mmajja 10.07.03, 09:49 Soczewica! Pitka z plusem za teksty. Co przeczytam cos od Ciebie to umieram ze smiechu. Moje gratulacje. Pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crunchips Re: do soczewicy! 10.07.03, 09:51 mmajja napisała: > Pitka z plusem za teksty. pitka? taki mały chlebek? a może piczka? ale jak wyglada piczka z plusem? Odpowiedz Link Zgłoś
exxpo67 Re: do czipsa 10.07.03, 09:53 Popatrz w lustro. Tam jest odpowiedź. crunchips napisał: > a może piczka? ale jak wyglada > piczka z plusem? Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do exxpo czy jakuś tam. 10.07.03, 10:00 exxpo67 napisała: > > > Popatrz w lustro. Tam jest odpowiedź. patrz a ja tam piczki nie widzę. nawet gacie zdjąłem a piczki ani widu ani słychu. tymbardziej tej z plusem. może jest u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
exxpo67 Re: do exxpo czy jakuś tam. 10.07.03, 10:06 Ty spójrz na ryj a nie na szynkę. crunchips napisał: nawet gacie zdjąłem a > piczki ani widu Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do exxpo czy jakuś tam. 10.07.03, 10:09 exxpo67 napisała: > Ty spójrz na ryj a nie na szynkę. no patrz, patrzę a tam ani ryja ani piczki. jakis przystojniak tylko...cóż trza poszperać za piczka u ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
exxpo67 Re: do exxpo czy jakuś tam. 10.07.03, 10:17 crunchips napisał: > exxpo67 napisała: > > > Ty spójrz na ryj a nie na szynkę. > > > no patrz, patrzę a tam ani ryja ani piczki. jakis > przystojniak tylko...cóż trza poszperać za piczka u ciebie... Ty idź do okulisty. Najpierw przetrzyj powierzchnię lustra i soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do exxpo czy jakuś tam. 10.07.03, 10:18 exxpo67 napisała: > Ty idź do okulisty. Najpierw przetrzyj powierzchnię lustra i soczewki. masz dziecko jakiś problem natury dziwnej? jesli tak polecam wizyte u specjalisty. tam dostaniesz taka sexi modna koszulke z zadługimi rekawkami wiązanymi z tyłu. w sam raz bedzie ci w niej do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
exxpo67 Re: do exxpo czy jakuś tam. 10.07.03, 10:27 crunchips napisał: > > masz dziecko ? mam dwoje ślubnych i jedno pozamałżeńskie Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do exxpo czy jakuś tam. 10.07.03, 10:36 exxpo67 napisała: > crunchips napisał: > > > > > masz dziecko ? > > mam dwoje ślubnych i jedno pozamałżeńskie naprawdę nie kumasz sensu słów które czytasz, ale trudno... zresztą tym czy masz dzieci, czy nie, czy jestes lesbą czy gejem zupełnie mnie nie interesuje. Bóg z toba i niech ci forum lekkim bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do soczewicy! 10.07.03, 10:07 mmajja napisała: > Soczewica! Pitka z plusem za teksty. Co przeczytam cos > od Ciebie to umieram ze smiechu. Moje gratulacje. > Pozdrawiam > m Kiedy pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: do soczewicy! 10.07.03, 10:11 pajdeczka napisała: > mmajja napisała: > > > Soczewica! Pitka z plusem za teksty. Co przeczytam cos > > od Ciebie to umieram ze smiechu. Moje gratulacje. > > Pozdrawiam > > m > > Kiedy pogrzeb? zaprosze na stype. Bedzie oficjalne info. Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:09 Chlopcy, prosze sie nie awanturowac o piczke z plusem, ktora miala byc piatka z plusem i wcale nie w gaciach ani na twarzy. Bo wam wystawie oceny...(palki z minusem);) Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:10 mmajja napisała: > Chlopcy, prosze sie nie awanturowac o piczke z plusem, > ktora miala byc piatka z plusem i wcale nie w gaciach ani > na twarzy. > Bo wam wystawie oceny...(palki z minusem);) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:12 crunchips napisał: > mmajja napisała: > > > Chlopcy, prosze sie nie awanturowac o piczke z plusem, > > ktora miala byc piatka z plusem i wcale nie w gaciach ani > > na twarzy. > > Bo wam wystawie oceny...(palki z minusem);) > > > :)))) Ty sie nie smiej kojot, bo ty zes niezle przypikowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:17 mmajja napisała: > > Ty sie nie smiej kojot, bo ty zes niezle przypikowal.... ale o co ci chodzi miła? śmiech to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:22 crunchips napisał: > mmajja napisała: > > > > > > Ty sie nie smiej kojot, bo ty zes niezle przypikowal.... > > > ale o co ci chodzi miła? śmiech to zdrowie. Alez oczywiscie, caly czas sie smieje:)) skojarzyl mi sie dowcip;) Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:23 mmajja napisała: > Alez oczywiscie, caly czas sie smieje:)) > skojarzyl mi sie dowcip;) aaaaaaaaaaaaaaaaa dovcip :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:24 crunchips napisał: > mmajja napisała: > > > > Alez oczywiscie, caly czas sie smieje:)) > > skojarzyl mi sie dowcip;) > > > aaaaaaaaaaaaaaaaa dovcip :-)))) przy okazji - jestes paprykowy czy serowo cebulowy? Odpowiedz Link Zgłoś
exxpo67 Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:30 mmajja napisała: > przy okazji - jestes paprykowy czy serowo cebulowy? To jest bekonowe.I wszystko kojarzy mu się z cipką. Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:33 Exxpo, a Ty skad go tak dobrze znasz?! W moim odczuciu nie jest z naszym czipsem tak zle.... Fajny jest. Moze zielona cebulka... > mmajja napisała: > > > przy okazji - jestes paprykowy czy serowo cebulowy? > > To jest bekonowe.I wszystko kojarzy mu się z cipką. Odpowiedz Link Zgłoś
exxpo67 Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:39 odp: "po jego wypocinach go poznacie". A że to jest zielone, to pewne. Ale jakie już zadufane w sobie nad wiek.Ten (bekonowy)czips tak ma. mmajja napisała: > Exxpo, a Ty skad go tak dobrze znasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:42 exxpo67 napisała: > odp: "po jego wypocinach go poznacie". śledczy się odezwał? (-ała)? > A że to jest zielone, to pewne. szczególnie jak wtrąbię szpinak. > Ale jakie już zadufane w sobie nad wiek. a co ty wiesz o moim wieku ciućmoku? > Ten > (bekonowy)czips tak ma. a exxpo co ma? Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:39 mmajja napisała: > przy okazji - jestes paprykowy czy serowo cebulowy? > to zależy co kto woli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:40 mmajja napisała: > przy okazji - jestes paprykowy czy serowo cebulowy? > ale od siebie powiem, xe lubię byc paprykowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:43 > > > > > ale od siebie powiem, xe lubię byc paprykowy!!! Ale zapewne jestes kaloryczny... Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: do czipsa i exxpo 10.07.03, 10:45 mmajja napisała: > > > > > > > > > > ale od siebie powiem, xe lubię byc paprykowy!!! > > Ale zapewne jestes kaloryczny... dlatego trza kalorie spalać. najlepiej poprzez s..... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica a ja dopiero wstałam 10.07.03, 11:09 i czuję się zastydzona wątkami z moją osobą w tytule. przez tego gościa od psa nie mogłam spać do trzeciej rano. eeee... no i miło Was wszystkich widzieć znajome potwory :) kranczypsa też, chociaż jak jest na smalcu to odpada i z bekonowy tez odpada (chyba że chodzi oto że beka - moim niedoścignionym ideałem jest kolega z treningów, który potrafił wybekać cały alfabet a ja do dzisiaj tylko słowo "rabbit";) dzień dobry raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś