limonka3 06.09.07, 08:14 dnia kawusia :)i pozdrowionka dla Wszystkich ślę ze słonecznego i bezchmurnego 3miasta! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla.k Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:18 to ja jednak zostane przy herbacie. Dzień dobry z witrznej Welkopolski:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:24 Kontratakuję. Witam i ściskam wszystkie forumowe "K" ,ze słonecznego ,podobno metropolitarnego,najwspanialszego ,mlekiem i miodem płynącego (ależ lizus) Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:27 cześć Krzysiu! a komu się tak podlizujesz, hm? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:35 Cze limonka (bo wiadomo,że to nie to samo co cytrynka) :). Nikomu się nie podlizuję :D Po prostu Trójmiasto to "je" to :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:42 Po prostu Trójmiasto to "je" to :) Zgadzam się z Tobą w 100%!!! Pewnie,że limonka to coś innego, ma choćby ładniejszy kolor;) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:26 A masz dużo cukru ? :D Bo ja dużo słodzę :)) Dzień dobry wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:28 Cukru Ci u nas pod dostatkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:28 to bardzo dobrze...uwielbiam słodkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:31 O, to super ! :) Kawę słodzę podobno za dużo, ponoć według niektórych psuję jej smak :D Herbatkę natomiast piję prawie gorzką :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:39 No popatrz, a ja zupełnie odwrotnie, kawkę słodze minimalnie ale za to herbatkę lubię słodką :) Odpowiedz Link Zgłoś
metalicca Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:30 Ło matko! Co Wy z tym słońcem w trójmiescie? Przecież leje trzeci dzień i zimno jak w psiarni. Setka na rozgrzewkę by się przydała. Pozdro...;) Grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:32 Wczoraj u nas pięknie świeciło słońce, więc nie będę zawistna, że teraz grzeje gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Na dobry początek 06.09.07, 08:41 No co prawda dzentelmen nie pije przed 12, ale nic nie mowia o kobietach Dzien dobry ze slonecznego londka Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:40 No u mnie jest naprawde bezchmurne:) patrzę przez okno i widzę błękitne niebo i słonko:)Gdynia się kłania nisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:41 limonka3 napisała: > No u mnie jest naprawde bezchmurne:) patrzę przez okno i widzę > błękitne niebo i słonko:)Gdynia się kłania nisko ;) Jezu jak Ci zazdroszczę! W stolycy zimno, wietrznie i pochmurno:/ Ps. Ale cieszę się, że gdzieś indziej ludzie mają fajnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:44 Wiesz, prawie całe lato,to ja patrzyłam jak gdzieś np. na południu mieli słonko i ciepełko a u nas była już prawie jesień, więc jak teraz choć przez chwilkę jest odwrotnie to się bardzo cieszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:47 masz rację, równowaga, również w pogodzie, musi zostać zachowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:50 jeszcze gdyby temperaturka skoczyła do 25 stopni + ożywczy drink z limonką :DD ,to by było już wszystko,czego trza :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:52 krzysiek1042 napisał: > jeszcze gdyby temperaturka skoczyła do 25 stopni + ożywczy drink z limonką :DD > ,to by było już wszystko,czego trza :) oj, już chyba za dużo od tego września wymagasz...ale 25 stopni...byłoby miło Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:57 Czy ja wiem? czy drink (z lemonką) i 25 stopni to jest ta duużo? uważam że to w sam raz -dla równowagi:) znowu się musze zgodzić z Krzysiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:51 polla.k napisała: > masz rację, równowaga, również w pogodzie, musi zostać zachowana :) D.upa tam z równowagą!!! Ja kcem słońce i ciepełko!!! buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:54 izabellaz1 napisała: >> > D.upa tam z równowagą!!! Ja kcem słońce i ciepełko!!! buuuuuuuuu > > Ty nie bucz, tylko poczekaj...u Ciebie też zrobi się ciepło. U mnie wieje okrutnie, słońce zwiało...ale ciągle mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:55 polla.k napisała: > > Ty nie bucz, tylko poczekaj...u Ciebie też zrobi się ciepło. U > mnie wieje okrutnie, słońce zwiało...ale ciągle mam nadzieję Wiesz jak to jest z nadzieją?...;P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:57 oj wiem, ale nie ściągaj mnie z obłoków, bo ledwo co się wdrapałam, to jeszcze chwilę pomarzę Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:02 polla.k napisała: > oj wiem, ale nie ściągaj mnie z obłoków, bo ledwo co się wdrapałam, > to jeszcze chwilę pomarzę Sorry ja to się z reguły nie wdrapuję...z mniejszej wysokości ląduje się na d.upie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:58 Wiemy wiemy, ale pamiętaj, że mimo wszystko kocha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 08:59 limonka3 napisała: > Wiemy wiemy, ale pamiętaj, że mimo wszystko kocha! :) no co ty...my przeciez tylko o pogodzie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:01 > no co ty...my przeciez tylko o pogodzie ;D :))) ja też o pogodzie i o nadzieji, bo Iza mówi, ze to różnie z nia bywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:01 limonka3 napisała: > Wiemy wiemy, ale pamiętaj, że mimo wszystko kocha! :) Słońce mnie??? Wykluczone po tym co widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:01 izabellaz1 napisała: > Wiesz jak to jest z nadzieją?...;P Coś słyszałem ,że niby nadzieja matką głupich, a matka kocha swoje dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:03 No dokładnie o to chodziło! I dlatego napisałam, że kocha!:) więc i do innych słonko zawita:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:03 krzysiek1042 napisał: > Coś słyszałem ,że niby nadzieja matką głupich, a matka kocha swoje dzieci :) Ale ja nie chcę być tą głupią! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:05 Nie jesteś!!! jesteś kochana:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:08 limonka3 napisała: > Nie jesteś!!! jesteś kochana:) I co mi z tego??? Jak będę miała nadzieję to będę gupia...to ja już wolę nie mieć nadziei i mądrością oświecać innym drogę w ciemności;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:09 izabellaz1 napisała: >> > I co mi z tego??? Jak będę miała nadzieję to będę gupia...to ja już wolę nie > mieć nadziei i mądrością oświecać innym drogę w ciemności;PPPPPP > > Taki robaczek świętojański? ;D > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:12 polla.k napisała: > izabellaz1 napisała: > > >> > > I co mi z tego??? Jak będę miała nadzieję to będę gupia...to ja > już wolę nie > > mieć nadziei i mądrością oświecać innym drogę w ciemności;PPPPPP > > > > Taki robaczek świętojański? ;D Tylko spróbujcie mnie do słoika wpakować to ja Wam dam!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:14 nie będziemy próbować. obiecuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:08 o matko! tylko nic nie insynuujcie! prosze:))) to było a propos nadzieji,matki i kochania:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:13 limonka3 napisała: > o matko! tylko nic nie insynuujcie! prosze:))) > to było a propos nadzieji,matki i kochania:) Plączesz się w zeznaniach!!! ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:16 Ja ??? no coś Ty! ja tu do Ciebie z sercem na wierzchu a Ty mi takie, że się plącze itp:( ja też obiecuje, że nie zamkne Cie w słoiku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:27 limonka3 napisała: > ja też obiecuje, że nie zamkne Cie w słoiku:)))) Eeee a mogło być ciekawie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:28 izabellaz1 napisała: > Eeee a mogło być ciekawie:PPP No chyba, że będziesz za bardzo dokazywać :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:30 Albo bardzo się prosić :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taaa? A gdzieś Ty takie znalazła bezchmurne?? 06.09.07, 09:40 limonka3 napisała: > Albo bardzo się prosić :) Prosić nie będę! Dokazywać mogę;P Odpowiedz Link Zgłoś