stalker7 10.09.07, 04:09 Moja ciagle papla i pala. To jest bardzo meczace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 07:33 O czym? Wiem. Bo mam cholerne doświadczenie. Jak do Baby zejdą się baby, no to paplają. Ja siedzę w kuchni i jestem na posługi [kawka, herbatka, ciasteczka, winko, drink, i jeszcze co tam]. Ale dziewuchy się nie pitolą. Gadają praktycznie o dzieciach , o facetach i o sprawach 'łóżkowych'. Ludziki kochane, czego ja już nie słyszałem? Głowa boli. Mogę napisać pracę z seksuologii. Pan doktor Starewicz to wysiadka. Nawet nie macie pojęcia co te kobitki gadają? Ja tylko zachodzę w głowę, czy to prawda. Spytać się, nie mam odwagi. Ale jeżeli prawda, toooo..., świat chyba stoi do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 07:48 ja to wiem że potrafia gadać o męskich członkach...i to nie tylko o rozmaiarach ale też o szczegółach budowy tak drobnych których nawet ja jako posiadacz narzędzia nie zauważyłem... pozatym jak się jedna z drugą upije i znają się dobrze to potrafia się podzielić takimi fantazjami seksualnymi, że te nasze męskie przy nich to są jak jedwab delikatne Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 08:11 Kobiety gadają okropne rzeczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 08:22 sylwiamich napisała: > Kobiety gadają okropne rzeczy:)))) no jeden powie "okropne" inny powie "cudowne", kiedyś myślałem że jestem jakimś chorym zboczeńcem...ale jak usłyszałem co chodzi po głowie niektórym kobitkom to okazało się że nie jest tak źle ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 08:57 to fakt kobiety potrafią świńtuszyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 09:05 tzn. świNtuszyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 09:41 Cuda Morik, cuda! Jak walną po trzy drinki... Ja już nawet wiem, jak każda, kiedy i w jaki sposób traciły cnotę. Bo raz się na ten temat zgadały i chwaliła się jedna przed drugą. Aż sobie uszy zatykałem, bom trochę wstydliwy. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 09:43 uwazaj bo jeszcze Ci uwierzymy:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 10:58 Nieeeeee wierzysz? To wszystko babki teraz w rejonie piędziesiątki, stare kumpele. I mną się nie cyckają. Ale jak nie wierzysz, to nie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:01 Nie wierze zes wstydliwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:09 Wstyd to ja straciłem bardzo dawno temu z pewną Panią, letnią gorącą nocą. Szczęście że było ciemno i nie było pokrzyw, tylko fajna trawa. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:24 Chociaż Pani później trochę kwękała, że była rosa. I zamartwiała się, czy nie dostanie kataru. Ale nic jej nie było. Żadnego uszczerbku nie poniosła. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 bo jak się nie ma z kim robić, to przynajmniej 10.09.07, 10:51 można poświntuszyć, pofrywolić :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 09:47 a, czy bedąc "chorym zboczencem" nie myslałeś kiedyś o leczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 10:01 nie wiedziałem że z tego się leczy.... pozatym jak człowiek sam sobie diagnozę stawia to się pomylić może no i właśnie się okazało że się pomyliłem myślałem że tylko ja moge mieć mocno kosmate myśli (młody byłem) ale z czasem wyszło szydło z worka i dowiedziałem się że niektóre kobiety mają myśli "megakosmate" więc teraz już wiem że leczyć się nie mam z czego... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 10:21 a jakbys tak jeszcze rozwinąl slowo "kosmate", to moze ja tez bylabym pewna, ze nie jest ze mna źle... Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 10:24 ulotne_piekno napisała: > a jakbys tak jeszcze rozwinąl slowo "kosmate", to moze ja tez bylabym pewna, ze > nie jest ze mna źle... nie wolno, bo pascal będzie ciął ale fakt faktem że jeden mówiąć "kosmate" ma na myśli pocałunek w usta, a drugi....no różne takie....co na filmach "przyrodniczych dla dorosłych" można zobaczyć...albo nawet i nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 10:33 to ja mogę bez całowania...nie bedzie kosmato?:D Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 10:38 Ty to tak chętnie temat kontynujesz że jestem przekonany o Twojej przynależności do tej specjalnej grupy "megakosmatych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 10:47 czyli terapia mnie czeka bez dwóch zdan...nie będę Cię już męczyć Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:01 A nigdy Pięknotko Ci się nie śniło, że 'napadli' Cię trzej murzyni na pustyni? Ha? Przyznaj się z ręką na sercu. Pod przysięgą! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:24 ja Ci już nie raz mówiłam, żebys mnie podpuszczać przestał....nie mam zamiaru dostać bana bez możliwości amnestii Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:01 w żaden sposób mnie ta dyskusja nie męczy pozatym w niektórych sytuacjach całkiem przyjemnie jest się zmęczyć trochę... co do terapii...wpierw sprawdź jak daleko jest posunieta Twoja choroba i do czego jesteś zdolna, później zdecydujesz czy warto się leczyć :) pozazdrościć temu co bedzie razem z Tobą diagnozę stawiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:18 ja się tutaj z Toba śmieję, ale w gruncie rzeczy problem istnieje naprawdę...ten, któremu zazdrościsz postawił diagnozę...i wszystko jest super, ale czasem widzę w jego oczach strach, że zawsze musi stawać na wysokości zadania. nijak nie mogę mu przetłumaczyc, że mam pewne priorytety i "zabawy łóżkowe" nie stoją na pierwszym miejscu, że idzie bez tego żyć(przynajmniej jakis czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 uhm 10.09.07, 10:54 niektóre to nawet chcą to robić nago i przy zapalonym świetle.. świntuchy... ;-]] Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: uhm 10.09.07, 11:06 Kobitki są okropne. Wstydu nie mają żadnego jeśli chodzi o seks. Co mi się raz przytrafiło, to na samą myśl do tej pory płonę ze wstydu, że nie miały wstydu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: uhm 10.09.07, 11:15 one go wlasnie wtedy....pewnej upojnej nocy utracily :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: uhm 10.09.07, 11:26 No właśnie. To było w Wiśle Malince. Lipiec i gorąc niesamowity.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: uhm 10.09.07, 11:28 Jaka perwersja Panno nadobna? Dopiero co, lustra w sypialni sobie instalowałaś. W jakim celu? Hę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:08 dobre, czyli nie tylko moj ma takie obowiazki podczas zlotow czarownic Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:22 Ale ja to uwielbiam. Jeszcze na koniec - 'taxi' i do domów porozwozić. Przecież po kilku drinkach nie bedzie każda sama drałować po nocy. Raz się zdarzyło, że trzy spały. Urwanie karabina miałem. Bo się przed spaniem pluskały w łazience i bez obciachu latały po mieszkaniu na golaska, bo przecież nie miały żadnych piżam. Podawałem każdej ręczniki kąpielowe, ale kichały na to. Zakrywały się od picu. Szczęście, że towszystko bardzo dobre znajome od lat. Bo obce? :))) Ps. Czego zdjątka Mamuśki zniknęły? Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:36 Nie zdjatka caly czas sa. Przynajmniej u mnie sa;-( Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 13:11 Jest tylko jedno. Czarno białe. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:38 Zalezy z kim :) ale jak się zbierzemy z psiapsiułami to hohohohhhoooo no dobra przyznaję się uwielbiamy plotkować... ale ja mam zasadę plotki tylko w swoim gronie. To nie oznacza że faceci nie są gorszymi plociuchami niz baby :p A tak to uwielbiamy gadac o ciuchach, o facetach, sexie i życiu... takie luźne i przyjemne gadki szmatki, o pracy trochę.. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:38 Zalezy z kim :) ale jak się zbierzemy z psiapsiułami to hohohohhhoooo no dobra przyznaję się uwielbiamy plotkować... ale ja mam zasadę plotki tylko w swoim gronie. To nie oznacza że faceci nie są gorszymi plociuchami niz baby :p A tak to uwielbiamy gadac o ciuchach, o facetach, sexie i życiu... takie luźne i przyjemne gadki szmatki, o pracy trochę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.proper ciekawe... 10.09.07, 13:27 bo to sa tematy rozmow tzw. "osob towarzyszacych" na rozmaitych imprezach. No jeszcze: ostatnie wakacje, albo te zblizajace sie. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_bron Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 11:54 e tam wcale nie...ja np nie jestem gadatliwa...owszem lubie rozmowe ale nie o niczym i takie paplanie bez sensu tylko jesli juz to o czyms konkretnym...a z moim M to czasem zamiast rozmawiac wole sie przytulic do Niego i pomilczec... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl jak ci twoja baba nie pasi to napisz 10.09.07, 14:38 list do Kasi, albo se zmien babe. Wspolczuje Jej takiego chopa jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: jak ci twoja baba nie pasi to napisz 10.09.07, 14:41 zatłucz, zaknebluj, język utnij, co Ci będzie przeszkadzać...Szlag mnie trafia jak czytam takie głupoty!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: O czym baby najbardziej lubia gadac 10.09.07, 17:12 jak ci nie pasuje to se zmien. Odpowiedz Link Zgłoś