amoretka 17.08.07, 20:53 Czy znacie jakies skuteczna tabletki odchudzajace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 20:54 Ja znam! Ja znam! POLECAM!!! Pierwsza nazywa się "sport", a druga "zdrowe i racjonalne odżywianie". Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 20:55 najlepiej od psychiatry, wez cos na glowke, zanim nastepna idiotka zostanie anorektyczka, Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 20:55 amoretka napisała: > Czy znacie jakies skuteczna tabletki odchudzajace? Po co Ci tabletki??? Naprawdę można zdrowo schudnąć i dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 20:56 Tabletka jest lepsza bo mozna zjesc ja siedzac na kanapie i zagryzc paczkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:58 kontik_71 napisał: > Tabletka jest lepsza bo mozna zjesc ja siedzac na kanapie i zagryzc > paczkiem :) Po tabletkach typu Meridia w ogóle nie chce ci się jeść Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 22:00 Glodzenie sie jest najgorsza dieta ze wszystkich mozliwych.. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:01 Czesto a malo jesc, nie jesc po 18, ruch, ruch, ruch...i CIERPLIWOSC Odpowiedz Link Zgłoś
amoretka Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:02 najgorze jest to że przytylam w ciagu miesiaca sporo (nie wagowo ale wygląd...) i nie wiem jak sie tego pozbyc. Nie zmienilam zadnych nawykow Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:04 Wiec marsz do lekarza... Moze to woda? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:07 Wiec jesli nie zmienila Ci sie waga to napuchlas... wiec tu chyba nie dieta jest tym co Ci potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:10 amoretka napisała: > najgorze jest to że przytylam w ciagu miesiaca sporo (nie wagowo ale > wygląd...) i nie wiem jak sie tego pozbyc. Nie zmienilam zadnych > nawykow Ale w jaki sposób Ci "przybyło"? Piszesz, że waga się nie zmieniła. Może jesteś przed okresem i woda Ci się zwyczajnie zatrzymała w organizmie? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:03 amoretka napisała: > to prosze napisz mi jak Proszę Cię bardzo. 1. sport - najlepsze bieganie bo to porusza wszystkie mięśnie. Najlepiej interwałowo (jeden odcinek wolniej, drugi szybciej ale na początek po prostu zacznij biegać jakkolwiek żeby zgrać oddech) 2. dieta ale z głową - kiedy jesteś głodna jedz - tylko mniej kaloryczne posiłki. Unikaj smażonych potraw, spróbuj nie słodzić herbaty itp. Unikaj dużych ilości pieczywa i warzyw zawierających skrobię. Ale to wszystko oczywiście nie jest super ścisłe. Jak zjesz batonika dwa razy w tygodniu to się świat nie zawali;) 3. Przed bieganiem możesz ssać l-karnitynę (są bardzo fajne smakowe firmy OLIMP wiem, że są dobre). Wiem co piszę bo schudłam 14 kg w 3 miesiące:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 jeszcze coś... 17.08.07, 21:05 ...nie pij w trakcie posiłków:) A tak w ogóle to wsłuchaj się w swój organizm i staraj się dać mu to czego potrzebuje. To się daje zrobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
cetka4 Re: tabletki na odchudzanie 17.08.07, 21:42 Najlepsza dieta to MŻ. Sama wiesz co to znaczy. A może się stesujesz? U niektorych ludzi stresy się "odkładają";-) Panowie znajdują je na karku, a Panie w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
okragla Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:02 Witaj :0 Przeszlam wszystkie dostepne i neidostepne na polskim rynku tabletki na odchudzanie i po jakims czasie waga wrcala, podwojnie. To jest problem glebszy, bo w naszej glowie, nawykach, nalogu jedzenia- jesli jestes grubaskiem, oczywiscie a nie tylko osoba, ktora ma kilak kilogramow zbednych i grymasi. Ale faktem jest, ze czlowiek bez problemu, nalogu jedzenia nie pojmie, jak nie mozna odstawic sobie tych wszystkich przyjemnosci i stad posty typu- najlepsza pigulka na odchudzanie to mniej jesc- brednie, jedzenie, to nalog jak narkotyki czy alkohol. ... ech, sie rozpisalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:04 I jak wiekszosc nalogow daje sie opanowac :) Trzeba tylko byc przekonanym, ze naprawde chce sie tego.. zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
okragla Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:08 hej wstawiony ;) To nie tak, ze sie da opanowac... jak ktos ma slaba wole, to mzoe sobie powiedziec, obiecac itp a i tak zrobi inaczej :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:20 Alez ja wiem jak to jest.. jestem palaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
okragla Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:24 kontik_71 napisał: > Alez ja wiem jak to jest.. jestem palaczem... Wiec rozumiesz puszystych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:26 Rozumiem mechanizm uzaleznienia.. Niestety zyje w kraju gdzie otylosc zaczyna byc sporym problemem (nie USA) i ma niejaki problem z tym faktem Odpowiedz Link Zgłoś
okragla Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:27 Hej Ja Ciebie kojarze z jakiegos forum turystycznego chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tabletki na odchudzanie 18.08.07, 00:38 turystycznym raczej nie.. komputerowe bylo albo jedno zamkniete o nawie flirt Odpowiedz Link Zgłoś