Dodaj do ulubionych

Ośmieszacie się, mili Państwo!

IP: *.talnet.pl 10.12.01, 15:01
Osoba, która założyła wątek pn."Porywanie wątków" nie jest mną i na odwrót.
Jeśli macie trochę przyzwoitości i dobrego wychowania to powinniście mnie
przeprosić (mam na myśli tych, którzy wzięli udział w dyskusji we wspomnianym
wątku), a jeżeli Was na to nie stać, to się nie obrażę, bo do chamstwa w tym
kraju przyzwyczaiłam się (szczególnie "ciepłe" słowa do Suzume).
Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Re: Ośmieszacie się, mili Państwo! IP: 194.181.183.* 10.12.01, 15:35
      pani evo,

nie wzialem udzialu wiec nie musze przepraszac i w ogole przegapilem wiekszosc
      watkow i klotni miedzy pania a banda charles'a wiec nie umiem sie nawet
      ustosunkowac (?) do meritum choc instynktownie sklaniam sie do wyrazenia poparcia
      suzume, aczkolwiek ona mnie zawsze wykreca ogonem. naprwade daje wiare, ze nie
      jest pani tamta eva, ale z tym na odwrot to juz taki pewien nie jestem.

wesolych swiat,
      gucio

Gość portalu: Eva napisał(a):

> Osoba, która założyła wątek pn."Porywanie wątków" nie jest mną i na odwrót.
      > Jeśli macie trochę przyzwoitości i dobrego wychowania to powinniście mnie
      > przeprosić (mam na myśli tych, którzy wzięli udział w dyskusji we wspomnianym
      > wątku), a jeżeli Was na to nie stać, to się nie obrażę, bo do chamstwa w tym
      > kraju przyzwyczaiłam się (szczególnie "ciepłe" słowa do Suzume).

• Gość: suzume Re: Ośmieszacie się, mili Państwo! IP: *.man.polbox.pl 10.12.01, 16:18
        Gucio: :-) [btw: wiesz, że właśnie podpadłeś evie?]

Eva:
        droga Evo.
        Uśmiałam się po pachy - serdecznie dziękuję :-)
        Nie będę Cię przepraszać za to, że piszesz pod różnymi nickami - nazbyt podobny
        był styl wypowiedzi. Nie lubisz mnie? No to nie... Ale skąd ten jad? Jakież to
        chamstwo mi zarzucasz (cytaty, konkrety)? Bo póki co to Ty ubliżasz wszystkim,
        którzy z jakichś tam powodów Ci nie pasują. Fajnie, że Ci tupetu nie brakuje :-).
        Może szkoda - mogłabyś poznać fajnych ludzi... Nie było mnie prawie cały dzień na
        forum, ale jakoś nie zauważyłam, żebyś obficie i inteligentnie dyskutowała na
        tematy wzniosłe. Założyłaś dwa nijakie wątki, na których wypowiadają się tylko
        ci, których nie lubisz... Masochizm?
        Chcesz inteligentnej rozmowy? Proszę bardzo - pochwal się co ostatnio czytałaś
        albo na czym byłaś w kinie, albo w teatrze. Ja jestem na bieżąco, więc wątków nam
        nie zabraknie. Załóż tylko sensowny wątek.

Pozdrawiam (wcale nie "ciepło" tylko ciepło)
        su

PS: a jeśli ponownie masz zamiar odtrącić rękę wyciągniętą do zgody, to resztę
        żali wyślij mi mailem, bo po co ludziom zawracać głowę...

Gość portalu: gucio napisał(a):

> pani evo,
        >
        > nie wzialem udzialu wiec nie musze przepraszac i w ogole przegapilem wiekszosc
        > watkow i klotni miedzy pania a banda charles'a wiec nie umiem sie nawet
        > ustosunkowac (?) do meritum choc instynktownie sklaniam sie do wyrazenia poparc
        > ia
        > suzume, aczkolwiek ona mnie zawsze wykreca ogonem. naprwade daje wiare, ze nie
        > jest pani tamta eva, ale z tym na odwrot to juz taki pewien nie jestem.
        >
        > wesolych swiat,
        > gucio
        >
        > Gość portalu: Eva napisał(a):
        >
        > > Osoba, która założyła wątek pn."Porywanie wątków" nie jest mną i na odwrót
        > .
        > > Jeśli macie trochę przyzwoitości i dobrego wychowania to powinniście mnie
        > > przeprosić (mam na myśli tych, którzy wzięli udział w dyskusji we wspomnia
        > nym
        > > wątku), a jeżeli Was na to nie stać, to się nie obrażę, bo do chamstwa w t
        > ym
        > > kraju przyzwyczaiłam się (szczególnie "ciepłe" słowa do Suzume).
        >

• Gość: gucio Re: Ośmieszacie się, mili Państwo! IP: 194.181.183.* 10.12.01, 16:30
          pani evo,

mam nadzieje, ze su sie myli i ze jednak pani nie podpadlem. malo tego bardzo bym
          sie chcial z pania zaprzyjaznic, a potem to moze i cos wiecej ale na razie to
          jestem zareczony wirtualnie z inna, oby zyla wiecznie. uwazam, ze ma pani
          wysmienite poczucie humoru i chyba ja jeden tylko to odkrylem. ten passus z
          jajami bukowskiego w watku powyzej/ponizej po prostu rewela. niech pani cos
          koniecznie o sobie napisze bo me zaintrygowane serce wyskakuje z meznej piersi.
          nie boje sie starszych kobiet.
          love,
          gucio

Gość portalu: suzume napisał(a):

> Gucio: :-) [btw: wiesz, że właśnie podpadłeś evie?]
          >
          > Eva:
          > droga Evo.
          > Uśmiałam się po pachy - serdecznie dziękuję :-)
          > Nie będę Cię przepraszać za to, że piszesz pod różnymi nickami - nazbyt podobny
          >
          > był styl wypowiedzi. Nie lubisz mnie? No to nie... Ale skąd ten jad? Jakież to
          > chamstwo mi zarzucasz (cytaty, konkrety)? Bo póki co to Ty ubliżasz wszystkim,
          > którzy z jakichś tam powodów Ci nie pasują. Fajnie, że Ci tupetu nie brakuje :-
          > ).
          > Może szkoda - mogłabyś poznać fajnych ludzi... Nie było mnie prawie cały dzień
          > na
          > forum, ale jakoś nie zauważyłam, żebyś obficie i inteligentnie dyskutowała na
          > tematy wzniosłe. Założyłaś dwa nijakie wątki, na których wypowiadają się tylko
          > ci, których nie lubisz... Masochizm?
          > Chcesz inteligentnej rozmowy? Proszę bardzo - pochwal się co ostatnio czytałaś
          > albo na czym byłaś w kinie, albo w teatrze. Ja jestem na bieżąco, więc wątków n
          > am
          > nie zabraknie. Załóż tylko sensowny wątek.
          >
          > Pozdrawiam (wcale nie "ciepło" tylko ciepło)
          > su
          >
          > PS: a jeśli ponownie masz zamiar odtrącić rękę wyciągniętą do zgody, to resztę
          > żali wyślij mi mailem, bo po co ludziom zawracać głowę...
          >
          > Gość portalu: gucio napisał(a):
          >
          > > pani evo,
          > >
          > > nie wzialem udzialu wiec nie musze przepraszac i w ogole przegapilem wieks
          > zosc
          > > watkow i klotni miedzy pania a banda charles'a wiec nie umiem sie nawet
          > > ustosunkowac (?) do meritum choc instynktownie sklaniam sie do wyrazenia p
          > oparc
          > > ia
          > > suzume, aczkolwiek ona mnie zawsze wykreca ogonem. naprwade daje wiare, ze
          > nie
          > > jest pani tamta eva, ale z tym na odwrot to juz taki pewien nie jestem.
          > >
          > > wesolych swiat,
          > > gucio
          > >
          > > Gość portalu: Eva napisał(a):
          > >
          > > > Osoba, która założyła wątek pn."Porywanie wątków" nie jest mną i na o
          > dwrót
          > > .
          > > > Jeśli macie trochę przyzwoitości i dobrego wychowania to powinniście
          > mnie
          > > > przeprosić (mam na myśli tych, którzy wzięli udział w dyskusji we wsp
          > omnia
          > > nym
          > > > wątku), a jeżeli Was na to nie stać, to się nie obrażę, bo do chamstw
          > a w t
          > > ym
          > > > kraju przyzwyczaiłam się (szczególnie "ciepłe" słowa do Suzume).
          > >
          >

• Gość: Bini Re: Ośmieszacie się, mili Państwo! IP: *.hkcable.com.hk 10.12.01, 16:31
        >
        > Gość portalu: Eva napisał(a):
        >
        > > Osoba, która założyła wątek pn."Porywanie wątków" nie jest mną i na odwrót
        > > Jeśli macie trochę przyzwoitości i dobrego wychowania to powinniście mnie
        > > przeprosić (mam na myśli tych, którzy wzięli udział w dyskusji we wspomnia
        > nym wątku), a jeżeli Was na to nie stać, to się nie obrażę, bo do chamstwa w
        >tym kraju przyzwyczaiłam się (szczególnie "ciepłe" słowa do Suzume).

Zamiast mnozyc watki, ktore przysparzaja Ci watpliwej popularnosci moze lepiej
        zmienic nick na mniej oklepany i nie musiec prostowac pomylek.
        A czy w ogole ktos ma kontrole nad tym kto jest kto na tym forum? Ja nawet nie
        mam zamiaru dociekac.....
        Przepraszac tez nie, choc przyzwoitosc i dobre wychowanie posiadam....

• Gość: Eva Bini IP: *.talnet.pl 11.12.01, 08:24
      Ja nie wiedziałam, że na Forum pisze się po to, aby być popularnym. Ale może
      masz rację, jeżeli ktoś się niczym nie wyróżnia w życiu codziennym to "rajcuje"
      go popularność na Forum. Mnie to nie interesuje.
      Co do nicka to to jest moje własne imię (w języku polskim po prostu pisze się
      Ewa)i nie widzę powodu, dla którego miałabym posługiwać się innym. A że jest
      tak bardzo popularne nie moja wina.
      Gdybym chciała to mogłabym pisać pod różnymi nazwami, ale po co? Mam odwagę
      podpisywać się własnym imieniem.
      I tym akcentem kończę pisanie na Forum; proszę nie utożsamiać mnie już nigdy z
      jakąkolwiek inną Evą.
      • Gość: gucio Re: pani evo IP: 194.181.183.* 11.12.01, 09:53
        mila pani evo,

niechze sie pani nie obraza i pozostanie z nami na forum. potrzebujemy tu
        kulturalnych osob, kontrowersyjnych opinii i niebanalnych osobowosci. jesli
        nerwy pani puszczaja, to prosze po prostu pomijac wszelkie watki bagienne i
        skoncentrowac sie na innycb tematach, np. o dojrzalej milosci. moze tez pani
        zaproponowac jakis innyc temat a ja obiecuje sie ustosunkowac, jako, ze mam
        dzis nieco luzu w pracy.

z powazaniem
        gucio
        • Gość: Michal Re: pani evo IP: 213.241.35.* 11.12.01, 11:52

Ja oczywiście popieram gucia Eva noie ma co sie obrażać a złośliwości pomiń
          i dalej przynajmniej Ja chcę widzieć Cię na forum

Cieplo pozdrawiam
      • Gość: zetor Re: Bini IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.12.01, 15:07
        ewa co ty sie tak napuszyłaś?
        wyluzuj troche kobito bo cie nerwy zjedzą
        przeciez to tylko forum

no chyba, ze forum to cale twoje zycie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka