anahella Re: Swędzi. 01.07.03, 21:18 kundalini napisała: > Co robic? Lec do apteki po zel. Dziala na ukaszenia komarow i innego fruwajacego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: A co swedzi, jesli to nie tajemnica? n/t 01.07.03, 21:45 Jesli sama nie wiesz, co cie swedzi, to z pewnoscia swedzi cie mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: A co swedzi, jesli to nie tajemnica? n/t 02.07.03, 12:09 melinek napisał: > Jesli sama nie wiesz, co cie swedzi, > to z pewnoscia swedzi cie mozg. > Heheheeeeeee :)))) Pozdrawiam BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Swędzi. 02.07.03, 17:07 Dlaczego ciezko? Wydrapie sobie i bedzie je miala z glowy. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Swędzi. 02.07.03, 17:28 melinek napisał: > Dlaczego ciezko? Wydrapie sobie > i bedzie je miala z glowy. ;)) W kwestii swedzenia zawsze polecam zele, a na swedzenie sumienia to tez znam specyfik. W czystej formie jego wzor chemiczny to: c2H5OH (nie mam dolnych indeksow oczywiscie 2 i 5 powinny byc na dole) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Swędzi. 02.07.03, 21:46 anahella napisała: > W czystej formie jego wzor > chemiczny to: c2H5OH Ales Ty tajemnicza dzisiaj Anahello ;)) Ja by to ujela zupelnie inaczej: woda z monopolowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Swędzi. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 02.07.03, 22:09 A ja polecam zimna albo goraca kapiel. Trza sie myc -swedzic nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye a może swędzi Ją z Ochoty ;) 02.07.03, 22:41 A może swędzi ją z Pragi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: a może swędzi Ją z Ochoty ;) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 02.07.03, 23:04 Jak ja swedzi z ochoty, to niech se jedzie na prage czy otwocka i tam se swed zaspakaja. Kazda kobieta ktora swedzi powinna zadbac o to, by miec kogos do odswedzania. Inaczej nawet przysznice nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa albo, jak Anahella radzi, powinna 02.07.03, 23:07 mieć żel na wszystkie swędzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: albo, jak Anahella radzi, powinna IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 03.07.03, 00:38 Ja mysle, ze to wlasnie dobrze ze swedzi. Te wszystkie zele sa zbyteczne. Uzywajac je, kobiecie wszystkiego sie odechce, a raczej nie o to tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: albo, jak Anahella radzi, powinna 03.07.03, 01:57 aankaa napisała: > mieć żel na wszystkie swędzenia :P Taki pod prysznic tez niczego sobie:) Moj pachnie migdalami i mnie nie swedzi, moze zrzutke jakas zrobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Swędzi. 03.07.03, 01:56 melinek napisał: > Ales Ty tajemnicza dzisiaj Anahello ;)) Ja by to > ujela zupelnie inaczej: woda z monopolowego. Melinku, zawsze podziwialam klarownosc Twoich wypowiedzi:) Chcesz byc moim guru? Odpowiedz Link Zgłoś
yb_poor Re: Swędzi. 03.07.03, 03:27 kundalini napisała: > Co robic? Daj anahellce podrapac.Ta Pani sleczy tu calymi dniami i nocami ... Odpowiedz Link Zgłoś