koaa 21.07.03, 19:03 są na pewno na tym jak i na innych forach jak ich rozpoznać(problem w tym że Ci naprawdę groźni nie posługują się kloacznym językiem i potrafią zdobywać nasze zaufanie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackie.brown Re: Psychopaci i Psychopatki 21.07.03, 19:05 koaa napisał: > > są na pewno na tym jak i na innych forach > jak ich rozpoznać(problem w tym że Ci naprawdę groźni nie posługują się > kloacznym językiem i potrafią zdobywać nasze zaufanie) > > a na czym polega ich psychopatia? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white jak rozpoznacie,to powiedzcie... 21.07.03, 20:37 ...bo ja pewnie nie zauwaze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Psychopaci i Psychopatki 21.07.03, 20:44 Weź leki - to ich zauważysz, świecą i mają czułki :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Psychopaci i Psychopatki 21.07.03, 21:39 no to przepadło, skoro juz wiesz. wolaj Borewicza - niech mi zaklada kajdanki... Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Psychopaci i Psychopatki 21.07.03, 22:25 koaa napisał: > > są na pewno na tym jak i na innych forach > jak ich rozpoznać(problem w tym że Ci naprawdę groźni nie posługują się > kloacznym językiem i potrafią zdobywać nasze zaufanie) Koaa, jeżeli tylko sobie miło z kimś dyskutujesz, to chyba Ci wszystko jedno, czy to psychopata, czy nie? Gorzej, gdy masz zamiar spotkac sie w realu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Psychopaci i Psychopatki 21.07.03, 22:31 Nigdy nie wiadomo , niestety... Kiedys przez ponad 2 lata rozmawialam z fajna dziewczyna przez net .Postanowilysmy sie spotkac...I wiecie co ..bylam strasznie zszokowana Jej zachowaniem..Najpierw zaczela ja draznic muzyka na ktora zaczela wyjatkowo hmm powiedzmy narzekac , za chwilke wrzeszczala nie wiadomo czemu ,po tym sie smiala , zeby zaraz plakac i znowu wrzeszczec ,ze jak w knajpie nie wlacza tej muzyki to ich wszystkich "zalatwi"...Sama nie wiedzialam co robic.. Jednak przez net mozna wiele wiele ukryc... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Psychopaci i Psychopatki 22.07.03, 00:01 może po 2 latach kontaktów internetowych,zdecydowawszy się na spotkanie w realu chciała mieć szansę na rozmowę we względnie spkojnych warunkach?. A faktem jest, ze we wszelkich tak zwanych lokalach muzyka nie jest już " medium towarzyszacym" lecz dominującym i uniemożliwia rozmowę, często trzeba się drzeć. Więc nie dziwię się, że ją to denerwowało. Może jej reackcje były nieadekwatne, ale chyba nie psychopatyczne ? Dobrym wyjsciem jest w niżej opisanej sytuacji umówić się na spotkanie na koncercie muz. techno. :) daffne napisała: > Nigdy nie wiadomo , niestety... > Kiedys przez ponad 2 lata rozmawialam z fajna dziewczyna przez net .Postanowily > smy sie spotkac...I wiecie co ..bylam strasznie zszokowana Jej zachowaniem..Naj > pierw zaczela ja draznic muzyka na ktora zaczela wyjatkowo hmm powiedzmy narzek > ac , za chwilke wrzeszczala nie wiadomo czemu ,po tym sie smiala , zeby zaraz p > lakac i znowu wrzeszczec ,ze jak w knajpie nie wlacza tej muzyki to ich wszystk > ich "zalatwi"...Sama nie wiedzialam co robic.. > Jednak przez net mozna wiele wiele ukryc... > Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Psychopaci i Psychopatki 21.07.03, 23:04 koaa napisał: > jak ich rozpoznać Zrobic im test z psychopatologii zycia codziennego. Na pewno kazdy z nas go obleje. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Kloaczym czy koaczym językiem? 21.07.03, 23:30 Bo nie wiem czy to błąd w druku;) I skąd te obawy przed psycho? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white aaaaaa.... :)))))))))))) 21.07.03, 23:35 wlasnie spadlam z krzesla ze smiechu!!!! :)))) Wentylatorku,nie bylo bledu zadnego!!!! Koaa to tez nie-chwast,wiec prosze bez takich!!!!!no!!! tylko juz o zadnych oswiadczynach nie pisz,bo wyjdzie,ze do polowy forum mrugam...;) a ja jestem wierna ja_nkowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: aaaaaa.... :)))))))))))) 21.07.03, 23:57 Ja już nic nie rozumiem.Przed chwilą pisałaś,że same chwasty wokoło.No to ja już samolot odpalałem by na Polske DDT spóścić,a ty mi nagle skrzydła urywasz,bo jednak to nie chwasty tylko same Jan_eki.Hmm Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: aaaaaa.... :)))))))))))) 22.07.03, 08:07 Nie same Janki,jak tu dluzej pobedziesz,to jeszcze zobaczysz chwasty... ale z Koaa prosze nie zartowac!!!!!!!!! pozdrawiam i milego szukania perelki :) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Kloaczym czy koaczym językiem? 21.07.03, 23:41 Ani jedno, ani drugie... KloaczNym Odpowiedz Link Zgłoś