soczewica 08.07.03, 11:55 Nie jestem tobą, żeby ujawniać obcym ludziom szczegóły mojego życia, imię syna czy nazwę tudzież branżę firmy. Wspominałam kiedyś jedynie o ukończeniu szkoły zakonnej. U PP Prezentek dla ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Moje drogie alter ego! 08.07.03, 11:57 soczewica napisała: > Nie jestem tobą, żeby ujawniać obcym ludziom szczegóły mojego życia, imię > syna czy nazwę tudzież branżę firmy. > Wspominałam kiedyś jedynie o ukończeniu szkoły zakonnej. U PP Prezentek dla > ścisłości. > oh, znowu zalogowałam się z konta Soczewki. ile razy jeszcze się to zdarzy? pozdrawiam ciepło, ale juz mi się nie chce przelogowywać branca28 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka U prezentek czy u prezenterek... 08.07.03, 11:58 soczewica napisała: > Nie jestem tobą, żeby ujawniać obcym ludziom szczegóły mojego życia, imię > syna czy nazwę tudzież branżę firmy. > Wspominałam kiedyś jedynie o ukończeniu szkoły zakonnej. U PP Prezentek dla > ścisłości. > ..pogody np., bo one przy tych mapach wyglądają jak dziewice. Odpowiedz Link Zgłoś
branca28 Re: U prezentek czy u prezenterek... 08.07.03, 12:04 pajdeczka napisała: > ..pogody np., bo one przy tych mapach wyglądają jak dziewice. prezentek Pajdeczko, prezentek :) jedna z lepszych szkół na wybrzeżu zresztą (oj, nosiło mnie po kraju, nosiło całe życie, może teraz wreszcie osiądę w Krakowie...) w każdym mieście szukam kontaktu z prezentkami prowadzącymi szkoły. Soczewicę poznałam właśnie w ten sposób, że jako osobę z Krakowa zagadnęłam ją, czy mogaby mi wskazać, gdzie też mieści się szkoła prezentek w Krakowie. pozdrawiam ciepło branca28 Odpowiedz Link Zgłoś