izabellaz1 06.09.07, 20:39 ...do weekendowego zaplanowanego resetu;) Siedzę wygodnie, obok dobre wino, głowa mi się przy Guns N'Roses kołysze i dobrze mi...ktoś się ma ochotę dołączyć? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:44 myszz napisała: > z piwem mogę się dosiąść :) No procentów niewiele ale może być;) Dużo tego browca masz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Wstęp... 06.09.07, 20:46 czteropaka :D ale tyle sama nie dam rady bo szybko mi się bieganie włącza ... Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Wstęp... 06.09.07, 20:41 Ja bardzo chetnie, co pawda u mnie dzis tylko soczek, gunsow zaraz moge zarzucic, wygodnie tez mam... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:42 dorisja napisała: > Ja bardzo chetnie, co pawda u mnie dzis tylko soczek, gunsow zaraz > moge zarzucic, wygodnie tez mam... No to tylko ten soczek niewygodny ale reszta ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Wstęp... 06.09.07, 20:46 Co prawda jest jeszcze winko jakies, ale jeszcze troche to ja w alkocholizm wpadne Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:48 dorisja napisała: > Co prawda jest jeszcze winko jakies, ale jeszcze troche to ja w alkocholizm wpa > dne Lej nie gadaj! Ja już dawno powinnam zastanowić się nad ilością spożywanych procentów;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:51 dorisja napisała: > mowisz i masz;-) No tak to lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wstęp... 06.09.07, 20:42 E, a do pracy jutro nie idziesz? To nie będzie rybnego, nie będzie wódeczki, nie będzie wytrzeźwiałki! Nie ma tak! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:43 funny_game napisała: > E, a do pracy jutro nie idziesz? Idem :D > To nie będzie rybnego, nie będzie wódeczki, nie > będzie wytrzeźwiałki! Nie ma tak! Będzie ale w weekend dopiero :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wstęp... 06.09.07, 20:45 No, to masz szczęście, bo za wolne w piątek potrafię zabić :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:47 funny_game napisała: > No, to masz szczęście, bo za wolne w piątek potrafię zabić :D To dobrze, że nie wspominałam o wolnym jak z dziewczynami z forum jechałyśmy do Wrocka na resecik ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wstęp... 06.09.07, 20:49 Wrrrr :) I może jeszcze poniedziałek miałyście wolny? Za wolny poniedziałek gotowa jestem najeżdżać Europę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:53 funny_game napisała: > Wrrrr :) > I może jeszcze poniedziałek miałyście wolny? Za wolny poniedziałek gotowa jeste > m > najeżdżać Europę ;) Uffff zostań w granicach kraju spokojnie...w poniedziałek grzecznie do pracy każda;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wstęp... 06.09.07, 20:57 Chwalić Panią! Już ostrzyłam pilniczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:59 funny_game napisała: > Chwalić Panią! Już ostrzyłam pilniczek ;) Bo ja ludzka Pani jestem;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wstęp... 06.09.07, 21:16 Tą wyżej miałam na myśli, ale Ciebie też pochwalę za pracujący piątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:23 funny_game napisała: > Tą wyżej miałam na myśli, ale Ciebie też pochwalę za pracujący piątek ;) Ależ dzienkujem dzienkujem!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 20:47 ja mam urquella, wygodny fotel, duży monitor i... tłumaczenie do skończenia... ech a co z gunsów leci? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:48 i.nes napisała: > ja mam urquella, wygodny fotel, duży monitor i... tłumaczenie do skończenia... > ech > > a co z gunsów leci? Don't cry w tej chwili sie kończy :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 20:52 izabellaz1 napisała: > Don't cry w tej chwili sie kończy :) a która wersja "don't cry"? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 20:58 i.nes napisała: > a która wersja "don't cry"? ;P mp3-kowa ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 21:00 izabellaz1 napisała: > mp3-kowa ;PPP nie pogrążaj już się może... ;PPP boszsz, ta współczesna młodzież... ech Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:49 Wy sie wyluzowujecie, upajacie (nie tylko alkoholem) a ja biedny robaczek pracuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:52 kontik_71 napisał: > Wy sie wyluzowujecie, upajacie (nie tylko alkoholem) a ja biedny > robaczek pracuje :( Robaczku nadstaw pancerzyk to podrapiemy po skrzydełku;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:54 Nie mam skrzydelek.. taka jedna mi je wyrwala :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:55 kontik_71 napisał: > Nie mam skrzydelek.. taka jedna mi je wyrwala :( To nadstaw co Ci zostało...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:57 hahaha.. niech no pomysle...hmmm nozke lewa srodkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:58 kontik_71 napisał: > hahaha.. niech no pomysle...hmmm nozke lewa srodkowa :) Dlaczego środkowa akurat??? Jakaś wyjątkowo niedopieszczona jest???:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 21:00 kontik_71 napisał: > Wyjatkowo wrazliwa :P Ale wiesz...jak zbyt wrażliwa to łatwo przekroczyć próg bólu...a tego chciałabym uniknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 21:01 Nie obawiaj sie.. bede kasal gdy sie do granicy zblizysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 21:04 kontik_71 napisał: > Nie obawiaj sie.. bede kasal gdy sie do granicy zblizysz :) Kurcze tylko problem jest bo ja lubię tą granicę przekraczać :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 21:05 i.nes napisała: > odrąbiesz, próg zniknie ;P I jeszcze pięć nóg Kontikowi zostanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 21:06 izabellaz1 napisała: > I jeszcze pięć nóg Kontikowi zostanie ;P to un ma szyść? szkoda.... po wyrwaniu już szóstej straci słuch Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:54 aleeż :) my bardzo współczujące i przesiąknięte empatią do ostatniej kropli piwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:56 No wlasnie i o to piwo chodzi... a ja mam taaaaaka ochote na zimne piwko w zroszonej butelce... hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstreciuchy :( 06.09.07, 20:56 sumire napisała: > aleeż :) my bardzo współczujące i przesiąknięte empatią do > ostatniej kropli piwa ;) Albo czego tam która ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 20:59 kontiku, nie tylko Ty masz robotę! pośpiewajmy więc! Been working and working butI still got so terribly far to go :D Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:03 Za górami,za lasami,za dolinamiiiiiiiiiii Żyło sobie trzech krasnaliiiiiiiiiiiiiii Nie Góraliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......... Wino, kobiety i śpiew:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:05 no lalka, nieźle, nieźle, ale drugą Niną to Ty nie będziesz ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:06 Nie?:(((???:((( Szkoda, tak się starałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:07 nie trać wiary! dużo ćwicz! może będziesz drugą Violettą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:10 TRZECH ICH BYYYYYYYYYYYYYYYłłłłłłO DWóCH SPAAAAAAAAAAAAAAASIONYYYYYYYYYYYCH A TEN TRZECI BARDZO SMUTNYYYYYYYYYYYYY BO MIAł ZONNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:11 lalka-mi napisała: > TRZECH ICH BYYYYYYYYYYYYYYYłłłłłłO > DWóCH SPAAAAAAAAAAAAAAASIONYYYYYYYYYYYCH > A TEN TRZECI BARDZO SMUTNYYYYYYYYYYYYY > BO MIAł ZONNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEE:))) Piknie! Próbuj dalej! :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:13 izabellaz1 napisała: > Piknie! Próbuj dalej! :D Izunia, a podajże mi te zatyczki do uszu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:14 i.nes napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Piknie! Próbuj dalej! :D > > Izunia, a podajże mi te zatyczki do uszu, co? Jeszcze jakieś pół godziny i mój słuch może podlegać pewnym przekłamaniom :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:15 izabellaz1 napisała: > Jeszcze jakieś pół godziny i mój słuch może podlegać pewnym > przekłamaniom :D to może ja ryknę? IZA, ZATYCZKI POR FAVOR! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:19 i.nes napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Jeszcze jakieś pół godziny i mój słuch może podlegać pewnym > > przekłamaniom :D > > to może ja ryknę? > IZA, ZATYCZKI POR FAVOR! No drooobraaa...mówiłam PÓŁ GODZINY...pół h jeszcze nie minęło...idę idę po te zatyczki...Jesssssssuuuu jak się Ci forumowicze rozbestwili! ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:20 :)Nic z tego-nie stracę wiary w siebie:))) A ta żoooonaaaaaaa taka jędza no i baaaaaaaasataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miała waaaaaaaaałek taki zwykłyyyyyyyy Jaaaaaaaaak do ciaaaaaaaaaastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))!!!!!!!!!! I tu kłaniam się Państwu:) Ależ nie trzeba, nie trzeba tych owacji Dla Gości Specjalnych wieczoru-Metaxa 32 gwiazdki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: piosenka dla pracusiów! 06.09.07, 21:12 etam spiewac kazdy moze, ale mnie nie zmuszajcie Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Wstęp... 06.09.07, 21:08 weekendowy reset...podoba mi się. Wchodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 21:09 jeszcze trochę, a ten reset będziem w poniedziałek zaczynać... nawet nie tyle zaczynać, co nigdy nie przestawać! forum alkoholum :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:11 i.nes napisała: > forum alkoholum :DDD E tam...kwestia odpowiedniego spojrzenia na zagadnienie;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 21:14 izabellaz1 napisała: > E tam...kwestia odpowiedniego spojrzenia na zagadnienie;P taaaha! mam na imię ines, od dwóch lat nie piję wódki... ... z sokiem pomarańczowym :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:15 i.nes napisała: > izabellaz1 napisała: > > > E tam...kwestia odpowiedniego spojrzenia na zagadnienie;P > > taaaha! > > mam na imię ines, od dwóch lat nie piję wódki... > ... z sokiem pomarańczowym :D Czy Ty założyłaś w mojej chałupie kamery??? Właśnie wyciągnęłam Smirnoffa i sok pomarańczowy bo mi się wino kończy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 21:17 izabellaz1 napisała: > Czy Ty założyłaś w mojej chałupie kamery??? Właśnie wyciągnęłam > Smirnoffa i sok pomarańczowy bo mi się wino kończy :DDD :DD a potem do wydam... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:20 i.nes napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Czy Ty założyłaś w mojej chałupie kamery??? Właśnie wyciągnęłam > > Smirnoffa i sok pomarańczowy bo mi się wino kończy :DDD > > :DD > a potem do wydam... O żesz!!! Lecem siem ubrać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 21:22 izabellaz1 napisała: > i.nes napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > Czy Ty założyłaś w mojej chałupie kamery??? Właśnie wyciągnęłam > > > Smirnoffa i sok pomarańczowy bo mi się wino kończy :DDD > > > > :DD > > a potem do wydam... > > O żesz!!! Lecem siem ubrać! :D teraz to wiesz... tu lejt :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:24 i.nes napisała: > izabellaz1 napisała: > > > i.nes napisała: > > > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > Czy Ty założyłaś w mojej chałupie kamery??? Właśnie wyciągnęł > am > > > > Smirnoffa i sok pomarańczowy bo mi się wino kończy :DDD > > > > > > :DD > > > a potem do wydam... > > > > O żesz!!! Lecem siem ubrać! :D > > > teraz to wiesz... tu lejt :PPP Plizzzz ripleja zrób! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 21:28 izabellaz1 napisała: > Plizzzz ripleja zrób! <wzzzzzzzzzzzz> o, proszę, tu zrzucasz buty... a do szafki do nie łaska? <wzzzzzzzzzzz> ooooo, fajna koronka, ale te spodnie to trzeba złożyć, wiesz? <wzzzzzzzzzz> lodówka... ha! poproszę ten kawałek sera :) <wzzzzzzzzzz> cuuuudna ta wódzia! taka zmrożona... ech Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:31 i.nes napisała: > o, proszę, tu zrzucasz buty... a do szafki do nie łaska? Za dużo skomplikowanych czynności dzisiaj! :D > ooooo, fajna koronka, ale te spodnie to trzeba złożyć, wiesz? Kolejna zbędna czynność:D > lodówka... ha! poproszę ten kawałek sera :) No problemo...ale który bo dwa widzę...albo mi się wzrok rozmazuje:D > cuuuudna ta wódzia! taka zmrożona... ech No z tym się zgodzę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:10 polla.k napisała: > weekendowy reset...podoba mi się. Wchodze :) A co masz??? Bo wiesz...tak z pustymy rencamy to nie wpuszczamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Wstęp... 06.09.07, 21:11 izabellaz1 napisała: > > A co masz??? Bo wiesz...tak z pustymy rencamy to nie wpuszczamy :D > > absolut i martini - moja opcja standardowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:13 polla.k napisała: > izabellaz1 napisała: > > > > > > A co masz??? Bo wiesz...tak z pustymy rencamy to nie wpuszczamy :D > > > > absolut i martini - moja opcja standardowa :) No i gut...mi się wino w zastraszającym tempie kończy ale mam jeszcze zmrożonego Smirnoffa:D Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Wstęp... 06.09.07, 21:17 uuuuuu az tak po calosci pojedziesz chyba zaraz wysle mojego M po cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Wstęp... 06.09.07, 21:19 dorisja napisała: > uuuuuu az tak po calosci pojedziesz > chyba zaraz wysle mojego M po cos wiecej to moze niech jeszcze chipsy kupi albo orzeszki jakieś, plisss Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Wstęp... 06.09.07, 21:22 i jeszcze lody i czekolade a co tam jak szalec to szalec Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:22 polla.k napisała: > dorisja napisała: > > > uuuuuu az tak po calosci pojedziesz > > chyba zaraz wysle mojego M po cos wiecej > > to moze niech jeszcze chipsy kupi albo orzeszki jakieś, plisss Peppies bekonowe!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wstęp... 06.09.07, 21:21 dorisja napisała: > uuuuuu az tak po calosci pojedziesz > chyba zaraz wysle mojego M po cos wiecej Ano jadę :D W weekend będzie lepiej! Wysyłaj! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wstęp... 06.09.07, 21:14 polla.k napisała: > > absolut i martini - moja opcja standardowa :) doskonała opcja, siostro! :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Wino się skończyło... 06.09.07, 21:29 ...dobrze, że kolega Smirnoff kręcił się w pobliżu:D Aha i Gunsów już nie ma..."Moskau" Rammsteina leci :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Wino się skończyło... 06.09.07, 21:35 Gunsi nie chca z nami pic, a to swinie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wino się skończyło... 06.09.07, 21:39 dorisja napisała: > Gunsi nie chca z nami pic, a to swinie Bo tylko europejczycy dadzą nam radę!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wino się skończyło... 06.09.07, 21:45 dorisja napisała: > co fakt to fakt Ujć...przeczytałam "akt" :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Wino się skończyło... 06.09.07, 22:07 to nic ja chcialam witamine z buteleczki od zmywacza make-upu wyjadz Odpowiedz Link Zgłoś