Gość: andy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.03, 21:20 w czym lubicie spać nago, w piżamce, koszulce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: w czym śpicie? 11.07.03, 21:27 Ja to sie ciesze jak we wlasnym domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: w czym śpicie? 11.07.03, 21:38 czarna33 napisała: > Ja to sie ciesze jak we wlasnym domu:) A ja bym wolała w namiocie...i na Mazurach... ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa na Mazurach, owszem 11.07.03, 21:42 ale żeby w namiocie :( toć to kawałek szmatki nad głową Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: na Mazurach, owszem 11.07.03, 22:07 aankaa napisała: > toć to kawałek szmatki nad głową i w tym cały urok... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: w czym śpicie? 11.07.03, 22:18 summa napisała: > A ja bym wolała w namiocie...i na Mazurach... > > > wszystkie urlopy spedzam pod namiotem, od islandii po italie, jak bede stara to bede sie po hotelach wloczyc Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa jestem w (średnim) wieku 11.07.03, 22:25 tralalumpek napisała: > wszystkie urlopy spedzam pod namiotem, od islandii po italie, > jak bede stara to bede sie po hotelach wloczyc urlop (póki co) - nie istnieje a jak już do niego "dorosnę" - będzie strach się przyznać zwiewna suknia, słomkowy kapelusz górny pokład na statku, na leżaku, ze szklaneczką w dłoni... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: w czym śpicie? 12.07.03, 00:15 summa napisała: > A ja bym wolała w namiocie...i na Mazurach... ale bez komarow:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa marzycielka >>> 12.07.03, 00:21 anahella napisała: > summa napisała: > > > A ja bym wolała w namiocie...i na Mazurach... > > > ale bez komarow:) > na Mazurach, w namiocie, bez komarów eh, ........... Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: marzycielka >>> 12.07.03, 00:28 aankaa napisała: > na Mazurach, w namiocie, bez komarów To może na jachcie inseminacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: w czym śpicie? 11.07.03, 21:41 Ja bym wolala w takiej super chatce w gorach.I ludziow zero i wtedy to mozna na golasa i w nocy i za dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: w czym śpicie? 11.07.03, 22:22 A spałyście kiedyś tak pod gołym niebem? To jest przeżycie! (oczywiscie jak nie leje) ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: w czym śpicie? 12.07.03, 00:20 summa napisała: > A spałyście kiedyś tak pod gołym niebem? Przez cale 2 tygodnie spalam pod golym niebem na kempingu w Bulgarii. Bylo zbyt goraco zeby spac w namiocie i wiekszosc ludzi wychodzila ze spiworami przed namiot. Tylko rano budzilam sie cala w szyszkach - znajomy wyczaili ze wiewiorki (tamtejsze byly czarne) bladym switem walily we mnie szyszkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drew Re: w czym śpicie? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 22:26 ja lubię miejsca ekstremalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: w czym śpicie? 12.07.03, 04:27 To ja wybieram plaze na Krecie - najpierw duzo milosci pod gwiazdami, potem kapiel w morzu, potem czule wzajemne zlizywanie soli przynajmniej z twarzy, sok pomaranczowy, tabliczka czekolady - nie myjemy zebow, bo Dzien Dziecka i zadna zgnilizna nas nie dopadnie. Zasypiamy - ksiezyc lekko swieci, gwiazdy powoli gasna, szumi morze, jestesmy tylko dwa male ludzie na calym pieknym swiecie... Zeby tylko tych cholernych samolotow amerykanskich z pobliskiej bazy w Iraklionie nie bylo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś