Dodaj do ulubionych

Podyskutuję teraz

10.12.01, 07:30
To ciekawe.. chociaż nie wiem czy możliwe. Przeczytałem dzisiaj, że były jakieś
problemy z pocztą.
Moja ciekawość bierze się stąd, że w piątek, około południa, napisałem e-maila
i dałem hasło wyślij bez wprowadzonego adresu odbiorcy. Komputer chwilę
pomyślał i wprowadził null na całą moją skrzynkę. Zbieg okoliczności?
Tak więc czy jest możliwe, że wysłanie wiadomości bez adresu zawiesza system?
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 08:48
      Moja poczta tez nie dzialala w weekend, ale juz jest dobrze. I nawet sie
      wszystko udalo powysylac:))))
      • xeptrek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 08:58
        Pozdrawiam serdecznie, chociaż to poniedziałek.
        No więc czy jest możliwe o czym wyżej?
        • kasiulek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 09:01
          Nie, mysle, ze nie. Chyba sie po prostu cala poczta na gazecie skopala. No ale
          juz ja naprawili i dobrze.

Pzdr:))
          • xeptrek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 09:05
            Jeżeli można...
            Chyba lubisz swoją pracę? Przynajmniej tak wynika z Twoich wypowiedzi. Chociaż
            nie wszystkie pewnie są na poważnie. Jak to jest?
            • kasiulek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 09:22
              No pewnie, ze nie sa na powaznie! Powaznie to ja gadam w pracy, a tutaj troche
              sobie robie przerwy w pracy:)))
              • xeptrek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 09:45
                Jakoś tak długo idą te posty. Ty wysłałaś swój o 9.22, a doszedł o 9.40...
                No to czy lubisz tę robotę?
                Poza tym tu chyba też można na poważnie czasami...
                Chyba, że zgadzasz się z bukowskim: czytałaś o tym, że jesteśmy tylko literkami?
                • Gość: nina Re: Podyskutuję teraz IP: *.*.*.* 10.12.01, 10:08
                  ohhh my God !....
                  literki?... ja mam nóżki - nawet dwie, rączki też i ładną główke :-)))
                  a co do rzeczy niemożliwych, to w życiu nawet niemożliwe staje się mozliwe...
                  ;-)
                  • xeptrek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 10:13
                    Cześć.
                    Nina, ninka... czy to ta sama osoba? ...o ładnej główce... gratuluję.
                    A co Ty sądzisz o temacie wiodącym?
                    • kasiulek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 10:31
                      Tak wracajac do poprzedniego: tutaj to ja rzeczywiscie jestem tylko
                      literkami/slowami...:)))
                      • xeptrek Kasiulek 10.12.01, 11:31
                        OK - można, ale czy:
                        Na tym forum chodzi tylko o relaks - co mi się zresztą podoba, takie tralalalala
                        czy też czasem zachowuje sie swoją tożsamość
                    • Gość: nina Re: Podyskutuję teraz IP: *.*.*.* 10.12.01, 10:31
                      witam ponownie...
                      nie wiem czy jestem ta samą osobą, ponieważ wydaje mi się że mamy ze sobą
                      przyjemność po raz pierwszy...
                      odnośnie tematu wydaje mi się ze to musiał byc zbieg okolicznosci. Mi tez
                      zdarzylo sie nieraz wysylac poczte bez wpisania adresata, ale nie mialo to
                      takich dziwnych skutkow jak u Ciebie.
                      pozdr
                      • xeptrek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 11:26
                        Sory za długą przerwę, ale w pewnym momencie ruch był taki, że mój komp po
                        prostu nie chodził.
                        Tak, rzeczywiście po raz pierwszy mamy przyjemność. Miałem na myśli to, że w
                        piątek połączyła się z nami Nina i zaraz uciekła. To ty?
                        Co do literek to muszę przemyśleć. Chyba trzeba przyjąć jedną z możliwości:
                        jestem jedną z likterek i tak właśnie traktuję wszystkich obecnych, albo...
                        jak sądzisz?
                        • nina78 Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 11:48
                          tak, to byłam ja. Ale musze powiedziec, ze to Ty zaraz uciekles. Akurat w
                          piatek troche mi sie nudzilo i mogłam sobie dlugo, dlugo z kims pogadac.
                          Niestety nikogo chetnego nie było. Na forum po godz 16 panuje cisza jak makiem
                          zasiał...
                          odnosnie literek to... ja nie jestem dretwa literka. Zawsze z kims piszac
                          wobrazam sobie osoobe po drugiej stronie kabelka ... i nie jako sztywna bukwe
                          ;-)
                          • xeptrek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 11:57
                            Ha, jesteś jednak! Dzięki za buzki.
                            Mam prośbę - jak już zaczniesz sobie mnie wyobrażać to napisz, ciekawym...
                            Wiesz: będę musiał zweryfikować chyba swoje domysły na temat nicków. Czasem
                            wydawało mi się, że np anna27 wiąże się być może z wiekiem.
                            No ale Nina78!
                            • nina78 Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 12:07
                              dobrze kojarzysz, ze z wiekiem (przynajmniej moj nick taki jest, ale nie
                              dosłownie:-))
                              zapomiałam dodać, że zanim jednak kogos sobie zacznę wyobrazac, to musze go
                              przynajmniej troche poznac :-)))
                              ... jedziemy w dobrym kierunku ...
                              • xeptrek Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 12:18
                                No więc raz jeszcze: jak JUŻ zaczniesz sobie wyobrazać - napisz koniecznie,
                                możesz na skrzynkę.
                                Może to nie moja sprawa, może nie wypada, ale jak to z tym wiekiem w nicku?
                                I co to znaczy, że nie dosłownie - 87 ?! Czysta ciekawość, bo tak naprawdę nie
                                przywiązuję do wieku większej wagi.
                                Powiedz mi, bo nie mam doświadczenia: czy fortum pt: "Kobieta" jest dla
                                mężczyzn czy to zależy od wątku?
                                W kwestii poznania: lubię też czasem pytlować o niczym.
                                • Gość: nina Re: Podyskutuję teraz IP: *.*.*.* 10.12.01, 12:52
                                  dobrze, dobrze ...
                                  na pewno napisze Ci jaki jestes :-))))
                                  a co do tego wieku, to myslę ze nie musze Ci mowic co oznacza 78, bo na pewno
                                  sam na to wpadniesz...

czy Twój komp też chodzi jak wielgachny żóóóółw????... tragedia-wziąć i się
                                  powiesić
                                  ;-)
                                  • Gość: xeptrek Re: Podyskutuję teraz IP: 172.30.31.* 10.12.01, 13:02
                                    Chyba są jakieś problemy z portalem - żółw jest naprawdę wielki. Jeżeli jeszcze
                                    raz się zawiesi to zapraszam jutro.
                                    Tymczasem - jak uważasz: jakie są granice anonimowości? Czy można zadawać
                                    pytania? Czy można się w ten sposób poznać?
                                    Ja myślę, że z czasem tak.
                                    • Gość: nina Re: Podyskutuję teraz IP: *.*.*.* 10.12.01, 13:26

po pierwsze: kto pyta nie błądzi, a po 2: granice anonimowości kazdy sam sobie
                                      wyznacza. Jeżeli chcesz kogoś poznać bliżej, to bez pytan się nie obejdzie czy to
                                      jest znajomosc internetowa czy realna. Ja osobiście staram się opierac na
                                      szcerosci. Jezeli pytania kierowane do mnie uwazam za niestosowne, wtedy mowie o
                                      tym wprost lub daje do zrozumienia to drugiej osobie. Nie kłamię. Zadnej
                                      znajomosci nie przekreslam. Uwazam, ze zawsze warto sprobowac.
                                      A Ty jak myslisz?
    • mobile Re: Podyskutuję teraz 10.12.01, 15:21
      xeptrek napisał(a):

> To ciekawe.. chociaż nie wiem czy możliwe. Przeczytałem dzisiaj, że były jakieś
      > problemy z pocztą.
      > Moja ciekawość bierze się stąd, że w piątek, około południa, napisałem e-maila
      > i dałem hasło wyślij bez wprowadzonego adresu odbiorcy. Komputer chwilę
      > pomyślał i wprowadził null na całą moją skrzynkę. Zbieg okoliczności?
      > Tak więc czy jest możliwe, że wysłanie wiadomości bez adresu zawiesza system?

chyba nie jest mozliwe ze caly system. ja nie wyslalam listu bez adresu a tez mi
      zjadlo cala zawartosc, podobnie jak wielu innym, piszacym o tym w kilku
      watkach.
      swoja droga ciekawy wirus - sciaga poczte a potem oddaje, w miedzyczasie pewnie
      jeszcze i czyta?
      w dodatku na tym portalu zginely mi w przeszlosci dwa listy, jeden wyslany przeze
      mnie, drugi do mnie (nadawca pokazal mi potem kopie w swojej skrzynce).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka