izabellaz1 27.09.07, 08:34 Taka jest dzisiaj piękna pogoda, że marzę w chwili obecnej o krótkim acz uroczym rejsie po Bałtyku! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:40 Taka dziś obrzydliwie senna i płaczliwa pogoda, że marzę o wygraniu wycieczki do Ameryki Płd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:29 Nad Bałtykiem w pełni słońce i wieje lekka trójka.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:36 Bałtyk znam jak własną kieszeń, a w Ameryce Płd. bywam tylko w podróżach wirtualnych czy książkowych. Czas na zmiany :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:42 Słyszę o tym od roku. Pakuj manatki raz a dobrze, tratwa i wio!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:50 Ok, pożycz 2000 euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 10:05 Bilet na tratwę kosztuje 2000 Euro? Przecież będziesz wiosłwać! I na tamtym brzegy Atlantyka Ci zapłacą i będziesz miała za co przedzierać się przez Amazonię.:))) ps. Ostrzegam, że tam jest okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:43 izabellaz1 napisała: > Taka jest dzisiaj piękna pogoda, że marzę w chwili obecnej o krótkim acz > uroczym rejsie po Bałtyku! :))) > > Pogoda jest taka, że tę łajbę chyba by Ci zatopiło :( Cały czas ziewam :( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:46 ja też ziewam;/ Szefowa na mnie patrzy i opiernicza, ze ona pzreze mnie tez ziewa, powiedziałam jej ze w kupie raźniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:50 lupus76 napisał: > Pogoda jest taka, że tę łajbę chyba by Ci zatopiło :( > Cały czas ziewam :( W Wawie pięknie słońce świeci:))) Fakt - mam migrenowe bóle głowy od trzech dni ale marzenie mnie nie odstępuje na krok! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 10:09 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Pogoda jest taka, że tę łajbę chyba by Ci zatopiło :( > > Cały czas ziewam :( > > W Wawie pięknie słońce świeci:))) > Fakt - mam migrenowe bóle głowy od trzech dni ale marzenie mnie nie odstępuje n > a > krok! :) > > Na szczęście nie wiem, co to migrena! W ogóle poza kontuzjowanymi nogami - nic mnie nie boli. A teraz nawet szłapy już zaleczone :P A Twoje Marzenie odwiedziło Cię w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 11:26 lupus76 napisał: > A Twoje Marzenie odwiedziło Cię w pracy? Moje marzenie to obecnie Bałtyk i statek:P Raczej nie ma co liczyć, że zmiesci się w moim biurowcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 12:26 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > A Twoje Marzenie odwiedziło Cię w pracy? > > Moje marzenie to obecnie Bałtyk i statek:P Raczej nie ma co liczyć, że zmiesci > się w moim biurowcu :D > > Może okażę się chamski - ale nie życzę Ci Bałtyku w biurowcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 13:04 lupus76 napisał: > Może okażę się chamski - ale nie życzę Ci Bałtyku w biurowcu :D buuuuuuuuu...nie kcesz żeby spełniło sie moje marzenie ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:48 masz tu stateczek i.wp.pl/a/f/jpeg/9914/prom_1.jpeg i zrób Szwedom , potop polski :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:51 krzysiek1042 napisał: > masz tu stateczek > i.wp.pl/a/f/jpeg/9914/prom_1.jpeg > i zrób Szwedom , potop polski :D Ja wolę na takim mniejszym. Bardziej romantycznym...Rety co ja plotę?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:52 no właśnie! co Ty pleciesz? :O :p Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:58 rasgeea napisała: > no właśnie! co Ty pleciesz? :O > :p No właśnie! Właściwie można o mnie wiele powiedzieć ale, że romantyczna??? Nieeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:23 ha! od razu widać, ze jesteś senna :p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 10:01 rasgeea napisała: > ha! od razu widać, ze jesteś senna :p > Albo nawet Prost. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 08:54 Wystarczy zawiązać koronkową kokardę na mostku atomowej łodzi podwodnej i już będzie romantik, że hej :) Zawsze do usług, Jors sinserli Funny :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:22 ale biecaj, że nie różową :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:37 Ecru :D Albo w kolorze zgniłej perliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:32 Wszelkie objawy wyraźnie wskazują - zakochałaś się bez pamięci, że aż w głowie Ci się kręci.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:36 grzech_o_1 napisał: > Wszelkie objawy wyraźnie wskazują - zakochałaś się bez pamięci, że > aż w głowie Ci się kręci.:))) Jeśli zakochanie miałoby się objawiać migreną to niech mnie taki stan omija z daleka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:44 Księżne Izabelle tak mają.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 10:22 grzech_o_1 napisał: > Księżne Izabelle tak mają.:))) Zgłaszam protest. Księżniczka ze mnie żadna;P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 11:06 To niech będzie szlachcianka z Podlasia. Niżej już zejść nie mogę. Niżej już nie ma migren.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 11:56 grzech_o_1 napisał: > To niech będzie szlachcianka z Podlasia. Niżej już zejść nie mogę. > Niżej już nie ma migren.:))) Mnie korzeniami bliżej do południa niż do północy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 09:35 lepiej pobiegaj na koncerty - bo bedziesz tylko marzyła a warszawska jesien sie juz konczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Głowa 27.09.07, 10:27 Izka! Ta głowa, to \Cię boli pewnie przez tych bydlaków z RPA. :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Głowa 27.09.07, 11:57 lupus76 napisał: > Izka! Ta głowa, to \Cię boli pewnie przez tych bydlaków z RPA. :D Rasista! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Głowa 27.09.07, 12:29 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Izka! Ta głowa, to \Cię boli pewnie przez tych bydlaków z RPA. :D > > Rasista! ;P > > Co najwyżej nacjonalista. Nic nie napisałem o kolorze bydlaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Głowa 27.09.07, 13:04 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > Izka! Ta głowa, to \Cię boli pewnie przez tych bydlaków z RPA. :D > > > > Rasista! ;P > > > > > Co najwyżej nacjonalista. Nic nie napisałem o kolorze bydlaków :) Ups :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zapraszam 27.09.07, 13:04 prom_do_szwecji napisała: > na prom. Wskakuj dziewczyno :) Ja nie chcę promu:( Ja chcę taki nieduży statek... Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Zapraszam 27.09.07, 13:05 ty nie marudź, tylko bierz co dają. Titanic jej się nie podoba ;( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zapraszam 27.09.07, 13:18 prom_do_szwecji napisała: > ty nie marudź, tylko bierz co dają. Bujaj się;P To nie w moim stylu ;PPP > Titanic jej się nie podoba ;( Podobał mi się jak zaczął tonąć...bo tak reszta filmu to dno - ups...tak tematycznie bo w sumie to i na dnie skończył ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Zapraszam 27.09.07, 13:22 zatonął? No co Ty...nigdy nie dałam rady obejrzeć do końca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zapraszam 27.09.07, 13:39 prom_do_szwecji napisała: > zatonął? No co Ty...nigdy nie dałam rady obejrzeć do końca ;) Ja byłam z klasą na tym w kinie. Ocknęłam się w fotelu jak usłyszałam pękanie rur i jak dziewczyny obok wybierały mi chusteczki z paczki :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Zapraszam 27.09.07, 13:55 ja kiedyś usnęłam na ”Władcy Pierścieni” ale to było w sylwestra i byłam na gazie z lekka...Częśc miałam z filmu a cześc to mój własny wymysł. Jakaż byłam zdziwiona jak obejrzałam ponownie ten film. Było mocno inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiona_swiatem każdy ma, ale.. 27.09.07, 13:14 .. czy to jets powód aby sie aż tak ekscybicjonowac? :p Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: każdy ma, ale.. 27.09.07, 13:19 zdziwiona_swiatem napisała: > .. czy to jets powód aby sie aż tak ekscybicjonowac? :p Myślisz, że statek i Bałtyk był przegięciem? No ale sam Bałtyk bez statku to lipa i odwrotnie tyż ;P Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Takie małe marzenie z rana :) 27.09.07, 13:57 a ja o slonecznej plazy gdzies na odludziu Odpowiedz Link Zgłoś