kedrok1 09.08.07, 15:04 Co powoduje dziewczynami, że idą i pija z nieznajomymi? miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,4373457.html A tego gościa do razu wykastrować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: pigułki gwałtu 09.08.07, 15:10 kedrok1 napisał: > Co powoduje dziewczynami, że idą i pija z nieznajomymi? Tego nie wiem. Nigdy nawet nie zostawiam piwa czy drinków. Wypijam i dopiero idę się bawić dalej. Chyba, że jest większa grupa osób i napoje pozostają pod czyjąś "kontrolą". > miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,4373457.html > A tego gościa do razu wykastrować. I wisiorek z ususzonego można zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: pigułki gwałtu 09.08.07, 18:30 > I wisiorek z ususzonego można zrobić... a jednak to prawda ze baby jakby im faceci pozwolili to były by brutalne jak .... brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pigułki gwałtu 09.08.07, 19:25 robaczek-parszywek napisał: > a jednak to prawda ze baby jakby im faceci pozwolili to były by brutalne jak > .... brak mi słów Faceci na nic nie muszą pozwalać. To jest wiadome nie od dzisiaj, że kobiety są zawzięte i brutalne;P Odpowiedz Link Zgłoś
maker6 Re: pigułki gwałtu 09.08.07, 15:12 sk...syn, ale dziewczyna też zachowała sie trochę nieodpowiedzialnie pić z kimś kogo się nie zna..... koleżanka też nie lepsza... nie powinna spuszczać przyjaciólki z oczu a nawet powinna odwieżć ją do domu... pokpiła sprawę i tragedia gotowa.....! Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: pigułki gwałtu 09.08.07, 16:05 ale tak naprawde nie wiadomo, czy rzeczywiście ktos jej coś do alkoholu wrzucił. Ja mam słabą głowę i po nawet niewielkiej ilości alkoholu słaniam się na nogach. Moze dziewczyna się napiła, facet tez... Mnie to dziwi, co dziewczyna robiła w takim towarzystwie. Ja w młodości durnej i chmurnej byłam alternatywna, ale miałam z tyłu głowy, ze trzeba uwazać. I żadna wolnośc i przygoda mi tego nie przysłoniło Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: pigułki gwałtu 10.08.07, 09:47 Dziewczyna głupia, ale za głupotę nikt nie karze, poza bandytami ofkours... Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: pigułki gwałtu 09.08.07, 16:30 pomijajac fakt, ze dziewczyny poszły do domu obcego faceta.... ale co to za kolezanki, ze zostawiły ją samą z nim? fuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Chcą tego i już. 09.08.07, 19:22 Pigułka zastepuje te wszystkie kłamstwa, zaloty i inne bzdety, po których ona mysli: znalazłam księcia z bajki, a on: uff, będzie bzykanko, a potem szukaj następnego. Odpowiedz Link Zgłoś