/tatuaz-roku.jpg to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 11:40 A mi podobają się faceci z tatuażami. Niestety problem z tatuażami jest taki, ze są z reguły w mało widocznych miejscach, typu plecy, noga, czy łydka właśnie. Więc skąd mam wiedziec, czy nowo poznawany facet ma tatuaz, czy nie. Przeciez głupio tak od razu zapytać, a tez przeciez nigdy nie wiadomo czy facet prawde powie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian32 Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 11:59 Zdizajnowana, faceci to nigdy prawdy nie mowia. Ale ja mam na pewno smoka na lydce. Jak chcesz moge Ci pokazac))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 12:55 A smok ma otwartą paszczę i zieje ogniem ? Bo ja najbardziej lubie takie ziejące ogniem. I ze skrzydłami, bo to zajebiście wygląda. Nawet kiedys sama chcialam sobie taki zrobic, ale jak mnie ukłuli to strasznie bolało i uciekłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:03 krystian32 napisał: > Zdizajnowana, faceci to nigdy prawdy nie mowia. Ale ja mam na pewno smoka na > lydce. Jak chcesz moge Ci pokazac))))))))) Pewnie ona wolałaby zobaczyć Twojego smoczka, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 13:05 chyba smoczunia, podobno facet jesli ma kompleks swojego przyrodzenia :) to robi sobie tatuaz tak duzy jak chcialby miec duzego fajfusa :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 12:24 Jak ladny i nie za duzy to jest ok. Tatuaz ma byc dodatkiem do faceta a nie na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:06 annahelu, nie zgadzam sie z Tobą. Uwazam, ze własnie tatuaż dodaje uroku wielu mężczyznom. Na niektórych na pewno nigdy bym nawet nie spojrzała, gdyby nie ich sexowne tatuaże. A przeciez jak tatuaz jest większy to lepiej go widać. No i facet pewnie jest prawdziwym mezczyzną, skoro nie boi sie jak mu te igły przez pare godzin wbijają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 13:08 w takim razie ja tez jestem prawdziwym mezczyzna :) hmm musze pogadac o tym z moim mezem Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jesteś tak dziwna, jak Twój nick 25.06.03, 13:29 zdizajnowana_sepultura napisała: > annahelu, nie zgadzam sie z Tobą. Uwazam, ze własnie tatuaż dodaje uroku wielu > mężczyznom. Na niektórych na pewno nigdy bym nawet nie spojrzała, gdyby nie ich> sexowne tatuaże. A może lepiej się wsłuchiwać, co mają do powiedzenia niż przyglądać się ich tatuażom? Lepiej w życiu na tym wyjdziesz. A przeciez jakk większy to lepiej go widać. Oczywiście, szczególnie jeśli przyglądający się ma co najmniej -5 dioptrii. No i > facet pewnie jest prawdziwym mezczyzną, skoro nie boi sie jak mu te igły przez> pare godzin wbijają. Ręce opadają na taką odpowiedź. A mój mąż nie ma tatuażu i wszystkie zęby leczy bez znieczulenia. To jest prawdziwym mężczyzną czy nie jest? Ps. A ile Ty masz lat dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Jesteś tak dziwna, jak Twój nick 25.06.03, 13:39 pajdeczka napisała: > A przeciez jakk większy to lepiej go widać. > > Oczywiście, szczególnie jeśli przyglądający się ma co najmniej -5 dioptrii. Miła jesteś. bedziesz sie teraz nabijac z mojej wady wzroku, co? Ten Twój mąż to pewnie nie za wiele do domu przynosi, skoro nie stac go nawet na znieczulenie u dentysty. Pogratulować wyboru. Ja tam wole na prawde prawdziwych mezczyzn. A jestem młoda i nie wstydze sie tego. Przynajmniej na ulicy faceci sie jeszcze za mną oglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jesteś tak dziwna, jak Twój nick 25.06.03, 13:41 zdizajnowana_sepultura napisała: > pajdeczka napisała: > > > A przeciez jakk większy to lepiej go widać. > > > > Oczywiście, szczególnie jeśli przyglądający się ma co najmniej -5 dioptrii > . > > Miła jesteś. bedziesz sie teraz nabijac z mojej wady wzroku, co? > Ten Twój mąż to pewnie nie za wiele do domu przynosi, skoro nie stac go nawet > na znieczulenie u dentysty. Pogratulować wyboru. Ja tam wole na prawde > prawdziwych mezczyzn. A jestem młoda i nie wstydze sie tego. Przynajmniej na > ulicy faceci sie jeszcze za mną oglądają. > > No tak. Koleżanka się nie myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 18:07 zdizajnowana_sepultura napisała: > annahelu, nie zgadzam sie z Tobą. Uwazam, ze własnie tatuaż dodaje uroku wielu > mężczyznom. Na niektórych na pewno nigdy bym nawet nie spojrzała, gdyby nie ich > > sexowne tatuaże. A przeciez jak tatuaz jest większy to lepiej go widać. No i > facet pewnie jest prawdziwym mezczyzną, skoro nie boi sie jak mu te igły przez > > pare godzin wbijają. To ze facet nie boi sie bolu jeszcze nie czyni go moim wymarzonym mezczyzna. Nadal twierdze, ze tatuaz to tylko ozdobnik i zeby zdobil musi byc z gustem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:01 krystian32 napisał: > Wlasnie, mam slicznego smoka na prawej lydce. nie za duzy, nie za maly, tak w > sam raz, z 30 cm. Mojej kobiecie sie podoba. A co w ogole sadzicie o > tatuazach u facetow? Fu! Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:19 tatuaże są idiotyczne, pomyśl, za 20 lat trochę się rozjedzie tatuażyk chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:25 i z czego sie smiejesz ? moze sama bys spróbowała, ale pewnie sie boisz, bo to boli. a faceci z tatuazami są ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:27 ale głupia jesteś. jasne, zazdroszczę wam. przytyjesz i zobaczymy :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:31 teriza napisała: > ale głupia jesteś. jasne, zazdroszczę wam. przytyjesz i zobaczymy :PPPPP No i wreszcie ktoś to ośmielił się powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:33 my kobiety musimy trzymać się razem, nie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:35 teriza napisała: > my kobiety musimy trzymać się razem, nie ?:) Najgorsze , że ta zdezynfekowana czy jak jej tam, też kobieta. I jak tu trzymać sztamę? Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:36 może to facet się podszywa? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:42 teriza napisała: > może to facet się podszywa? E, chyba nie. To rzeczywiście jakiś prymityw babski. Udowodniła to przed chwilą w poście do mnie. Z doświadzcenia wiem, że długo tu się nie utrzyma. Zjedzą ją. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:43 nie chce trzymac z wami sztamy. pewnie obie jesteście starymi nudnymi babami, na które zaden facet juz nie spojrzy. Faceci wolą młode, a nie takie stare, grube próchna jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:45 naprawdę jesteś głupia. Chciałabym zobaczyć Twoje zdjęcie- młoda, ładna, mądra i co jeszcze? rozchwytywana przez facetów? nie Twoja sprawa ile mam lat, nie będę takiej nic udowadniać Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:50 o, mądra sie znalazła. Szkoda mi takich jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 14:00 pewnie wazysz ze sto kilo, masz gigantyczne zmarszczki i wory pod oczami, a co tydzien latasz do fryzjera zrobic sobie trwałą, łudząc sie, ze spodobasz sie mężowi. Ale nie okłamuj sie kochana, on i tak juz na ciebie nie spojrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 14:05 spojrzałaś w lustro? bo tyle w tobie jadu, że jakoś nie wierzę w twoją urodę... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jad kiełbasiany jak najbardziej pożądany. 25.06.03, 14:18 teriza napisała: > spojrzałaś w lustro? bo tyle w tobie jadu, że jakoś nie wierzę w twoją urodę... Może sobie już zrobiła iniekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 14:00 zdizajnowana_sepultura napisała: > o, mądra sie znalazła. Szkoda mi takich jak wy. Szkoda jest wtedy, kiedy krowa wlezie w cudze. A mnie tam, w przeciwieństwie do Terize, ciebie nie żal. Gdyby na świecie nie było głupków, jak rozróżnialibyśmy , kto jest mądry , a kto głupi? Przydatna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 13:46 pamietaj, ze tez kiedys bedziesz starym pruchnem, chocby nie wiem jak zabalsamowanym to jednak starym i obslizlym jak i my :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:49 Gość portalu: bas napisał(a): > pamietaj, ze tez kiedys bedziesz starym pruchnem, chocby nie wiem jak > zabalsamowanym to jednak starym i obslizlym jak i my :) Co Ty! Ona nie dożyje. Załatwi ją jakiś wytatuowany łysol. W sumie, zrobi jej przysługę. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:47 zdizajnowana_sepultura napisała: > nie chce trzymac z wami sztamy. pewnie obie jesteście starymi nudnymi babami, > na które zaden facet juz nie spojrzy. Faceci wolą młode, a nie takie stare, > grube próchna jak wy. No, no, nie dość że głupia to jeszcze chamska. Mam nadzieję, że młodo umrzesz, bo przecież nie wytrzymasz psychicznie faktu, że się starzejesz, co w końcu jest natutalnym procesem w ewolucji. Aha, jak nie wiesz co to ostatnie słowo oznacza, to zajrzyj sobie do słownika, bo mnie się tłumaczyć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:53 Ja sie nie pozwole obrażać !!! Krystian, powiedz im coś. Wyglądasz na rozsądnego faceta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:01 zdizajnowana_sepultura napisała: > Ja sie nie pozwole obrażać !!! Krystian, powiedz im coś. Wyglądasz na > rozsądnego faceta !!! Dama prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:02 dama? buhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:03 jak to sie mowi - kazda dama daje sama - i z niej chyba wlasnie taka dama jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:04 Gość portalu: bas napisał(a): > jak to sie mowi - kazda dama daje sama - i z niej chyba wlasnie taka dama > jest :) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale ja was, dziewczyny lubię :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:07 piszecie tak, bo dawno zescie chłopa nie miały. I pewnie juz miec nie bedziecie, bo dla was juz jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:09 mylisz sie kochanie ja mialam chlopa ostatniej nocy, i wbrew temu co myslisz nie jestem jeszcze stara - mam dopiero 24 lata Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:16 Gość portalu: bas napisał(a): > mylisz sie kochanie ja mialam chlopa ostatniej nocy, i wbrew temu co myslisz > nie jestem jeszcze stara - mam dopiero 24 lata chlopa ? to pewnie musialas mu niezle zapłacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:18 ja jestem tak atrakcyjna, ze nie musze placic mojemu meszowi, nawet by mi to do glowy nie przyszlo, ale ty chyba musisz skoro to jest twoje pierwsze skojarzenie zwiazane z seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Dla niej jesteś stara, bo ona nie ma jeszcze 14! 25.06.03, 14:23 Gość portalu: bas napisał(a): > mylisz sie kochanie ja mialam chlopa ostatniej nocy, i wbrew temu co myslisz > nie jestem jeszcze stara - mam dopiero 24 lata Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:09 masz jakiś poważny problem ze sobą. Ja mam faceta i dobrze nam się układa. A ty? bo tyle jadu mają w sobie samotne i niezbyt piękne panie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:13 najwiecej jadu to jest w starych, niedopieszczonych babach. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:14 to chyba kochanie siebie opisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:20 nie jestem stara, "kochanie", ani samotna, mam faceta - kulturyste, wiec moze uwazajcie co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:22 to wszystko jasne... a może ten kulturysta to powstał w twojej wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:22 no tu to przesadziłaś !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! 25.06.03, 14:23 Boże, i to kobieta pisze... Ręce opadają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Krystian, jesteś proszony do odpowiedzi! IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:24 buahahahah a co przyjdzie i nas zbije ale z ciebie idiotka buahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Chłop to na polu orze, niebożę! 25.06.03, 14:20 zdizajnowana_sepultura napisała: > piszecie tak, bo dawno zescie chłopa nie miały. I pewnie juz miec nie > bedziecie, bo dla was juz jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Chłop to na polu orze, niebożę! 25.06.03, 14:25 pewnie twój chłop, hahahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:33 Jestem szczęśliwym posiadaczem tatuaży, zrobiłem je sobie bo mi się podobają, nie dla kogoś, nie dla czegoś tylko dla siebie. To że za 20 lat będą inne - to nic, możan je poprawić bo to są tatuaże. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:30 teriza napisała: > tatuaże są idiotyczne, pomyśl, za 20 lat trochę się rozjedzie tatuażyk chachach > a Albo się pomarszczą tak, że wyjdzie z tego jakiś śmieszny obrazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 212.244.209.* 25.06.03, 13:42 mam tatuaż, a na argumenty "jk przytyjesz i będziesz stara i pomarszczona to jak będziesz wyglądać" odpowiadam : "jak stara, gruba, pomarszczona baba i brak tatuaża na pewno by mi nie pomógł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 13:43 brawo trafilas w sedno, podpisuje sie pod ta wypowiedzia, jestem tego samego zdania :) Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:45 a zaczęło się od pytania o tatuaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:52 landnorth napisał: > a zaczęło się od pytania o tatuaże :) Kiedyś, rok temu bodajże, pod innym nickiem wypowiadałam się w wątku również o tatuażach. Ośmieliłam się mieć negatywne zdanie, bo mam do tego prawo, i wtedy dowiedziałam się kim jestem. Chyba padło nawet słowo k...a, ale na moją prośbe admin te posty wykasował. Widać z dyskusji, jaki poziom reperezntują zwolennicy tych rysunków. Wchodząc w dyskusję na tym wątku od razu spodziewałam się ataków. I się nie zawiodłam. Brawo tatuomaniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 13:54 nie mozesz uogolniac ja bardzo lubie tatuaze i nie naskakuje na nikogo tylko dlatego, ze ma inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:55 a ja Ciebie nie atakuję bo Twoje zdanie jest Twoim zdaniem, moje wypowiedzi dotyczą tylko i wyłącznie mojego podejścia do tatuaży !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 13:52 Moze jestem zacofana i staromodna co do tatuazy. Ale mnie osobiscie nie podobaja sie tatuaze. Kojaza mi sie z kryminalem. Moze na mlodym ciele ladnie wyglada, ale co bedzie za kilkanascie lat? Malo kto sie nad tym zastanawia. Po za tym, jak beda na niego patrzec Twoje dzieci??? Jezeli bedziesz mial dziecko, a ono tez bedzie chcialo sie wytatuowac, pozwolisz mu? BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 13:54 dziecko może mieć tatuaż pod warunkiem że pojawi w studiu z rodzicami lub gdy osiągnie pełnoletność (czyli zgodnie z prawem dzieckiem już nie będzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 13:59 landnorth napisał: > dziecko może mieć tatuaż pod warunkiem że pojawi w studiu z rodzicami lub gdy > osiągnie pełnoletność (czyli zgodnie z prawem dzieckiem już nie będzie). Wiesz, jeszcze jak chodzilam do LO. Mialam w klasie kolezanke, ktora w wieku 16- stu laz zrobila sobie tatuaz na ramieniu w ukryciu przed rodzicami. Postawila ich przed faktem dokonanym. I myslisz, ze wszystkie dzieci chodza grzecznie z rodzicami do studia tatu ??? Beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? 25.06.03, 14:03 jeżeli poszła do jakiegoś szemranego studia to tam napewno nie pytali o dowód osobisty, ale w szanujących się studiach nie ma szans na tatuaż ... no chyba że się mylę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 14:10 landnorth napisał: > jeżeli poszła do jakiegoś szemranego studia to tam napewno nie pytali o dowód > osobisty, ale w szanujących się studiach nie ma szans na tatuaż ... no chyba że > > się mylę:) Powinno tak byc, ale czy jest ??? Pozdrawiam beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: Dziewczyny, lubicie tatuaze? IP: 212.244.209.* 25.06.03, 14:13 no to powiedz mi: co będzie za kilkanaście lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka To ja Ci odpowiem 25.06.03, 14:25 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > no to powiedz mi: co będzie za kilkanaście lat??? Nie będą już modne tatuaże, ha, ha. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: To ja Ci odpowiem 25.06.03, 14:27 z moda tak bywa, jednak nie każdy musi byc modny :) ja mam i nie martwię się tym że za kilka lat nie będzie modny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: To ja Ci odpowiem 25.06.03, 14:32 landnorth napisał: > z moda tak bywa, jednak nie każdy musi byc modny :) ja mam i nie martwię się > tym że za kilka lat nie będzie modny :)) To jeteś wreszcie modna czy nie? Bo teraz jest moda na tatuaże i rozumiem, że jako osoba goniąca za modą taki tatuaż dałaś sobie wykonać. Za parę lat nie będzie modny tatuaż więc już nie będziesz chciała być modna?Zaprzeczasz sobie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
landnorth Re: To ja Ci odpowiem 25.06.03, 14:35 pierwszy tatuaż mam od 94r. wtedy nie były modne, moda na tatuaże pojawiła się wraz z Lindą który zrobił sobie tatuaż jakiś czas później, to że teraz sąmodne nei miało wpływu na moją decyzję o kolejnym który mam od 98r.. Tak więc moda w moim przypadku nie jest istotna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: To ja Ci odpowiem IP: 212.244.209.* 25.06.03, 14:41 akurat jeśli chodzi o tatoonek nie zrobiłam go "bo jest modny" tzn: nie jest to misiaczek, słoniczek, kwiatuszek, delfinek, serduszko, motylek itp itd. figlarnie wystający spod różowych biodrówek obsypanych brokatem, w związku z tym nie za bardzo modą się przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: To ja Ci odpowiem IP: 212.244.209.* 25.06.03, 14:43 o! jeszcze mi się przypomnialo, że w zasadzie ubolewam nad "modą na tatuaże" bo nie przepadam za niknięciem w tłumie, więc jeśli przestana być modne i polowa populacji je sobie wydrapie pumeksem to upiję sie ze szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: To ja Ci odpowiem IP: 212.244.209.* 25.06.03, 14:52 o! jeszcze pomyślalam, że byc może tatuaż to (w cudzusłowie bo z braku lepszego okreslenia) "styl życia" a nie moda. a to że teraz nagle kupa ludu się tatuuje to wyraz tego, że przestają się bać, powoli się przełamują i decydują w ten sposób wyrazić siebie nie zwracając uwagi na popularne kometarze :"o! wyrok idzie", powoli zmieniając stereotyp o wytatuowanej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: To ja Ci odpowiem IP: 212.244.209.* 25.06.03, 15:02 pogadałam sama ze sobą i idę do domu. CZEŚĆ PRACY RODACY! Odpowiedz Link Zgłoś
mleczna_dolina Do sepultury 25.06.03, 13:54 Droga Sepulturo, doskonale Cię rozumiem. Jakieś głupie babska rozlazłe tu pisują. nie ropzumiem skąd u nich tyle wstydu, chyba nie chcą sie przyznawać do własnej kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do sepultury 25.06.03, 14:09 teriza napisała: > super laska się znalazła... Teriza, aluzju nie poniała? Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Do sepultury 25.06.03, 14:11 Poczytaj sobie Mleczną. To nie aluzja, ona taka jest Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Do sepultury 25.06.03, 14:11 no tak, ze sklerozą mysli sie wolniej. to nie byla zadna aluzja, babciu, mleczna dolino, brawo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Chyba Mleczna_Krowa? 25.06.03, 14:26 zdizajnowana_sepultura napisała: > no tak, ze sklerozą mysli sie wolniej. > to nie byla zadna aluzja, babciu, mleczna dolino, brawo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Chyba Mleczna_Krowa? 25.06.03, 14:32 mnie mozesz sobie obrazac, ale mleczną doline to zostaw w spokoju, bo jest madrzejsza od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mleczna_dolina Re: Chyba Mleczna_Krowa? 25.06.03, 14:34 Sepulturo, nie wiem co my tu robimy wśród tyhc przechwalających się zakompleksiionych cipek. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Chyba Mleczna_Krowa? 25.06.03, 14:36 to spadajcie na wybieg czy gdzie wam się podoba. laski... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Chodzi może o wybieg dla krów? 25.06.03, 14:40 teriza napisała: > to spadajcie na wybieg czy gdzie wam się podoba. laski... Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Chodzi może o wybieg dla krów? 25.06.03, 15:09 my przynajmniej mialybysmy gdzie spadac, ty "lasko". Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: Chyba Mleczna_Krowa? 25.06.03, 17:19 Ty, Teriza, uważaj na słowa. Myślisz że jak se wzięłąś głupiego nicka to ci wszytko wolno ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Chylę czoła nad Twą mądrością ! 25.06.03, 14:39 mleczna_dolina napisała: > Sepulturo, nie wiem co my tu robimy wśród tyhc przechwalających się > zakompleksiionych cipek. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura tylko sie tym czolem nie uderz o podłoge !!! 25.06.03, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Chyba Mleczna_Krowa? 25.06.03, 15:08 mleczna_dolina napisała: > Sepulturo, nie wiem co my tu robimy wśród tyhc przechwalających się > zakompleksiionych cipek. Zal mi ich, sa takie żałosne. Dobrze, ze są jeszcze na tym świecie takie jak ja i Ty, dolino. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka A gdzie nas Krystuś-Rycerz.. 25.06.03, 14:27 ..Zdezelowanej Subkultury? Nie dziwię mu się, uciekł biedak, jak zobaczył ten jazgot. Prawdziwy mężczyzna, znaczy się z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: A gdzie nas Krystuś-Rycerz.. 25.06.03, 14:29 pewnie wróci, a że to tatuomaniak to weźmie sepulturkę pod swoje męskie opiekuńcze skrzydła... Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Do sepultury 25.06.03, 14:05 nie ma w nich kobiecości bo one juz nie są kobietami. To po prostu stare, zesklerotyzowane baby. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Do sepultury 25.06.03, 14:06 laski się znalazły. Może byście swoje zdjęcia tu wkleiły? Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Do sepultury 25.06.03, 14:09 po co ? zebyś kochanie z zazdrości pękła ? Odpowiedz Link Zgłoś
teriza Re: Do sepultury 25.06.03, 14:10 chcę zobaczyć jak wyglądasz. Obiecuję, że nie popłaczę się ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Do sepultury IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:11 chyba masz cos do ukrycia, bo gdybys byla taka ladna i sliczna to tylko czekalabys na takie co z zazdrosci pekaja. wiec na nic twoje przechwalki nikt ci tu nie uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: Do sepultury 25.06.03, 14:30 dla twojej wiadomości: jestem modelką. moje zdjęcia mozesz znaleźć w takich magazynach jak elle, twój styl i w ostatniej klaudii. Odpowiedz Link Zgłoś
teriza galopująca mitomania 25.06.03, 14:32 dziewczyny, zostawmy tą głupią dupę. Przecież jej odbiło. Myśli, że w necie wszystko przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Do sepultury IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:33 moze i jestes modelka ale w glupocie to nie przebijesz nikogo. przykro mi ale taka jest prawda inteligencja nie grzeszysz za grosz. lepiej wez sie za bieganie po wybiegu niz za wyglaszanie swoich pogladow na foerum bo tylko robisz z siebie posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas czyzby nasze pieknosci daly za wtgana? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:56 szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: czyzby nasze pieknosci daly za wygrana? IP: 157.25.119.* 25.06.03, 14:57 aj te literowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: czyzby nasze pieknosci daly za wtgana? 25.06.03, 14:59 co to jest wtgana, adonisie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka To dobijam do setki! 25.06.03, 14:57 Mój post jest setny, a wątek taki durny, więc nie wiem czy otwierać z tej okazji szampana? Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: To dobijam do setki! 25.06.03, 15:02 otwieraj i upij sie z zalu nad swoją brzydotą. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: To dobijam do setki! 25.06.03, 15:19 ha ha ha ha ha !!!!! nic dziwnego ze jestes sama i nikt cie nie chce, jak nawet faceta od kobiety odróżnić nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: To dobijam do setki! 25.06.03, 15:04 zdizajnowana_sepultura napisała: > otwieraj i upij sie z zalu nad swoją brzydotą. Prawdziwe piękno jest w nas, boża krówko. Odpowiedz Link Zgłoś
zdizajnowana_sepultura Re: To dobijam do setki! 25.06.03, 15:20 wlasnie tak mówią stare brzydkie baby. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Nie zdążyłam do setki! 25.06.03, 14:58 Ale 102 to też niezła liczba, jak załoga Rudego z czterech pancernych i wilczura. Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: Nie zdążyłam do setki! 26.06.03, 07:24 Wszyscy macie nawalone, ja też kiedyś byłam modelką i nikomu moje tatuaże nie przeszkadzały. Mam jeden na pośladku, liść pokrzywy, a drugi koło lewej kostki, czaszkę otoczoną różami. Są bardzo ładne i nie żałuję, że je sobie zrobiłam. Mojemu mężowi też się podobają, on sam ma na plecach wytatuowane jakieś znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Nie zdążyłam do setki! IP: 157.25.119.* 26.06.03, 07:37 a co ma bycie modelką do posiadanie tatuazy? czy wszystkie modelki sa takie glupiutkie? Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: Nie zdążyłam do setki! 26.06.03, 07:42 Gość portalu: bas napisał(a): > a co ma bycie modelką do posiadanie tatuazy? czy wszystkie modelki sa takie > glupiutkie? Odniosłam się do jednej z poprzednich wypowiedzi. Czytaj uważniej, co się pisze. Czy niektóre osoby muszą być naprawdę takie mało pojętne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Nie zdążyłam do setki! IP: 157.25.119.* 26.06.03, 07:45 , ja też kiedyś byłam modelką i nikomu moje tatuaże nie > przeszkadzały. chodzilo mi o to, generalnie w tym watku nie chodzilo o to czy tatuaze przeszkadzaja w byciu modelka, a ja tak odebralam twoj post Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: Nie zdążyłam do setki! 26.06.03, 08:11 Gość portalu: bas napisał(a): > chodzilo mi o to, generalnie w tym watku nie chodzilo o to czy tatuaze > przeszkadzaja w byciu modelka, a ja tak odebralam twoj post Nie, to był wtręt do powyższej dyskusji. A jeśli komuś przeszkadzają tatuaże na tyłkach modelek, to niech sobie ogląda swoją teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Nie zdążyłam do setki! IP: 157.25.119.* 26.06.03, 08:14 chodzilo o to czy tatuaze przeszkadzaja na tylkach wszystkich kobiet nie na tylkach modelek. Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: Nie zdążyłam do setki! 28.06.03, 16:56 Gość portalu: bas napisał(a): > chodzilo o to czy tatuaze przeszkadzaja na tylkach wszystkich kobiet nie na > tylkach modelek. A co, masz zamiar być modelką i już masz tatuaż, czy już jesteś modelką i chcesz się wytatuować? bo nie zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś